СЕПТЕМВРИйско бебче мило в мамино коремче се е скрило!

• 11 299
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Тони, лека нощ, мила, много ми е приятно да си говоря с тебе! И аз съм твоя калибър, и аз като тебе на цици и дупе! Нали знаеш, че е важно да сме здрави и добри! Тогава и детенце ще е като нас! Красиво е там на снимките, романтично, супер! Твоите хора в Бг ще са с теб и оттук. Разбирам те идеално инак! Много ти благодаря за пожеланията! Ти си хубав човек!

# 91
привет моми4ета,
аз малко по-касно се вклю4вам в темата, това е заштото си мислех 4е сам за октомври а то се оказа 4е се ориентираме кам 26ти септември.
Ще ми баде второ септемврий4е.
Радвам се да да се запозная виртуално с вас и ви пожелавам на вси4ки леко и приятно бременеене и здрави и щастливи беб4ета.
а що се отнася до пола на беб4о вав франция го разкриват кам 5тиа месец.
Целувки от нас.

# 92
Лека ноЩ,Муци,Уанда.Тони,това Швейцария ли е?Направо е като прикаzка..Дано бъде по хубаво,отколкото очакваШ.Един тъп въпрос,но май месец Ще има ли сняг като на снимките?
За пола на обикновн ехограф в 14седмица не можаха да ми кажат.И аz едвам иzдържам,но Ще трябва да си почакам,искам не искам..

# 93
Приятни сънища на Муции Уанда и дано не им се налага да стават през нощта  Heart Eyes То и аз май ще се ориентирам натам след ваната  bath1
Добре дошла на Gian. welcome
А Деси, да, в Швейцария е това и сватбата е през март, не през май, но и през май се случва да вали, доколкото съм чувала
Даже първия път като дойдох тук беше точно май и една нощ беше понаваляло
А за пола дано го казват по-бързо. Като гледам по план трябва да имам общо 4 ултразвука, а първия вече го минах. Дано на следващия, който май беше към 20 седмица се разбере,защото нямам търпение...а и да ми е по-лесно с имената

# 94
Такаааа, и аz да се отчета в темата. Днес сутринта се опитах да обуя един панталон и той се окаzа с 1 см по тесен от корема ми  Sad . А уж корема ми не е порстнал на външен вид, а и панталона го обувах понеделник миналата седмица, а да не говорим, че на килограми не съм мръднала и на грам. Ама май трябва да се простя с някои дрешки вече... Ама едно се питам... след като корема расте, а килограмите не се променят, то zначи трябва да се отслабне в някоя част от тялото. Е, не може ли това да е zадника, а?

За ходенето до тоалетна... при мен е все същото. Ако пия повечко вода вечЕрта, се скъсвам да ставам. В събота 4 пъти. ВчЕра пък нито веднъж, но zа сметка на това точно в 7 се събудих, че ми се ходеше мнооого силно. А будилника беше нагласен zа 7:10, много мраzя така  Blush

Бре, много бъдещи булки. Честити, честито... Моят съвет е да направите сватбата преди да са порастнали коремите, че като се сетя как небременна бях като пребито куче вечерта след сватбата, не мога и да си представя с голям корем как цялото това тичане ще стане.

# 95
Браво, браво, как хубаво си дърдорите по нощите.

Някой питаше за усещането на бебетата - аз знам че е дребното, защото идва от толкова ниско, че съм сигурна не са червата. Горната част на матката е малко по високо от нивото на срамните косми. Бебоците са още доста ниско и скрито. Също имайте впредвид че зависи къде ви е плацентата. Ако се е лепнала в предната част на матката, ще почувствате по късно, защото прави стената по дебела.

Рени, циците не ме болят, но си останаха вирнали, за което не се оплаквам изобщо Wink

Муцооооооо, оправи си зъба! Много е по-лошо да ходиш с болен зъб (да се разнася тази инфекция из тялото), отколкото упойката да го оправят. Ходи и не се кипри, че бой.

Тонита, много приятно това място. Ще ти е прекрасна сватбата и не се притеснявай. Не мога да дочакам снимчици на всички сватби...

Ирина, кажи как минава консултацията. Разбирам защо не ти се вярва, но не съм сигурна дали е невъзможно.

Днес е хладничко - кеф. Децата ги няма и може след фитнеса да се спретна като домакиня и да позачистя тук таме.

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 02:55 от Sheila

# 96
Добро утро, сладурки.Днес май ще вали, но пък нека ни върви по вода.Хубав ден ви желая.  bouquet

# 97
Ехооо, вие обаче не си щадите клавиатурите Wink До края на бременността ще ви се изрият буквите, ако продължавате така Laughing
Аз да се похваля - вчера на пресконференцията беше и зам. министърът на здравеопазването. Мина доста добре. Дано медиите публикуват това, което трябва Rolling Eyes
Освен това вчера се записах и на ЖК, най-накрая Grinning Гледахме бебондера - пораснал, пошугавял... не спря да се мята. Чак не можаха да му замерят бедрената кост от мятане Laughing Пораснал е и вече тежи към 160 гр. Но така и не се показа момче или момиче. Ще чакаме до следващия път Grinning
Иринче, гледам успокоили са те за коригирания риск, така че Hug ЧЕСТИТО за резултатите Hug
За дрешките - аз за РД-то се снабдих с две връхни, които са трико и могат да се носят и след това. А панталон си поръчвам пак от трико. И комшийката ще ми преправи още един летен... та мисля ще се справя Grinning
До нас има цех, вкойто шият трико за Бенетон и Сисли и те ме обзавеждат. Ама разбира се на по-добри цени Wink
Хубав ден от мен. Аз днес ще релаксирам, защото три дни не се бях спирала у дома Crazy

# 98
Добро утро момичета Simple Smile Направо ви се чудя как пишете посред нощите, аз след работа компютър не искам да поглеждам (това за да се оправдая, че си лягам рано Wink ) И аз почвам да се оглеждам за нови дрешки, ма пусто нищо не ми харесва. Така съм се наляла в гърдите, че бия и Памела Андерсън, ужас  Crazy В събота съм на лекар и вече нямам търпение, тогава ще дам отчет.
Лек и усмихнат ден   bouquet

# 99
  • София
Ирина, кажи как минава консултацията. Разбирам защо не ти се вярва, но не съм сигурна дали е невъзможно.
Шейле, бях днес с резултатите при Проф. Кременски. Каза човекът, че наистина такава корекция е необичайна (от 140 по дифолт, през 480 само след УЗИ да стане чак 5700). Но пък и каза, че няма грешка. Даже са пуснали и техния си показател като самостоятелен маркер и той сам по себе си показва 1:2300. Така че, май си е така Hug
Оттук-нататък предстои УЗИ за дефекти на невралната тръба в 15-та ГС и ФМ на 3Д в 19-та и каза, това е всичко! Hug

# 100
Шейле, бях днес с резултатите при Проф. Кременски. Каза човекът, че наистина такава корекция е необичайна (от 140 по дифолт, през 480 само след УЗИ да стане чак 5700). Но пък и каза, че няма грешка. Даже са пуснали и техния си показател като самостоятелен маркер и той сам по себе си показва 1:2300. Така че, май си е така Hug
Оттук-нататък предстои УЗИ за дефекти на невралната тръба в 15-та ГС и ФМ на 3Д в 19-та и каза, това е всичко! Hug

Ехееее....много се радвам за теб!   Hug Grinning HugЗначи ли , че изобщо не сте коментирали амниоцентеза?

# 101
Ама едно се питам... след като корема расте, а килограмите не се променят, то zначи трябва да се отслабне в някоя част от тялото. Е, не може ли това да е zадника, а?
Да бе,Гери,мечтай си Joy

# 102
Здравейте момичета пожелавам ви хубав ден въпреки мрачното време на вън Laughing

# 103
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕййййййййййййййй...........ние до септември ще направим стотина теми май  Hug ooooh!  bouquet

Бе булките много станахме бе!!!  bouquet  Я си кажете датите да се подредим - аз съм за 3-ти май. В събота отиваме при шивачката да вземе мерки на милото, щото за мойта рокля е мнооого рано - до тогава кой знай колков шкембак ще съм. И така - а иначе тъй, както си викахме лятото "мнооого време има до сватбата бей", така вече си напъна да прайм всичко - сега се почва едно търчане по фирми за украса, ди-джеи, нам ти кво......ама - така ше е . Всъщност най- големият проблем е кой ще ни снима, щото мойто мъж е фотограф по принцип и снима сватби, а наш`та - няма кой.....
Айде....ше пиша пак

# 104
  • София
Ехееее....много се радвам за теб!   Hug Grinning HugЗначи ли , че изобщо не сте коментирали амниоцентеза?
Да, значи Heart Eyes
Каза, че ние си решаваме, ама е силно НЕпрепоръчително при тези резултати Hug Heart Eyes
Благодаря ти за загрижеността, мила.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт