Недоносени деца - 9

• 19 507
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
Ох забравих да питам. Кога според вас се въвеждат рибните пюрета?

# 106
Viki_76 , и аз си мислех, че бъркането в устата се дължи на зъбките, дето напират, ама след като повърна, вече в повече ми дойде  Rolling Eyes

Хубав празник, на всички, които имат повод днес   bouquet Много, много усмивки!

Аз рибата я въведох към 11-тия месец, но защото бях забравила за нея  Tired Мисля, че и по-рано може  Peace

# 107
ivanah, Тери също повръща понякога, когато си натъпче нещо в гърлото - я предмет, я ръка. Лесно се задавя и с парченца храна. Това ми коства много нерви  Close И също смята, че като му забранявам да си пъха ръцете в устата си играя с него и се залива от смях. Аз вадя едната - той пъха другата смеейки се.... Хили се на всяко мое "НЕ" и го обръща на игра  ooooh!
За рибата аз четох тук, но я дадох малко по-рано: http://www.mamaibebe.com/index.php?id=185

# 108
честит рожден ден  на вики на вики и мама!!! newsm59  party002  party002всичко най-най-хубаво и желая   bouquetнека расте здрава и усмихната

# 109
  • София
Честит рожден ден на Вики! Да расте здрава и много засмяна!  newsm59  bigdance2

# 110
  • София,
честит рожден ден на ВИКИ!!

да си здрава, весела бвзгрижна, заобиколена от обичта на мама и тати!
нека днес да получиш много желани подаръци!

# 111
  • Sofia
Честит рожден ден на Вики! Да е жива и здрава малката сладурана и много да радва мама!

Аз скоро не съм писала, не ми остана никакво време, но влизам да ви чета от време на време! Ние днес ставаме на 3 месеца и по този повод ви черпя cook cook (не можах да сложа онези големите хубави снимки  Embarassed, но за другия път ще се науча)

Ние имаме един малък проблем с акито - много е течно и със слузести жилки и детето много се мъчи да се изака - не знам дали е нормално това newsm78 Тя е само на кърма. Не знам дали не трябва да го изследвам за някакви бактерии - мианалата седмица звънах на педито и тя каза да мина на диета само, ама няма промяна Rolling Eyes Тука чета за кашави аки, ама нашето изобщо не е кашаво, направо си е течно!? Но дано се оправи, другата седмица ще ходим за Пентаксим и ще й го покажа. Весел ден на всички от мен напук на гадното време Hug

# 112
Честит 6-ти рожден ден на Вики на Viki i mama. Най-искрено желая здраве и усмивки, а и да надскочи най-смелите очаквания на мама!!! baloni hbday baloni
  newsm10 newsm51  bouquet  bouquet  bouquet

mim40 Идеята ти е супер , много ми харесва и заглавието, което си измислила  за темичката ни Peace  bouquet 
Аз още трудно произнасям думата - недодосено .... Sad
Честита месечинка и на Вяра на мама rib4e!   bouquet

# 113
  • София,
Честита месечинка и на бебе Вяра!  newsm51 newsm51 newsm51
Мимчо и на мен също ми харесва идеята ти, въпреки, че самата думичка "недоносено" не ме притеснява, даже напротив струва ми се специална, точно като дечицата ни  Hug Ако сменим името на темата трябва наистина да е нещо специално и весело и да отговаря на сезоните. Ще си помисля и аз за име!  Hug

# 114
Благодаря мамчета за отговорите за рибката. Попитах ви защото нашият доктор каза никаква риба преди десетия месец,а много майки вече дават риба, та дори и на шест месечни. Знам, че рибката е много полезна и затова се зачудех, да не би да закъснявам с въвеждането и.
Риб4е моят съвет е изобщо да не чакаш до другата седмица, а отново да се консултираш с педиатъра си. По-принцип на тримесечните бебета акитата са си доста кашави,че направо течни, но тази слуз е притеснителна. Може би детенцето има някъква непоносимост към храна,която ти консумираш щом сте само на кърма.

# 115
  • София,
mamajaba аз да ти кажа чесно няма да бързам да въвеждам рибата, знам че е много полезна, но аз като консумирам риба и млечни продукти се изривам, оказа се че и синът ми също, като беше на 1г. и 2м. направи страхотна алергична реакция от риба и ягоди - това беше от менюто от детската кухня. Беше толкова зле, че се наложи да му сложат животоспасяваща инжекция, чак посина изби целия и неможеше да диша. Сега за Вероника ме е много страх. А и на баткото винаги следя когато яде риба да не яде млечни продукти или мъхести плодове, цитруси и ягоди. Тя по принцип не е алерген, но консумирана с някои алергенни храни става опасна! Не искам да те плаша де. Ти пак се консултирай и с педиатъра.
А днес времето в София е ужасно навън вали сняг и се разминахме с разходката,  като за капак на всичко Вероника е кисела и направо ме подлудява.  Mr. Green

# 116
И тук в Зарата е ужасно. Мрачно и вали дъжд. И Преслава е в кофти настроение. на обяд изяде две лъжици пюре, а сега половината порция каша. Защо не яде това дете?

# 117
И при нас е мрачно, но все още сухо и на фона на това, че се чувствам много, много изморена, направо ми е потресно настроението Tired Бях полегнала малко и Жоро така се е развихрил из стаята, че думи нямам да ви опиша картинката  Shocked
И днес ще е същата работа като вчера, няма да се спи  ooooh! Просто ми е интересно като тръгне на ясла какво ще го правят лелките по цял ден Rolling Eyes

# 118
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СЛАДКА ВИКИ! ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

VIKI I MAMA, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ТЕБ! НЕКА ПОРАСТНАЛАТА ТИ ДЪЩЕРЯ ВИНАГИ ТИ НОСИ ПОВОДИ ЗА ГОРДОСТ!

# 119
Заваля  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт