Ноемврийчета 2005 - 12

• 19 231
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Оооо, Майче оправи ли се от часовата разлика? На мен лично летенето на изток ме разбива. Особено ако са повече от 4 часа разлика умирам 3 дена направо.
Чакаме снимки по някое време, знам че едва ли ти е точно до това в момента Simple Smile
Как реагира Петра на завръщането ви? Питам те, защото нали след ските Ния така ни беше сърдита 2 дни, че изпадаше в истерии и ни налагаше яко.

# 106
  • Карлово
този вирус наистина е много упорит, две седмици мартина е болна, отпадна доста, от вчера вече е на антибиотик, дано да минава.
ето малко снимки и от нас
http://good-times.webshots.com/album/562893095culXMy?vhost=good-times

# 107
беше малко срамлива първия един час, но после се вкопчи в нас и все още не се е изморила да ни целува и да се гушка  Laughing

а часовата разклкика никога не ми е влияела. по-скоро се изморих от самото пътуване. 13 часа презокенаски полет, а като сложим и 3те преди това висене на летището в лима, то се оказа, че пътят от лима до мадрид е 15 часа. после в мадрид имахме 12 часа престой. уж си го бяхме направили, за да мръднем из града, ама бяхме пребити и само се чудихме в кое кафе да се наврем и на коя пейка да се подпрем. после почти 3 часа полет от мадрид, но всъщност повече, защото имахме и 3 часа закъснение - самолетът нещо се беше потрошил /но това е простено, защото пък цената на 2та билета бяха на обща стойност 55Е  Mr. Green/, после такси до русе - абе беше мъка голяма. тръгнахме от перу в 6 часа сутринта в един ден, а пристигнахме в русе в 2 през нощта почти 48 часа по-късно.
и естествено, камен ни вдигна в 6  Mr. Green

# 108
микки хлапетата са страхотни. Така като гледам Мартина приема Ангел като играчка
Като видях ето тази снимка се замислих дали не сте съседи с родителите на наши приятели от Карлово, ама като не знам адресът им. Колко пъти съм ходила и просто знам каде се намира улицата, но адрец, тц
Тук и тук са просто прекрасни  Heart Eyes

# 109
  • Карлово
Еххо, тази снимка точно е от Първомай. Grinning И, да, Марти доста често го приема като играчка. Grinning

# 110
Пфуу най-после се докопах и аз до компито wavey , от няколко дена се опитвам, но Криста като ме види и ми се мята отгоре, та послеее.... Hug Heart Eyes
...................уфффффф по-късно когато заспи ще драсна по подробно, че пак ме нападна и едва пиша! Hug

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 22:18 от nikiki

# 111
И така........
exxo ще стискам зъби и вместо вас, само като си спомня какъв кошмар беше и при нас когато привиквахме към гърнето и...ми иде пак да плача Cry Cry Cry.Криста започваше да скача(нещо като ритуал) още от сутринта, всеки път като седнеше на гърнето очите й се насълзяваха, лицето придобиваше почти лилав цвят, викаше, плачеше и чак вечерта успяваше..голям зор видяхме - с една дума КОШМАР, и Криста я беше много, ама много страх, но отмина!А за Ния иде ми да я намачкам Flutter
Буби миличките, дано се оправи Кити скоро и да не се разболява повече НИКОГА!(звучи прекалено, но поне да не е скоро) Hug
majcetoдобре дошли!  bouquet
миккиаз не мога да ги отворя, не знам защо.. newsm78
Мисля, че по едно време коментирахте(по-напред) нещо за вятъра и последните етажи, та тогава се зачудих какво ще е при нас на 17-я етаж ....е мисля, че снощи разбрах........ Shocked.........
.....Утре съм на зъболекар и искрено се надявам да не ме боли... Whistling...ще ми цепят или режат венците над четирите мъдреца, че от към 3-4год. не могат да избият и на единия от тях(тъй като нямам достъп с четката до там) имам кариесче и ако не могат да го оправят ще ми го махнат...не ми се мисли сега.....
  bouquet за всички!!

