АПРИЛ месец вече наближи, бебчетата идват, по вода ще ни върви!

• 12 633
  • 318
  •   1
Отговори
# 120
milenag на мен в понеделник-36г.с док ми каза около 2500гр плюс-минус 200гр.
Goldie а размера как определи?

# 121
Goldie тези колани от коленете до гърдите няма ли да ни спарват като родим, защото времето вече ще бъде топличко newsm78

# 122
Добре дошла на новата мама  Hug! Аз да ви питам-купихте ли си от тези стягащи колани или гащи или и аз не знам какво са за след раждането? И ако да-от къде (от аптеки, маНгазини за бельо или....?) и колко струват  newsm78? Как се използват-веднага след раждането ли се "нахлузват" или????
 sisee да разказвате след днешната лекция  bouquet
Здравейте, момичета! След дълго четене и чудене реших и аз да ви се представя и то по повод стягащите колани. Преди време пуснах тази тема в Майки-бъдещи и настоящи. Получих доста отговори, но останаха и доста неизвестни. А за себе си ще кажа: На 33 години съм, очаквам второто си дете на 13.04. 2008, момче. Изживявам заедно с вас всички емоции около бременността и предстоящото раждане. Стискам ви палци!!!

# 123
Добро утро и от мен Черпя ви виртуално   
днес ставам на 21  Gift

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 11:53 от ven_j

# 124
  • Разпиляна във въображението

За морето  Mr. Green просто нямам търпение да дойде юли, когато ще са свършили изпитите ми в унивесритета и бебчо ще е на около 3 месеца и се почва Grinning Ние обаче смятаме да не ходим на хотел, квартира палатка и т.н. тъй като бебчо ще е малък, а ще отидем в Бургас (от там е мъжа ми). От една страна ще сме в град - близо до болници и т.н.-дано не се налга де, а от друга страна ще ходим на близките плажове - на Градина и тем подобни. А вечер ще разхождаме бебчо в морската градина.

Хей и моят мъж е от Бургас. Аз също съм се наточила за около месец на морето  Laughing Ние живеем на Братя Миладинови. Вие къде сте?

# 125

За морето  Mr. Green просто нямам търпение да дойде юли, когато ще са свършили изпитите ми в унивесритета и бебчо ще е на около 3 месеца и се почва Grinning Ние обаче смятаме да не ходим на хотел, квартира палатка и т.н. тъй като бебчо ще е малък, а ще отидем в Бургас (от там е мъжа ми). От една страна ще сме в град - близо до болници и т.н.-дано не се налга де, а от друга страна ще ходим на близките плажове - на Градина и тем подобни. А вечер ще разхождаме бебчо в морската градина.

Хей и моят мъж е от Бургас. Аз също съм се наточила за около месец на морето  Laughing Ние живеем на Братя Миладинови. Вие къде сте?

Мился, че улицата е Шейново.

# 126
  • Разпиляна във въображението
Може да си спретнем срещички в Морската градина

# 127
  • In someone's dreams
ven_j, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
 newsm59
ДА СИ МНОГО МНОГО ЩАСТЛИВА И НАЙ-ХУБАВИЯ ПОДАРЪК ПРЕЗ АПРИЛ  smile3504

Лелееее, верно ли на 21 ставаш, благородно ти завиждам  Hug

# 128
Уф, днес ми е едно криво. Сигурно заради гадното време. Сама съм вкъщи и чакам мъжът ми да са прибере и да ме закара на училището за бременни от 14.00 ч.
И напоследък малко да хапна и не мога да дишам. Ще трябва да ям често, но по малко. Също така много ми се яде месо, все на мръвки налитам. Шантава работа, през първите месеци не исках да видя месо, сега какво ми става?!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ven_j!
На мен също много ми се ходи на море в началото на септември, например, че тогава цените по северното черноморие са по-поносими, а беба ще е на 5 месеца! Прегледах офертите за Албена - за 3-звезден хотел на брега за пет нощувки със закуска и вечеря - 760 лв. Не е много! И ако резервираме сега, ползваме 10 % отстъпка! Но още го обмислям... newsm78

# 129
Може да си спретнем срещички в Морската градина

Страхотна идея  Laughing

Ven_i ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЖЕЛАЯ ТИ САМО НАЙ-ХУБАВИТЕ НЕЩА НА СВЕТА - ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ И НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПОДАРЪК ТАЗИ ГОДИНА  - ЗДРАВО И ХУБАВИЧКО БЕБЧЕ!!!!

