ПЛЕВЕН - 45

• 14 179
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Момичета,Бубка ми е с пневмония..спорна,но все пак..Вчера реших да и премеря т самоинициативно,и беше 37,3..и така вчера и днес.Сега я заведох,лекарката я прегледа-нищо.Обаче вика дай да я снимаме.И хоп-рентгеноложката каза-слабоиразена пневмония.Личната смята,че няма такава,носи снимката на още една лекарка-тя също не е убедена.Обаче сме на АБ-Панцеф. Cry Cry CryНе просто ми се реве,пищи ми се.Заведох здраво и право дете до поликлиниката,а излезе,че е с пневмония.Че тя дори и не кашля..е по3-4 пъти дневно да се прокашля.Офф,и аз като ревнах при лекарката Embarassed-и викам,че не ща в болница.И тя-каква болница,бе жена.Отивате си у вас.И така-детето си дивее,яде,беше и на градина днес Tired,не предполагах,че е болна и тъкмо ресурсната ми обясняваше,че днес е била изключително палава. ooooh!
И кръв и взеха-всичко е в норма,левкоцитите не показвали наличие на сериозна инфекция,съвсем леко покачени.
Моля ви,който е карал пневмония,да ме успокои.Баси,за толкова години децата ми са карали само някакви вирусчета..и сега хоп-пневмония..Не знам.Чувствам се,все едно аз нещо не съм направила като хората.

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 16:29 от Валенцето

# 166
Валенце, ти дето си такава желязна майка, от една пневмония ли ще се плашиш? И синът ми, който е на 7 не е карал никога, ама Кари ми я спретна на 1 год. и 9 месеца беше само. Вдигна 40 гр. температура вечерта, сутринта я слушаха 3-ма лекари и всички бяха категорични - пневмония. Дори снимка не сме правили, просто нямаше защо. Посред лято, нито беше болен някой край нея, нито нищо. Изписаха й първи Цефзил, макар че предупредих, че брат й е алергичен към цефалоспорини, ама не, трябваше и тя да се изрине, та да го сменят с Клацид. Мина й за 1 седмица, после още 1 седмица кашляше и се оправи детето. Иначе и нейната кръвна картиена си беше идеална, не знам как става, но нямаше проблеми там.

Спокойно, ще й мине на Бубка!!! Дано само е по-бързо! Peace

# 167
  • София
Абе много съм желязна,подута от рев..супер съм.Т и е 36,6. Rolling EyesНа слушалки нищо не се хваща при нея.

# 168
  • Плевен
Мерси много на всички за пожеланията Hug
Аз днес при първото ми самостоятелно каране на колата се бутнах в един чичко Laughing и айде КАТ, протокол,абее хората като видяха,че имам рожден ден не ми написаха акт Mr. Green, даже единия полицай довечера ще е в ресторанта и ще пада черпене Simple Smile

# 169
Ейй, Пламси, голяма работа си  Grinning  Mr. Green

И аз да с еоплача-Бужи е с 38 Т  ooooh!

# 170
Валенце, спокойно, бе женаааа  Hug
Нали и Митко е с пневмония.
Диагностицирана на слушалка, както казва Тес, нямаше си нужда от снимка.
Ей, го на - днес е петък, за 3 дни е мнооооого по-добре.
Пък и не е лекуван с тежката артилерия Панцеф, а с най- обикновен Оспамокс.
И темперарурата му беше далеееч над 37,3.
Нали ти е весела и енергична, не се притеснявай. Пък и знаеш ли дали наистина има пневмония? Що не се обадиш на Българанов и сега да я заведете при него. За успокоение  Peace

Айде сега и Бужи  ooooh! Повлякохме крак нещо - и Тери и Бубка.......
Бързо оздравяване на дечицата  Peace

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 17:17 от Дикси

# 171
Ей,Атракция не съм те виждала на живо , но след това фото ще те позная веднага щом те зърна Joy.
И аз бях 1 м. на Дюкана , ама като видях фотото се наядох порядъчно / майтапя се ,спрях я преди една седмица-неиздържах,издъних се/.

Валенце ,защо не изчакаха с АБ щом е спорна-незнам ,неразбирам от докторски работи.Да но му мине бързо на детенцето.

# 172
Аз днес при първото ми самостоятелно каране на колата се бутнах в един чичко Laughing
В чичкото или в колата му  Crazy

# 173
Здравейте момичета. )))

Гледам пак един куп болни деца, бързо да се оправят, че аман вече от тези болести.
Ние днес пак скиторихме из улиците, иначе не мога да се оправям с Калина, само мрънка и недоволства в къщи. ))

Пък по повод диетите и аз от месец и нещо съм на диета, но мога да кажа че резултатите биват. )))

# 174
  • София
Обадих се на Българанов-в Сф е и утре вечер ще може да ни приеме.
Валенце ,защо не изчакаха с АБ щом е спорна-незнам ,неразбирам от докторски работи.Да но му мине бързо на детенцето.
Ами защото ме е страх,имам доверие на лекарката,щом е решила-ще пие.Може ли пневмония без Т-36,5 си поддържа?

# 175
Честит рожден ден,Пламси Wink
Желая ти много щастие и любов Simple Smile

Дано това е първа ти и последна злополука с колата Peace Представям си и аз ако взема книжка какъв ще съм шофьор #Crazy Ще има да ме псуват по пътищата и да се чудят кой ми я е дал тази книжка Simple Smile А е такова удобство.Направо се чудя дали да се залавям с нещо,което знам,че не е за мен newsm78
Момичета,така като ви чета малко се замислям дали да пускам децата на ясла септември.Така и така няма да тръгвам на работа,ако само ще ми ги разболяват ще си ги гледам вкъщи.То бива да създават имунитет,но чак пък всяка свдмица да са болни няма да мога да го понеса. А така ми се иска да са сред деца зимата.То през лятото и аз мога да си ги извеждам и да ги разнообразявам,но през зимата е кошмар и за мен и за тях. Но все пак предпочитам да ни е скучно,но да сме здрави.
В този ред на мисли пожелавам бързо оздравяване на всички болни дечица Hug
Днес изчетох по-голяма част от темата,че си бяхме малко на село и ми стана интересно къде беше тази Корона.Не мога да се сетя,нито пък за Ню Йорк? Питам,защото пишете,че имало хубава градина. Иска ми се тази година рожденния ден да е на открито,ако времето позволява,а не се сещам за нито едно заведение с детски кът. Не че не сме го обсъждали сто пъти де.То няма изведнъж да се пръкне Simple Smile Само да питам,май Пешко беше казвала за някакво заведение до Анастасията -там има ли игачки или просто е като сладкарница?

# 176
Честит рожден ден на plamsi. Желая ти здраве и щастие. Tada newsm59

# 177
  • Плевен
Аз днес при първото ми самостоятелно каране на колата се бутнах в един чичко Laughing
В чичкото или в колата му  Crazy
ХАхахаха.Ам в колата му,той  не беше там и после кат дойде толкова бързаше,че запали и изчезна без да види нищо. Laughing Пък и аз що да му кажа. Аз даже не слязох да видя на мойта кола кво и има и чаках Лъчо да дойде.Голямо съм чудо.
Валенце,само спокойно.Не се панирай такава.Ще се оправи детето.
И Бужо и той. Айде оправяйте се всички. Утре ще ви споделя как сме изкарали в Национал.

# 178
Дикси,забравих да те питам дали говори с директорката защо пускат болни дечица и дали ще вземат някакви мерки?Малко чакам на теб да решиш бъдещия ми проблем Simple Smile Но ми е интересно какво ти е казала.Аз като ходих да записвам децата и казах,че само се опасявам от болестите и тя вика"Ами то няма начин,ние ги пазим,но ..." и в тоя ред.

# 179
Дикси,забравих да те питам дали говори с директорката защо пускат болни дечица и дали ще вземат някакви мерки?Малко чакам на теб да решиш бъдещия ми проблем Simple Smile Но ми е интересно какво ти е казала.Аз като ходих да записвам децата и казах,че само се опасявам от болестите и тя вика"Ами то няма начин,ние ги пазим,но ..." и в тоя ред.

Ооо, ако зависеше от мен да го реша, ехеее.........
В понеделник ще ходя да си пусна молба за прекъсване, че да ми пазят мястото, и тогава ще говоря с нея. Сигурна съм, че ще ми каже каквото и на теб.
Емо вика да направят приема така - "Имаш ли кой да ти го гледа като се разболее?" "Не", тогава в едната група, като е "Да", тогава в другата група. И така да има група в която да си боледуват на воля и такава, в която да си водим здрави децата при здрави деца  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт