С пролетно настроение, НОЕМВРИйка чака ново бебче с нетърпение!!!

• 18 765
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
Добре дошла в ноемврийския отбор, baba_vunabouquet Кажи кога е родена, за да мога да я добавя в списъка на 1 стр.?!?

# 151
Честита пролет на всички!   bouquet
Добре дошла на baba_vuna welcome,в ноемврийският отбор!

# 152
Честита първа пролет и от нас на всички малки скорпиончета и техните прекрасни мами Hug
Добре дошли на baba_vuna и малката Йоанка Hug
Честит рожден ден на Бедствието/на патерички/!Бъди жива и здрава,много обичана съпруга и мама  bouquet
Карилче,честити ви нови придобивки,дай по една снимка насам да видим Дани какъв е хубавец!
Ангелиха,преди всичко здравето миличка!Достатъчно дълго време вече кърмиш за да се обвиняваш,какво да кажем ние ,които въобще не сме кърмили  SadСтискам палци скоро всичко да се нареди Praynig
Маги,айде скоро новини и от теб ще чакаме,и да се похвалиш ей GrinningА когато стане,тогава,всичко е Божа работа!
Аз днес ставах Кръстница,мина много хубаво тържеството, малката хуна подивя направо.А малкият кръщелник имаше и РД и прощъпулник му правихме та купона беше пълен.То не бяха танци,песни,Мона все след каката ходеше и викаше Какооо,голям смях падна.А аз да ви се похваля,бях на Почит.Всеки до мен се допитваше,първо на мен се поднасяше,въобще много се трогнах и едновременно и бях много развълнувана.Това да станеш кръстница си  е голяма отговорност и същевременно и голяма гордост и радост за мен ,че тези хора ми се довериха и ме поканиха да кръщавам.С една дума всичко беше на шест.Ще пусна снимки по-късно.
Ох спирам че стана дълго.Лека и спяща нощ ви желая Hug

# 153
# 154
Добро утро!
НИе сме бодри и засмени....ранобудно-изхабени \аз\
Хубаво е че Кой е по-по...ще почне та ще имам половин час спокоЙност. Laughing

ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ВЕСЕЛ И ПРОЛЕТЕН ДЕН!!  bouquet

rosimart ..объркА ли се бе душко?

# 155
  • София
Добро утро!
НИе сме бодри и засмени....ранобудно-изхабени \аз\
Хубаво е че Кой е по-по...ще почне та ще имам половин час спокоЙност. Laughing

ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ВЕСЕЛ И ПРОЛЕТЕН ДЕН!!  bouquet

rosimart ..объркА ли се бе душко?

Карил, нещо дните да не ти се губят?   Hug Вчера беше по-по най... днес Формула 1 има...
Ама надеждата е хубаво нещо Simple Smile Йоана гледа формулата.... макар че ние с баща и не сме и фенове.

Привет на баба Вуна, май си имаме съименнички...!

ЧРД на Бедствието... на много патерици bouquet

# 156

Angeliha, благодаря, че оправи списъка!   Hug

За мъжкото кърмене:

Че к'во лошо има и мъжете да могат да кърмят... Дали да не взема да се пробвам...  newsm78   Joy    От епилиране поне не ме е страх!  Mr. Green 

Някой да му се намира излишна помпа?    Mr. Green

# 157
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мацки здравейте. Честита ви ПЪРВА ПРОЛЕТ!!!!!!
Ние се завърнахме от Будапеща, изкарахме страхотно.

Сега обаче толкова много неща имам за правене, а толкова малко време....ремонт, лекции......  Rolling Eyes

# 158
  • Бургас
Честита първа пролет! (на патерици)

Гадамер давай да гледаме снимки и ние малко да се пренесем там  Heart Eyes

Ангелиха и аз подкрепям момичетата да си обърнеш повече внимание на колената.Все пак най-хубавото нещо за едно дете е да има здрава и щастлива майка.Дано да не е нещо сериозно!

Маги стискам палци скоро заглавието на темета да се отнася и за теб  Simple Smile

Симона_С и от теб ще чакаме снимки от хубавото събитие.Велизар още не е кръстен и смятам да го направим това лято.

Карил аз чаках по по най в петък, понеже тогава не отидох на работа,татко му трябваше да поработи малко.И цял ден си мислех че е събота  Crazy

Чао   bouquet

# 159
Много ви благодаря за пожеланията, ама няма как да стане близките 2 месеца, защото нашя тати е на път  smile3518 до средата на май. Дано поне като си дойде да съм в подходаящия период  Wink
Иначе много ви се радвам момичета, леко изкарване на тази бременност и ще се радвам да чувам малко по малко хубави новини от вас.

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 10:47 от MagieA

# 160
  • София
1. benighted
2. Dr.Jend
3. iviche
4. Мина
5. Гадамер
6. jenny_b
7. Роси74
8. vesi1
9. Peti_n
10. Вени
11. Мишенце / Сбъдваща мечти/
12. mamaminion
13. Angeliha
14. София

Айде и ние в кюпа. Да се отчетем. Слава Богу, здрави сме всички вкъщи. Мечтаем вече за лятото.
Мързи ме да пиша Confused

# 161
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=230322&view=1&photo=1
Ето и малко снимки от Кръстницата!
Жалко че нямам нито една по хубава снимка в църквата,ама Моня много плачеше и не ми даваше да държа Кръщелника,та за това татито не можа да направи нито една качествена снимка.Това са част от снимките,по-нататък още Wink
Хубав и слънчев следобяд ви желая!

# 162
Добре дошла в ноемврийския отбор, baba_vunabouquet Кажи кога е родена, за да мога да я добавя в списъка на 1 стр.?!?
Дени4ка,извинявай че по-късно ти отговарям Heart EyesЙоанка е родена на 07.11.06г.,много се радвам че съм сред вас Hug

# 163
Мацки здравейте. Честита ви ПЪРВА ПРОЛЕТ!!!!!!
Ние се завърнахме от Будапеща, изкарахме страхотно.

Сега обаче толкова много неща имам за правене, а толкова малко време....ремонт, лекции......  Rolling Eyes

Къде ходиш на лекции,ако не е тайна,щото и аз мисля да записвам магистратура та затова питам Heart Eyes

# 164
  • София
Честита първа пролет  bouquet  bouquet  bouquet

Много настроение през новия сезон и хубави разходки.

Да дам отчета. В събота ходихме на консултация. Мерки 11.500 кг, 82 см. Е, разбира се малко са относителни, защото Ники не застана на едно място, но .......... там  някъде сме. Бихме и ваксината, която трябваше да сложим на 13 месеца. Дано няма реакции.

Добре дошла на baba_vuna!   bouquet

Ангелиха, твоето здраве е много важно сега. Особено когато децата стават по-активни.  До сега си дала най-доброто на малката кукла. (много се накефих на снимката й от 3-март Laughing).
Пък и бързо ще свикне с новото положение.

На Ники кърменето вече не му липсва, а няма и половин месец откакто съм спряла.

Гадамер, пусни снимки от почивката ви. Praynig Да се порадваме и ние.

Общи условия

Активация на акаунт