Иде пролетна умора, ДЕКЕМВРИйки се нуждаят от опора

• 17 746
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Ееее, Хот, доживях да разбера какво е "хот йога"!

# 91
  • Варна, морето и сините вълни!
Ни тъ и срам и аз пък искам  Wink

Бройте Катя в отбора на здравите!
ПОжелавам скоро на ввсички подобно нещо!

Днес били до Добрич, накупих патъци на децата и съм доволен от похарчената пара.

Забравих да ви кажа з агримовете- Борко никога не е проявявал интерес към тях, но пък и аз не се клепам много. Но Катяяяя тя е друго тесто. Суета е втората и природа  Sick Оглежда се в огледалото , фръцка си дупето, конти се с каквото намери... Имах едно герданче от Къдрокоса....ми вече не е мое. Има си нейно червило и много обича преди лягане да си ляга красиви с начевисани устни! Много ми е обидена че не и давам да си слага спирала на очите и сенки..

Да питам има ли и други които продължават всичко да си вършат на гащите / памперса и да не им пука от това?
Катя знае какво е гърне, знае че като се напишка е мокра и че като се наака е мръсна и мирише. Но какво от това. Не и пука. Може да си ходя цял ден напикана и наакана. Случва се с рев д аи мия дупето и сменям памперс Whistling Whistling Чудя се до кога ли ще е тоз период?
Хайде сполайти за да ходя да уча!

# 92
Здравейте,
Ние бяхме болни първо около месец с кашилица и сополи, после изкара стомашно-чревна инфекция, която ни изреди всички вкъщи...аз съм в сесия, едновременно с това ходя и на работа или стоя болнични вкъщи с малката...
Още сме с памперс и още не говори отчетливо, но определено има положителни промени в поведенеито и режима си откакто е на ясла, макар че много често боледува, откакто е тръгнала (но други болни деца няма).
Пожелавам хубави сънища и новини за всички, които очакват такива-мислено съм с Вас! Peace  bouquet

# 93
Айде още една магарица в отбора на сополивите  #Cussing out Аман вече  #Cussing out

# 94
Ни тъ и срам и аз пък искам  Wink

Хехе, по някаква случайност гледах Часът на мама и то точно в частта, в която една мацка, която имала студио за хот йога ("37 йога" или нещо подобно) обясняваше що е то и има ли почва у нас. Та хот йогата била хот, защото се правела на топло - при тях на 37 градуса, оттам заглавието на студиото. Това спомогвало изхвърлянето на токсините, отслабването, в същото време щядяло мускули, сухожилия и стави..... това разбрах, та няма да си остана непросветена, де. Joy

Мими, и на Стени изпълненията са подобни. Сяда на гърнето да върши работа, само ако го оставя да ходи гол из къщи, иначе си го прави в памперса и не му пука. Както бях казвала, единствено след сън сяда с желание на гърнето и го напикава обилно (памперсите сутрин са винаги сухи).

Ние пък успяхме да се разминем с грипа. Под ние имам предвид мен и Стени, защото всички останали се изпонатръшкаха - кихаха, кашляха (мъжа ми даже още продължава), пиха антибиотици даже. Аз и Стени пихме по една доза осцилококцинум при първия разболял се и на Стени му изби само лека хрема за два дни, а аз само вдигнах лека Т (37,5) за една вечер и това беше. Да не чуе дявола, отървахме се за сега! Пожелавам го и на всички останали! Praynig

# 95
Здравейте и от мен,извинете ме,че не съм се включвала отдавна,но малкия ми мишок беше доста зле-лежахме в болница с ларингит,от там хванахме някакви бактерии в урината,две седмици изгоря от висока Т 39,7.Но слава богу всичко вече се нормализира и сега е по-добре.
Ради вече е на ясла 2ра седмица и още си поплаква сутрин и от това и на мен ми става много криво.Но пък така имам повече време да се занимавам с малкия.
На всички болнички бързо да оздравяват.
Весел и приятен ден на Всички.

# 96
Елс, не мога да си кривя душата, и магарица на боледува тежко (има малко мелодрама и от мен  Mr. Green), но ми е достатъчно, че заради смотаните сополи не ходи на ясла и цялата фамилия сме като участници в състезание по най-изобретателно обяснение за бягство от работа....
Онзи ден вечерта нищо й нямаше, а през нощта - яко се разкашля и разсополяви. А кажи ми как да отменя среща в 9 сутринта? Днес суртринта опищях света, че и едно ни е много, а как ще я караме с 2  ooooh! Направо ми се повръща като си помисля... А този път няма да мога да спра работа  Sick И всички тези истории с кърмене, разходки и т.н. Бррррррррррр.
Ебаси, като ме слуша човек ще каже, че насила ще раждам.  Mr. Green Но не съм се отказала от идеята за 3 деца, де. Просто я доразвивам с идея за внезапно забогатяване  Mr. Green

Бързо оздравяване на всички болни (малки и големи)   bouquet

# 97
.........
Днес суртринта опищях света, че и едно ни е много, а как ще я караме с 2  ooooh! Направо ми се повръща като си помисля... А този път няма да мога да спра работа  Sick И всички тези истории с кърмене, разходки и т.н. Бррррррррррр.
.......

Тези "брррррррррр" ги отдавам на хаотичните ти хормони и това, че не успяваш да си починеш и да се насладиш на бремеността си! Не вярвам да ги мислиш тези неща! Прегръщам те и се надявам наистина да се случи чудо и да имаш време да постоиш вкъщи с децата и да си починеш!!!

Дано бързо минат сополите на Магаринята!  Hug

Хриси, много съжалявам, че са ви се случвили такива неща! Ради ще свикне с яслата, важното е малкото мишле да се оправи съвсем!  Hug
Елси, как се чустваш?
Къде изчезна Къдрокоса, или работи активно за подготовка на Великденския базар. Ще им надникна в темичките, че тя съвсем изчезна!
Хот и Вики пишат рядко. Краси също....
Пораснаха децата и времето става все по-малко....

# 98
Да се разпиша и аз,че в последно време май само ви чета.... Embarassed
Ивко е добре,здрав(да не чуе дявола),излизат му долните 2 кътника и го сърбят явно,защото ръцете са нон стоп в устата,говори много,прави изречения,повтаря всичко,но не казва че има пиш и ако...всъщност казва,но или като започне да пиша,или след като се е изпишал.... Rolling Eyes
Обяснявам,че трябва преди да почне да каже....но явно не се усеща ли...не може да стиска ли...незнам...но не бързам...лятото е пред нас! Peace
Пее песнички,гледа детски филмчета...общо взето слуша разбира се изключвам кривотиите от време на време... Mr. Green
Аз съм малко хремава...но няма да се дам така лесно... Wink
Чета правилник,решавам листовки...+ това и ще ходя на курс за администратор.....кое как ще науча незнам.... #Crazy
Ивко е в ужасен период...като излизам плаче за мен....това е от една седмица...а преди даже ме изпращаше и казваше "Чао мамо"...дано отмине скоро че така никак не е лесно и ми се къса сърцето като знам,че плаче зад мен... Sad
Вчера ходихме в Добрич на разходка и му накупих малко дрешки,че всичко вече ни е малко...и чесно казано за момиченца има страхотни неща,а за момченца няма нищо.... Tired
Това е за нас...Сега отивам да се гушна при момченцето си и да поспя,че имам нужда! ooooh!
Целувки на всички и болните да се оправят! Peace

# 99
  • Добрич
Опаа, тук съм, ПравдеLaughing Мерси за загрижеността!  Hug
Чета редовно, ама не пиша. Май няма какво, та затова... Laughing Наистина започнах с приготовленията за поредния благотворителен базар.  Wink
Пожелавам на всички болнички да оздравеят бързо!  Hug
Веси, и Боби е в такъв период. Според мен е заради кътниците, които и при нас са тръгнали два наведнъж. Дано да излязат лекичко!  Peace Успех ти желая с всички начинания!  Hug
Пачо,   Hug Hug Hug Утре си на преглед, нали? С теб съм!

# 100
  • София

И аз, и аз.  newsm10 smile3521 newsm51

# 101

И аз   remybussi fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Искам да ви споделя нещо хубаво, касаещо хранителния режим на Боби : От известно време прилагам нова тактика - сутрин закусва/пие 200ml Нестле Джуниър с Нескуик,след около час-два давам плод и на обед вече е гладен за манджа. Днес казал на баба си(буквално цитирам):''Бабо,вие днес нищо не ми приготвихте да папкам, искам яхнийка'' GrinningИ преди малко яде сам с голям апетит. Това е лъч надежда за мен,че ще почне отново да се храни нормално.

Всички болни - малки и големи да оздравяват бързо Hug Това включва и моя милост yu5
Хубав ден Peace

# 102
Хаха, ако кажа на Маги "яхнийка" най-много да ме яхне  Joy
Мерси за загрижеността, много сте мили, утре ще се отчета.
В момента съм зла, злобна и зелена, мразя целия свят, който е решил, че днес е денят Х, в който трябва да се свърши всичко и така. Що ли си мисля, че довечера Милен ще го отнесе  newsm78 Joy
Маги има сополи и кашля, но без температури. Лекувам я с ехинацея, мукоплант, коларгол и нещо от сорта на калциев глюконат  newsm78. С други думи без АБ.

# 103

Peace Peace Peace

# 104
Привет,

Пачи и аз ще стискам силно палци Peace
Дано и се размине на Маги пиенето на АБ и по-бързо да се излекува Hug

Веси, кога ти е изпита?

Зори и аз чакам този момент на прояждане, но кога ли ще стане... Thinking

Къдрокоса с тези красоти които правиш успеха на базара е гарантиран Peace

msbilt е гати екшъна край теб! Как успяваш?!

Марти как сте? Hug

Моля да ме извинят пропуснатите...толкова мога да си събера акъла след 6 дневно неспане и лепнато хлапе по цял ден за мен...температура на дребния 39,8 -шестте дена...и аз изнервена до краен предел ooooh!
ИСКАМ ОТПУСКА ОТ МАЙЧИНСТВОТО-САМО 24 ЧАСА  Praynig
Диагнозата на синковеца-мононуклеоза /вирусна инфекция/. Днес цял ден сме по доктори и изследвания...искаха да ни приберат в инфекциознно, но да си гледат работата Mr. Green
Щели да го сложат на АБ венозно Shocked

Общи условия

Активация на акаунт