Тайната на дългата и здрава коса-30

• 24 504
  • 394
  •   1
Отговори
# 225
Аз го ползвах. Има мирис на билки, да. Проблема с омазняването обаче не ми го реши.  Rolling Eyes С медицински лимон е, нали?
Пише with essential oil of Lemon Grinning пак е с лимон..значи да не очаквам чудеса Rolling Eyes

# 226
  • София
Аз го ползвах. Има мирис на билки, да. Проблема с омазняването обаче не ми го реши.  Rolling Eyes С медицински лимон е, нали?
Пише with essential oil of Lemon Grinning пак е с лимон..значи да не очаквам чудеса Rolling Eyes

Чудеса от нищо не очаквай  Laughing

Но според мен е рано да разбереш ефекта, след втория-третия път може би..

# 227
Не се знае на твоята коса как ще подейства. Това, че при мен ефект не е имало не значи нищо. Mr. Green

Mоят мисля, че беше 7.
9 е за изключително суха коса.  Rolling Eyes

# 228
момичете балсама ми е на свършване.сънсилк от лилавата серия който се нанася на суха коса!
бихте ли ми препоръчали някакъв който също става и за суха коса(имам предвид без отмиване)

# 229
момичете балсама ми е на свършване.сънсилк от лилавата серия който се нанася на суха коса!
бихте ли ми препоръчали някакъв който също става и за суха коса(имам предвид без отмиване)

Лично аз не обичам балсамите без отмиване. Косата ми стои ужасно суха от тях. Иначе Gliss Kur имат.

# 230
  • София

Ами на Елсев знам, че е хубав- розов, червен. Аз имам и един на Шаума (марка, която не харесвам), кафяв на цвят, за изтощена коса и не е лош, добре подхранва. Малко пъти съм го ползвала и не знам дали не се омазнява много косата от него.Най много ми допада спрея на Глисс за блясък с течна коприна.

# 231
Ами Глисса с 1/3 подхранваща маска.. Rolling Eyes хубав ли е?

# 232
anastangelche кой на Gliss Kur?
illy на Елсев има ли без отмиване?
аз искам да го ползвам за по лесно разресване!а относно ресането аз моята косица я реша много честно.дано не е вредно!

# 233
  • София
Ами Глисса с 1/3 подхранваща маска.. Rolling Eyes хубав ли е?

Вики, аз не съм го пробвала- четох и позитивни, и негативни коментари. Аз в момента се мия с жълт Глис против цъфтящи краища и съм доволна от всички техни шампоани, които съм пробвала. Струва ми се, че всичките им продукти са по-подходящи за хора с по-сухи коси. Rolling Eyes

illy на Елсев има ли без отмиване?
аз искам да го ползвам за по лесно разресване!а относно ресането аз моята косица я реша много честно.дано не е вредно!

Има Елсев без отмиване, има и спрей (розовата серия за блясък).
Щом е за разресване ти препоръчвам и спрея на Глисс, който аз ползвам:
http://picnic.ciao.com/de/44852179.jpg

# 234
Ами illy аз в момента си тьрся шампоан и се чудя какьв да взема- някой от аптеката с билки,дето не сьм му чувала даже и марката,на Глис с маската или на Нивея..
Значи и за Глиса и за Нивеята сьм чувала и позитивни и негативни коментари...за Керанове малко не ми се дават толкова пари ooooh! и се чудя..В момента имам на Пантен-пьлен,имам и на Wash and Goal,Head and Shoulder, и Елсев..За сега сьм най-доволна от Елсева ама свьрши!! Thinking И сьм разтроена Laughing..Не мога да те питам кой да ми препорьчаш,защото ти си с суха коса,а аз с мазна и май Глиса няма да си взема,щом е за суха..  33uu dontknow

# 235
illy и аз преди време ползвах спрей на Глис ама на мокра коса!
става ли да пръскам на суха?
и аз съм ползвала шампоан на Глис и определено бях доволна!

# 236
Балсам, който се нанася на суха коса?!  Shocked  Shocked
Тези, които са без отмиване се слагат на подсушена след измиване косa, но тя е влажна. Ама на суха честно казано за първи път чувам. newsm78

Този, който аз имам на Gliss Kur си пише, че се нанася на влажна или мокра коса. Иначе имат най- различни. Не е само един. 

# 237
Добър вечер, момичета! Wink
Струва ми се по-подходящо да попитам във вашата темичка, вместо да отворя нова, за шампоана, който днес си купих. Тъй като косата ми е най-гадната, която съм виждала Embarassed, на всеки нов продукт гледам с надежда, че ще има някакво подобрение.. Rolling Eyes Та..купих си шампоан NaturActive на Natura house. Някоя от вас да го е ползвала и да сподели отзиви?

Иначе от един месец правя маската с тривитаминола по оригиналната рецепта, като само сменям маста с бадемово масло. За съжаление засега не мога да кажа, че има резултат. Ще бъда търпелива и упорита обаче, обещала съм си. Simple Smile
Слагам й и хининова вода също месец, всеки ден. Това, което забелязах, е, че след като я намажа с нея и изсъхне, не се оплита толкова и става приятна на допир. Simple Smile Но нанеса ли я непосредствено след къпане, както всъщност прочетох някъде, че трябва да се прави, косата ми се омазнява.. Странно. Тя и по принцип си е много мазна - през ден я къпя, а ми се иска да е всеки ден дори. Освен това е толкова рядка, че ми стърчат ушите, а сложа ли лента - се очертава #Crazy Да не говоря за тънкия и цъфтящ косъм, за липсата на обем, за бавния растеж..уф Confused
Много се надявам грижите, които полагам, поне малко да я подобрят.

Тази вечер ми е вечер за маска и смятам да забъркам нещо със стимуланта на Икаров (който досега само веднъж ползвах) и тривитаминола едновременно, дано не протестира косичката ми.

Ох, аз се разприказвах, без никой да ме е питал Embarassed Идеята ми беше да ви похваля за чудесната тема и полезните постове и да помоля за отзиви за новата ми придобивка. За отклоненията извинете bouquet

# 238
Имам балсам без отмиване на Елсев, жълт, и съм го ползвала само 2 пъти. Ужасна ми става косата след него...  Sick

Вече от половин час съм с маска:
Тривитаминол, масла: гроздово, бадемово, пшенично и жожоба, както и ракия и газ.  Rolling Eyes
Купих си лайка онзи ден.
Anelia85, моля те напиши ми как си правеше твоята отвара в съотношение, защото косата ти е като мойта и няма смисъл да ровя в нета да търся препоръки! Благодаря!  Peace

# 239
anastangelche , illy , къде мога да разгледам продуктите, за които писахте, че са с номера 7 и 9. Благодаря!

Спреят на Глис за разресване съм го пръскала и на влажна, и на суха коса, когато ми се е искало да я пооформя. И при двата случая ми харесваха резултатите.

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 20:58 от мис арк

Общи условия

Активация на акаунт