Ноемврийчета 2005 - 12

• 19 227
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
  • Димитровград
Добър вечер!
Завърнах се от софийско,прибрах си детето,сега релакс.
Тити, Hug,имахме камерна среща около болницата.

# 91
Привет дружинка  Grinning
Скоро не съм се разписвала, ама свободното време ми е кът

еххо, съчувствам за хемороида на Ния. Наистина е много много малка за такава болка, дано не се възпалява много, пазете я да не седи върху студен под и да не и изстива дупето. За храните - знаеш!

бубе, защо само лоши новини се чуват от вас  Thinking Да не ви е урочасал някой, или пък нещо лошо да си е помислил или .. нещо от тоя род. Запалете си свещичка в църква, дано тези гадни болести ви заобикалят отдалече най-накрая!

геригърл, и при вас много болести ... Пустия му грип този път много хора повали  Twisted Evil

Сердика, всъщност и аз празнувах Великден сега Simple Smile Но ще го празнуваме и православния няма как  Simple Smile При нас Христос по 2 пъти възкръсва  Mr. Green

майче, като стъпите на БГ земя и се видиш с родата - звънни да се видим  Grinning

# 92
здравейте и от нас
Еххо,и Ивана има хемороид и то от много малка!
спокойно ще свикне(то не минава напълно) но трябва да внимаваш да не се запича!И и мий дупето с по-хладка вода след като ака!
Аз казвам на Ивана,че коремчето ще и мине,като се изака и тя много се кефи(не били наменчето вече) Wink

# 93
вчера се прибрахме и вече друсам енергично децата  Mr. Green часовата разлика тоя път ме смачка, което никога не съм вярвала, че ще ми се случи, но вече влизам в пътя  Peace
камен е станал гигант в сравнение с преди 17-19 дни, започнал е почти да ходи, пъзи уверено и дори се позаиграва сам за по 2-3 минути, което е страхотен напредък. а петра може да брои вече до 10 и познава поне 15 букви от азбуката - като напишеш някоя и тя казва чия буква е това - на мама, на тати, на жабата, на ани и т.н. говори много и почти правилно - члеуването и родовете й са почти правилни, пее песни и рецитира някакви леки стихчета /а това до скоро не го можеше/. като цяло, явно присъствието на търпелива баба и дядо професор и се отразяват повече от благотворно  Mr. Green
сега отивам наряд  Mr. Green

# 94
тогава да тръгвам за перу Simple Smile

# 95
Майче добре дошли.
Бели ружи тя Ния никога не се е запичала. Често даже по 2 пъти на ден го прави. Просто в петък нещо й се е разранило дупето и оттогава започна да се стиска. Кошмарът продължи вчера вечерта и днес сутринта. Голям рев голямо нещо. Добре, че от рев успя да изкара нещо. Понеже моя педиатър нещо ме издразни със стандартни съвети, които не помогнаха - да и давам дуфалак, който ще подейства след 2-3 дни, да я мажа с крем за хемороиди, което само като чуха в аптеката ме овикаха яко...та взех, че помолих майка ми да се чуе с наша позната, която работи в Пирогов. Тамошен педиатър е посъветвал да сложа 1/2 свещичка "Бизакодил" и да мажа с "дефламол". Е имаше ефект сутринта - изчистихме стомахчето. Но беше страшно. Мислех чак довечера да слагам свещичка, но още докато бях в къщи и се започна "Ака ми се", отиваме в тоалетната "Не ми се ака". Това цялото през страхотен рев. И така 1 час. Измъчи се горкото, но се надявам за днес да е свършило и да не трябва пак да тичам по спешност в къщи.

# 96
exxo, преди почти месец имах подобно преживяване - наистина е ужасно. Карина се запече - не беше акала 3 дни, като обикнове ака по минимум 2 пъти на ден. "Ака ми сееее" и реве, напъва, в ужас се видях (бяхме на почивка). давах й уж разни хлабителни неща, но нищо не помогна. Тъкмо бях решила, че е крайният момент вече да давам Дуфалак и реши да й масажирам коремчето. Е, незнам дали от това или просто си дойде момента да се изходи, но подейства. С лек натиск по посока опратна на часовниковата стрелка докато седи на гърнето и я карам да напъва. Но така се беше стресирала, че сигурно две седмици след случката като й се доака ме кара я "масирам"(като се върна на ясла г-жите не могли да я разберат какво иска от тях  Simple Smile), въпреки, че си беше добре и си акаше нормално. И до сега отвреме на време ме кара да й масажирам коремчето.

# 97
карита при Ния проблема в момента е страхът от акането и тоалетната изобщо, заради това че си мисли, че ще я боли. Преди малко пак е изкарала нещо, но в гащите. Само да се пооправи, пък ще му мисля как да се справям с другите неща.

# 98
Затова и казах, че при нас продължи доста след запека - просто я беше страх от болката и искаше да съм до нея и да я гушкам и масажирам.
Дано детенце се оправи бързо, че са малки да изпитват от сега разни болки....  Hug

# 99
Дано се оправи по-бързо. Все пак съм се змаислила, ако нещата не влезнат в норма бързо или пък като отминат да се консултирам със специалисти.
Не съм ви показвала снимки от много време, но все не ми оставаше време да кача  Embarassed ето на който му се гледа Март, Февруари и Януари

# 100
много пораснала Ния! че и хубавица. Виждам, че ходим на една и съща площадка Laughing

# 101
Много сладка и чаровна е Ния! Страшна красавица.
А и обзавеждането ви е страхотно!

# 102
хихи тази Ния е станала много красива и палава, и какво дяволито изражение има Wink
Еххо, имате страхотен червен диван!

# 103
Сердика много я харесвам тази площадка. Само там пускам Ния без да се притеснявам и седя блажено на пейката Simple Smile За съжаление само уикендите съм с нея. Сутрин към 10:30 - 11:30 събота и неделя ако е хубаво времето и сме в София може да ни намери там човек. Можем да импровизираме някаква срещичка, ако не ви е много рано Simple Smile
Polliaте са 2 червените дивани. Ние също много си ги харесваме.
Обзавеждане благодаря за комплиментите, за съжаление това което виждате по снимките е все още недовършения вариант. Сега сме почти готови(но само почти, все още липсват разни глупости, аз обаче претръпнах) и май е време да взема да по направя още малко снимки.
Ния засега има затишие при нея с проблемите, но да видим като дойде включването днес как ще бъде. Толкова ми е мъчно за детенцето ми, че вчера като спрях в гаража преди да се кача при нея, направо ми идеше да ревна. Много се мъчи милото, а е такова слънчице и сладурче. Само ни гушка и целува. Умира да си играе с нас.

# 104
диванът е наистина супер акцент! което си е истина - такова си е! бравос!

Общи условия

Активация на акаунт