Чакаме снимки по някое време, знам че едва ли ти е точно до това в момента

Как реагира Петра на завръщането ви? Питам те, защото нали след ските Ния така ни беше сърдита 2 дни, че изпадаше в истерии и ни налагаше яко.

.Криста започваше да скача(нещо като ритуал) още от сутринта, всеки път като седнеше на гърнето очите й се насълзяваха, лицето придобиваше почти лилав цвят, викаше, плачеше и чак вечерта успяваше..голям зор видяхме - с една дума КОШМАР, и Криста я беше много, ама много страх, но отмина!А за Ния иде ми да я намачкам 

...ще ми цепят или режат венците над четирите мъдреца, че от към 3-4год. не могат да избият и на единия от тях(тъй като нямам достъп с четката до там) имам кариесче и ако не могат да го оправят ще ми го махнат...не ми се мисли сега.....
за всички!! 

Спалнята ни се състои от четири дунапренени куба. Те са големи, но са леки. И те малко по малко дръпнали единия, после малко другия. Заварих Роман да спи опрян само на глезените си и на раменете, а те минават като в тунел под краката му.
Иначе и при мен е така, като кажа, че сме здрави и хайде след малко някой клекне.
да не говорим, че аз мога да си върша работата от къщи съвсем спокойно