Иде пролетна умора, ДЕКЕМВРИйки се нуждаят от опора

• 17 751
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
Палците са стиснати, Зеч! Praynig Приготвям молитвеника!

Пачи Crazy Crazy Crazy хихи не съм била сама! Не, че е успокително, но гледам да броя до 10 и дишам тежко, ще рече човек контракции ме гонят.

Хот, мерси за Софията - ще потърся. Тъкмо онзи ден гледах същото Изкупление и да, бих препоръчала горещо. Един филм, в който краят да не омаже това, което си гледал досега, а напротив. Филм, който ти дава приятното усещане, че някой е мислил, докато го е правил. И да - получило му се е!

# 196
Зеч,  Praynig
Пачи, наистина дори много спокойно си реагирала. 
И Ели от вчера е вече с обички. Но я болят ушенцата и току мрънка. А снощи спа по гръб, милата не смееше да мръдне.

# 197
Зечи, от 12:45 заставам така  fingerscrossed fingerscrossed иняма да пускам докато не кажеш "сбободно"! Hug

Уф, и на мен не ми стана весело от историите на Пачи и Маги, особено втората.... ама не съм и тозе, дето се карат, викат и наказват. В много изключителни случаи, ако е застрашил живота си или е на път да разруши нещо, повишавам тон, пляскам през ръцете и го пращам да поседи на дивана сам. В останалите случаи мълчаливо поправям щетите и .... дишам тежко, както е казала Ланг  hahaha. От викане полза не съм видяла (на мен самата ми е викано достатъчно, за да го причинявам аз на детето си). Едно съседско дете го поступват редовно - и там не виждам резултат. Както викат по нашия край - едно дете колкото повече го биеш, толкова повече магарясва!

Мишелин, Дани, прегръдка за болните бонбони! Hug

# 198
Зеч... Praynig  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover Hug

# 199
# 200
  • Добрич
Зечка, с теб съм!  Praynig Praynig Praynig

# 201
Мацки,много съм щастлива...утре в 15h съм на първото си кормуване.... Grinning
Нямам търпение... Party

# 202
И аз, нищо, че не пиша те  мисля нон стоп. Сега стискам яко палци   Praynig

# 203
Уф, вече е 14:10, май е време за някакви поне новини....
Зечооооо, ппалци не ми останаха!  Praynig Hug

# 204
И на мен.
Ани, с теб съм  Praynig Praynig Praynig

# 205
Като видях, че сме минали на нова страница, реших, че има новини...
Зеч, айде, чакаме знак  Hug

# 206
Зечи, стискам палците и аз  Praynig Praynig Praynig

# 207
Зечи - сигурно ти изгоряха ушите от нас.....
Хайде пиши де!

# 208
Аз не издържах с рефрешването и й звъннах. Звучеше бодра и добре, чака становище пред невроложката, но ЯМР не е показал нищо притеснително. Хайде сега с по-отпуснати души да чакаме пълния доклад

# 209
Браво Яни за добрите вести! Hug

Общи условия

Активация на акаунт