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 12:15 от Vanyivan

# 130
На мен също много ми се ходи на море в началото на септември, например, че тогава цените по северното черноморие са по-поносими, а беба ще е на 5 месеца! Прегледах офертите за Албена - за 3-звезден хотел на брега за пет нощувки със закуска и вечеря - 760 лв. Не е много! И ако резервираме сега, ползваме 10 % отстъпка! Но още го обмислям... newsm78

Ася ние ходихме на Албена преди 2 лета, в хотел Орхидея или нещо такова. Беше доста хубаво, но на нас ни беше скучничко, защото си бяхме само двамата с мъжа ми и ни се забвалявяше повече. Точно това си говорихме тогава с мъжа ми, че този курорт е страхотен за семейства с деца. Затворени комплекси има си и хубав плаж и страхотни басейни, които наситина дезинфикцират ежедневно. Има и тенис и колело можеш да караш. дайвинг и всичко друго което се сетиш. Пакетите all inclusive излизат даже ефтинко. Не си спомням нашия пакет - но беше далеч под сумата, която ти спомена, поради причината че запазихме last minute оферта. Ако имате познати в чужбина е най-добре те да ви направят резервации, защото колкото и да е странно през чуждестранните агенции резервациите излизат с доста проценти по-ефтино, и аз не мога да си го обясня, но е факт #Crazy

# 131
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile

Хладното време никак не ме плаши, напротив - радва ме. Кокото е по-топло, толкова по-тежка и трудноподвижна се чувствам.

А за Албена -  Vanyivan е много права - евтино е, ако хванеш last-minutes, както и за резервации отвън, ИДЕАЛНО е за семейства с деца. Почивала съм 2 години там, и двете на all inclusive. В Албена друг режим няма смисъл защото :
1. няма много заведения за хранене като че ли (или поне преди така беше)
2. бая скъпо е да ядеш "на свободно" в комплекса.

Имам още една забележка към курорта - стаите са много мънички. Ние понеже бяхме 2-ма възрастни и 2 деца, за да стигнем до балкона трябваше да прескачаме едно допълнително легло. Но за семейства с 1 дете (и то бебче) мисля, че ще е добре.

Asja, Не се връзвай на тия 10%. Ние така втория път се вързахме на промоцията "Първия пИчели" (който резервира и плати 100% до 31.05) ползва 10% отстъпка. И к'во спИчелихме мислиш ???? Платихме по 89 лв на човек и се пръснахме се от яд после, когато в началото на Август (ние точно тогава бяхме там) пуснаха last-minutes за по 38 лв. Така че вече на такива куки не кълва.

Ven_j, Честит Рожден Ден! Желая ти всичко най-хубаво! newsm51

# 132
  • Русе
Здравейте момичета  Hug !!!

Днес времето тук в Русе е ужасноооооооооооо  #Cussing out .Бях се наточила за разходка днес ама ще ми се размине  Sad .Дано до събота да се оправи(за Русенската срещичка)че да можем да се и разходим освен да се почерпим  Joy .

Ven_j Честит Рожден Ден и от мен   bouquet Успокойх се че не съм най-малкат във форума  Joy .Аз съм на 22  Mr. Green

Полинитание почти от средата на бременоста ми
 си върви доста по големички.Преди една седмица на прегледа Доки каза,че бебка е около 3 кг и по размери видеозона ми показа термин14.03,но Доки изрично ме предупреди,че това не означава,че ще родя по-рано,ами че бебка ще е доста голяма при раждането(около4кг) #Crazy

Приятен ден на всички   bouquet

# 133
  • Пловдив
Добро утро и от нас!  Hug
stefinka,страхотно тумбаче!
galivo, радвам се че си добре  Hug
baby_artois, Ivane, добре дошли!  bouquet
За коланите - аз съм си поръчала в един магазин за бельо и чакам отговор утре  Rolling Eyes

Ven_j ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди здрава и щастлива!  bouquet

# 134
ven_j , да си ни жива и здрава  newsm51

Относно коланите за след раждане- ние тука в Търново си имаме един магазин "Самоздрав" и аз ходих , жената там каза, че мога да пробвам за да видя кой размер ще ми е нужен. Мислех да си купувам от Данет, но малко ме е страх за размера при положение, че от 26 номер дънки сега съм в 28  #Crazy -не ми се рискува. Жената ми препоръча, да изчакам да родя и да се консултирам с доктора кога мога да сложа такъв колан , защото има значение Как сме раждали и Как е минало самото раждане. Така че засега тая покупка ще я оставя за после... Цената на този е 27 лв - от под бюста -до почти колената ....
baby_artois , добре дошла...не се притеснявай с първите стъпки във форума - всеки е минал по този път  Hug
а за морето...Аххх, морето....така ми се ходииии, но с малко бебе ще ме е страх ... Rolling Eyes  климата може да се отрази зле - все пак....от планина на море...или поне така си мисля
айде стига че пак се разписах....  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт