Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са домашните средства за киселини по време на бременност?
Какви са мненията за болниците и лекарите при избора на място за раждане?
Какви са препоръките за прием на парацетамол по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са домашните средства за киселини по време на бременност?
-
Какви са мненията за болниците и лекарите при избора на място за раждане?
Мненията за болниците и лекарите при избора на място за раждане варират, като се подчертава значението на доверието в лекар. Важно е да изберете място, където имате доверие в специалистите, независимо от условията и добрата храна. При избора си се отбелязва, че всяко място може да има както добри, така и лоши мнения и че е важно да намерите добър лекар, на когото можете да се доверите.
-
Какви са препоръките за прием на парацетамол по време на бременност?
Парацетамолът обикновено се счита за безопасен за прием по време на бременност, дори през първия триместър. Важно е обаче да внимавате с дозирането и да се консултирате с лекар. Освен това трябва да проверите съдържанието на другите приемани лекарства, тъй като парацетамолът присъства в много от тях.
-
Какво е нормалното наддаване на тегло по време на бременност?
-
Какво е списанието "Бебе от глава до пети" и защо е интересно?
dichi0103 - първа бременност
Lauren - първа бременност
trixy - първа бременност

, а и да се навие скъпия е категоричен, че ще пусне всички връзки да ми откажат 
Толкова съм любопитна че направо срам ме хваща
Вие какво ще кажете?
.
.