# 112
  • София
Ох, момичета не съм писала от много време, то е защото всичко си върви по вода (пупу). Но... ви чета.
Почвам ви поред, ще се връщам да редактирам после, да добавям:
Майче, добре дошла, винаги живи и здрави да се връщате.
Милейди, не ти се обадих, защото не беше сама.
Еххо, много ти е сладка Ния, приличат си малко с Калинка, сигурно за това Wink
Хемороиди - и Боян и Калина имат, и аз и почти всички от семейството ми. Просто калпави кръвоносни съдове. Имаме и екстри като разширени вени, леснопоявяващи се синини и т.н. Много внимавам с храната, но и двамата ми са имали периоди на страх от ходенето до тоалетна. Стискам палци и при вас да отмине.
На всички грипозни, няма какво да кажа освен: Скорошно оздравяване. Искрено влизам в положението на всички работещи, които све чудят дали няма да ги изгонят в най-близко време от работа.
Мики много са ти сладки децата.
Къде ли е Били? Отдавна не е писала.
Новините при нас са много предимно, от ежедневно естество.
1. Вчера пробихме ушите на Калина. Уж не исках, минах през поликлиниката, срещнах докторката дето пробива уши и тя ми казва "хайде води я". За пет минутки бяхме готови. Малко плака половин час след процедурта, след като почервеняха ушичките, но и дадох болкоуспокояващо. Днес нищо и няма, освен че сега е с огромно самочуствие, на най-красивата hahaha
2. Двамата с Боян измислят върховни бели. Боян е по творчеството. Не знам как да ви го обясня: Измъкнаха леглото от под баща си докато той спи на него. Joy Спалнята ни се състои от четири дунапренени куба. Те са големи, но са леки. И те малко по малко дръпнали единия, после малко другия. Заварих Роман да спи опрян само на глезените си и на раменете, а те минават като в тунел под краката му.
Какво друго: чупиха яйца в хладилника, сурови.
Обърнаха монитора на лаптопа на обратната страна.
Духат си сополите в праните дрехи.
Нарисуваха прясно боядисаната стена, след като плюха по нея (някои може би си спомнят)
Сядат на тоалетната и потъват докато не си намокрят панталоните, свличат се в нея.
Божичко мога да изредя поне 10 бели още и то само от последните дни.
Представете си колко често стоят наказани, най-малко по два пъти на вечер.

Но иначе сме добре, здрави сме (пупупупупупу).
Лека нощ от мен и пишете, а не като мен само да консумирате.

А да, Поля, гледала съм Синьо лято няколко пъти, всеки път когато го даваха. Дали не може да се изтеглят сериййките от някъде?

Последна редакция: чт, 27 мар 2008, 00:50 от Elspet

# 113
ХА-ХА-ХА-ХА  hahaha

# 114
Ох, Елспет, раzсмя ме от сърце, макар че едва ли винаги ти е весело.
Еххо, с голямо удоволствие zа срещичката, не ни е рано, и нашето дете "влеzе" в ритъм. Но ще е неделя по скоро, zащото съботно ще сме беz дете.

# 115
  • София
Но иначе сме добре, здрави сме (пупупупупупу).
Не, не сме. От сутринта не сме. Ма.ка му. Сополи, кашля, плувнали очи. Ма.ка му.

# 116
Елспет ,може да напишеш детска книжка за историите им - ще има успех. Simple Smile
И много идеи могат да бъдат почерпени ...
Смях се ,а не ми е до смях.

Привет на майчето!  bouquet

Някъде имаше тема за "Синьо лято" във форума.
С търсачката може би ще излезе.

И дано бързо оздравяват малките.

# 117
Деси, що така при тебе?

# 118
Elspet не ви е скучно у дома  Joy Иначе и при мен е така, като кажа, че сме здрави и хайде след малко някой клекне.
Тоалетна тема драмата при нас продължава с пълна сила. Днес и утре ще работя от къщи. Хич не ми пука дали ще ме уволнят или не, за 15 минути ще си намеря работа Simple Smile да не говорим, че аз мога да си върша работата от къщи съвсем спокойно Simple Smile
Изчетох доста в нета и тъй като проблема си е сериозен и може да се задълбочи поисках координатите на лекар в 3-та градска, гастроентеролог, който е помогнал на дете с подобен на нашия проблем (страх, психологически) само че в доста по тежка фаза - 10 дни стискане.
Педито ми дава някакви заучени отговори и адски ме дразни. Ния не е запечена. Яде основно разхлабващи храни, има позиви постоянно, но се стиска. Колкото и да се правя на маймуна и какви ли не глупости да измислям не става и не става.
Така, че по-добре при човек който разбира и е специалист гастроентеролог и навреме, отколкото тази непрекъсната драма от която ми се къса сърцето.
Сердика като разбера накъде ще сме уикенда и в зависимост от прогнозата ще измислим нещо Simple Smile

# 119
здравейте и от нас!
аз се позагубих. нетипично за мен само да чета, ама нямах нещо настроение за писане. напоследък съм много странна. и аз не знам какво искам и накъде да тръгвам и съм луднала  Crazy
а наистина в момента работа има колкото искаш, хора няма. напоследък всички са се сетили за мен да ме канят на работа и само ме изкушават с предложения. а на мен ми се иска да си изкараме спокойно лятото с кейти и после кой накъдето. от друга страна, ми омръзна да съм перфектната майка и домакиня  Rolling Eyes
от скука пак си смених цвета на косата- вече съм в цвят карамел  Flutter
до рим не стигнахме, отказахме се почти в последния момент и решихме за по-спокойно време да преместим пътуването. така че вместо пред колизеума се озовахме пред амфитеатъра в пловдив  Mr. Green изкарахме страхотен уикенд в голяма компания. обиколихме всички ресторанти, пианобарове, клубове...чудно беше.
еххо, надявам се да попаднете на добър специалист и да решите проблема още в зародиш  Hug
елспет, весело е у вас  Laughing
майче, добре дошли!
микки, пу-пу, много са хубави дечицата!
бубе, стига вече с тези болести. вземи си светена вода отнякъде и напръскай хубаво във вас и върху вас.

Общи условия

Активация на акаунт