Тайната на дългата и здрава коса-30

• 24 563
  • 394
  •   1
Отговори
# 180
Според мен стимуланта  Peace
Джей има го в аптеките-около 10 лв е  Peace Sel Sun се казва, в син и зелен вариант-за сух или мазен (или нормален) скалп  Peace
Eто как изглежда синият:
http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.expresschemist. … 6hl%3Dbg%26sa%3DN

# 181
По едно "Здравейте!" на Джей и SLADYR4E и от мен!
Джей, в първият пост на темата е написано всичко, което те интересува- и за обезсоляването на маста, и за възможността ако не ти харесва даден продукт, или не ти понася, да го замениш с друг. Въобще не е задължително да слагаш всичко, което е написано в състава на маската. Можеш да опиташ с мас, ако не ти харесват резултатите- да я замениш с някое от маслата. А може и направо с масла да опиташ. За косата не мога да ти препоръчам нищо друго, освен Сел сън Блу/доскоро мислех, че е Селсун... ooooh!Но може би е добре да отидеш при някакъв специалист.

Днес ходих в склада на Елитис. Mr. GreenВзех си маската с авокадо от същата марка, на която беше и маската ми с къна. И някои други неща си взех. ooooh!Милото каза, че повече няма да идва с мен там... Money

За бирената мая и  пъпките. Според мен е нормално при прием на бирена мая да се появяват пъпки. Нали действието ́и се изразява в това да прочиства организма от токсини...

# 182
Първо да поздравя Джей и Сладурчето - добре сте ни дошли в хубавата темичка   bouquet

Джей, маслата  могат само да помогнат на косата ти, в никакъв случай да й навредят. Въпросът е колко и какви ще избереш да слагаш... което ще разбереш сама с течение на времето. Освен това опитай постепенно да прибавяш по някоя нова съставка, за да можеш да прецениш коя как ти се отразява. Кисело мляко, мед, хума, яйце и т.н. Можеш първоначално да слагаш по 1 ч.л. от избраното масло, а после ако прецениш, че ти се отразява добре, и повече. Успех!  Peace Иначе за шампоан - препоръчвам Керанове (този с розовия кварц ми е любим  Mr. Green) - продава се в повечето големи козметични магазини и аптеки и струва около 8-9 лв.

Сладурче, аз утре ще си купувам стимуланта, но и без да съм го ползвала още мисля, че се отразява добре на растежа, защото все пак съдържа бадемовото масло, за което питаш  Flutter

# 183
А да ви питам как редувате стимуланта с тривитаминола.
През какъв интервал от време  newsm78

# 184
Аз не съм ги редувала. Слагах във маската вместо свинска мас - стимулант/друго масло. През почивката от тривитаминола можеш да мажеш само със стимулант или друго масло. Препоръчително е да ги сменяш от време на време маслата, защото косата привиква. Peace

# 185
А да ви питам как редувате стимуланта с тривитаминола.
През какъв интервал от време  newsm78
Аз не ги редувам,а ги смесвам.

# 186
Джей, слагам Стимулант в маската заедно с други масла вместо свинска мас. В дните без маска го втривам в корените на косата преди да я измия.

# 187
  • Бургас
Аз си оправих проскубаната,капеща руса коса точно със стимуланта и маслата ,а отскоро почнах да слагам и тривитаминол .Забелязах я и,че доста порасна междувременно.Интересното е,че много лесно се измива косата след тях,не е като след св.мас и зехтина  Thinking

Шампоана Д'олива пробвали ли сте го ?Аз съм много доволна от него  Peace

# 188
Добре дошли, на новите попълнения.  Hug

Аз забелязах нещо. От 9.12.2007 не съм била на фризьор. Разгледах си връхчетата вчера и те са все още с дебелината на целия косъм. Mr. Green Преди да правя маската косата ми изтъняваше за около два месеца. Предполагам от пресата.  Rolling Eyes

От Стимуланта и аз съм много доволна. Съжалявам, че не съм го ползвала по-рано. Трябва да се зареждам с нови масла, че останах само със сусамово. През почивката ми ще правя маски с масла. Предимно. Някой, ако има идеи да дава. Искам да си сложа газ в маската. Ама татко твърдо отказва да ми донесе.  Mr. Green

# 189
Аз през първата си почивка от месец ползвах само масло от жожоба, а на втората този месец само стимуланта  Peace А предложих този шампоан, заради лйспите които казваш че се получават - учили са ме че основно косата ще се подобри, ако скалпа се подобри-т.е първо се премахва и лекува пърхута (люспите), а после и омазняването  Peace

# 190
радвам се че ме приехте така добре в хубавата Ви темичка!

Anelia85  би ли споделила като пробваш стимуланта?
iguanka къде нанасяш малото от жожоба(в корените,по крайчетата)?

# 191
Навсякъде-корените втривам, по косата слагам още и накрая на връхчетата - около 1 суп.лъж масло слагам за всичко това  Peace Обикновено намирам време и стоя по два часа, въпреки че и по-малко стигат  Peace

# 192
Добро утро, момичета!  Hug
Вече четири дена си слагам от тоника за коса на Билка. Засега не мога да дам много отзиви за продукта, но си затвърцдавам мнението, че придава плътност.
Косата ми е в същото положение, както и преди - 3 дена минаха, днес ще я мия, при това ми е маскин ден, наново с тривитаминола.
Да ви кажа в какво се заглеждам от няколко дни  Thinking
Като се среша и гледам, че имам пласт коса, който ми е някъде до средата на ухото... Завива се навън, все едно са ми го подстригвали (като ореолче го има от двете страни на главата)  Mr. Green
Това е някаква израснала отпреди коса, но е тъничко пластче...  Rolling Eyes

# 193
  • Бургас
Аз в момента имам кайсиево и Иланг -Иланг/ароматно/ на Етерика.Сега си гледам листовката за коса против кожни раздразнения и пърхут дават от бергамот,иланг иланг - за косопад и намаляване на мастната секреция,кедър - против омазняване оплешивяване,от лимон- подходящо за коса и кожа ,мащерка- пърхут и косопад ,салвия - пак за косопад,чаено дърво- пърхот,косопад,хвойна-- пърхот,сърбежи,лавандула-
-косопад,портокал - за мазна коса,розмарин- пърхот и косопад,чаено дърво - пърхот и косопад.Повечето стават и за лице против кожни проблеми и акне.
Въобще време е май да заредя с нови  Thinking ,тези освен ,че помагат миришат на хубаво и може да се ползват за неутрализиране на миризмата от газта,яйцата,млякото и тривитаминола

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 10:01 от Fresh Gale

# 194
iguanka нали ги нанасяш на суха коса стоиш така известно време и  отмиваш с шампоан?
поне аз така процедирам с моите масла!

kafe  и аз го имам този тоник,ползвах го известно време но ми омръзна и спрях!
ти как го нанасяш,то пише че се нанася в корените,но аз като си сложа и се омазняват!

Общи условия

Активация на акаунт