АПРИЛ месец вече наближи, бебчетата идват, по вода ще ни върви!

• 12 627
  • 318
  •   1
Отговори
# 135
SUNI_22 , ама как 4 килааа  #Crazy

аз съм 162см и съм дребничка - отде ще излезе това бебе  Shocked ....
а и по принцип както чакаме мъж , знам че те са си по-едрички...ама то туй не е човешко....
другата седмица вече съм на окончателна среща с доки дето ще ме изражда , да видим какво ще рече "шефа".....

# 136
Момичета, много ви благодаря за топлото посрещане! Hug
Ven_i,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   bouquet Много хубави неща да ти се случват, а най-хубавото - през април!!!
Боже, и аз как ти завиждам благородно на годините...  Grinning
Vanyivan, абсолютно си права, ама аз нещо много се стряскам от лошо отношение, за каквото съм слушала много - представям си само как някой ще ми кресне или някоя акушерка ще ми обясни как й преча да си върши работата... за това Токуда ми е едната възможност, но за съжаление пък и парите не са без значение.  Sad Затова ще съм много благодарна да чуя всякакви мнения за нея и ТК - вкл. къде за какво и по колко се плаща... Money
Абе, мами, наистина ли смятате да водите бебоците на море тази година - не са ли още доста малки на 4-5 месеца?... newsm78

# 137
  • Бургас
Вени, честит празник  bouquet Да си жива и здрава Hug
За коланите - за този от Данет четох в мненията, че трябва да се поръчва по-малък номер и поръчах М newsm78 Дано ми стане от началото; ако ми е малък, ще го нося като почна да заслабвам Embarassed А за другите - аз от много отдавна съм им хвърлила око, но все не ми се отделяха толкоз пари. Сега имам повод да си ги взема Flutter Тук април месец още е хладно, така че се надявам да няма проблем със спарване, пък и като гледам как ги рекламират с едни летни рокли, може би стават и за лятото Thinking Все пак тях няма да ги поръчам от нета, а ще отида на място в магазина да ги видя Rolling Eyes
Полинита, аз на тези предварителни кг.не им вярвам. За сина ми все ме плашиха разни доктори - един казваше, че е дребно бебе, друг, че е много голямо Crazy Накрая се роди 3,450кг. - съвсем в нормата - нито едро, нито дребно Simple Smile

# 138
  • Пловдив
ven_j, ЧРД! Пожелавам ти да си видиш най-хубави подарък, но като му дойде времето  bouquet
Момичета, и ние последните години на Албена почиваме, но тази година цените са Shocked Затова гледах как ще излезе през чужд тур.оператор-отново шок- ТУИ, Томас Кук, Некерман.....всички са прекратили тази година договорите си с Албена заради високите цени и пренасочват туристите си. Иначе съм съгласна за All-а, както и, че това е най-доброто място за почивка с деца в БГ. За съжаление обаче, бидейки с малки деца, не може да се разчита и на last minute, трябва да знаеш точно в кой хотел отиваш, дали ще ти е удобен... Иначе цените се вдигат заради румънските туристи, но причината хич не ме грее. Хотелът, който исках- 5 нощувки извън сезон 1560 лв. Shocked

# 139
Polinita - споко!!!
Майка ми е 150 см. и 45 кг., а ме е родила 4.300 кг. - нормално само с два шева  Peace Peace Peace
Не се притеснявай - все ще излезе някак!!!
        ven_j - честито!!!
Да си жива и здрава и много усмихната и да си имаш най-прекрасното бебче през април!!!
Е дано Вера ни зарадва с хубави новини - стискам й палци всичко да е наред!!!

# 140
Вчера купихме количката - Cangaroo "Carrera".Ако някой е ползвал такава , моля да сподели впечатления , че ако не става да я сменим навреме.

Milenaq и ние сме с Cangaroo "Carrera". Според мен е супер - маневрена, с големи гуми, кошове и т.н. И какво значи да я сменяш. Ти нали си си я избрала и си я харесваш...

Иначе май сме много феновете на ваничката Cam, а смешното е, че и нашата е синя Peace.

За морето - ние се бяхме засилили за едни бунгала до Несебър през септември. На курсовете за родители обаче категорично ни забраниха да ходим и казаха, че бебо ще е много малък, опасно е, ще му се промени цялата среда, режим и т.н. Аз много се разочаровах и все още се надявам педиатърката да каже нещо друго (жената, която води курсовете е акушер). Но водещата усети, че се съмнявам и добави, че имало семейства, които рискуват, не се вслушват и почти винаги се стига до болница. Изключение правят бебчетата родени на морето и свикнали с климата. Незнам...Аз обаче като се замисля има нещо вярно, защото последните години като ходим винаги или аз или мъжът ми ни хваща този гадния вирус с разстройство и повръщане...А представям си бебчо като ще е още съвсем малък...А бе ще го мислим Simple Smile

# 141
  • варна
Ven_j, Честит Рожден Ден! Желая ти всичко най-хубаво!
Здрав и сладък бебок другия месец!
Относно морето-на нас пък ни се ходи на планина Simple Smile.Всеки търси каквото си няма Simple SmileКато бебе обаче не съм си позволявала да водя малката "на припек",плажа го видя отблизо миналото лято.

# 142
Това с морето и малките е така наистина.
Наши познати отидоха с 5 месечно бебе на несебър и се върнаха същия ден - а то горкото - в болницата.
И на мен ми се иска моренце, ама сигурно ще го оставя на майка ми и за два-три дни само с мъжа ми ще се покиснем някъде!!!

# 143
  • Варна
veni_j Честит рожден ден! Пожелавам ти много щастие и хубави моменти с малкото съкровище през Април!

за морето Знаете, че бебето не бива да се излага много на пряка слънчева светлина, най-вече след 9:30-10 и преди 18:00. Направете си сметка дали това време ще ви е достатъчно за плаж. Да не стане така - таткото се препича на плажа, а майката бута количката из комплекса или стои на хладно в стаята. Аз така не си представям почивката.
 Стоенето на бебето под чадър също е нежелателно, тъй като температурите на плажа са просто убийствени и има реална опасност от топлинен удар. Не е същото като да разхождаш бебето в количката в парка или да сложиш количката под чадъра на плажа.
Всеки разбира се сам си решава, но аз лично няма да си заведа бебка на плаж това лято. Обмислям варианта някоя от бабите да разхожда бебка в Морската градина, а пък аз да се пека на плажа с по-големите, но не и след 9:30.

# 144
Здравейте , мамчета  wavey! Извинявам се , че се намесвам в темичката Ви  Embarassed, но моята най - добра приятелка също е с Априлче в тумбачето preggo . Тя , обаче няма комп и се допитва до мен за това - онова . Ако може да я включите във вашето списъче ?  Embarassed
 На всички вас желая леко раждане  newsm10 и най - хубавите бебоци на финала !!!   newsm30
        Hug

# 145
  • Popovo
Да се отчета след днешния преглед. Бебчо отговаря на седмицата в която е и тежи около 2,00 кг (не е ли малко). За първи път слушахме и тоновете, 140 каза акушерката, толкова ли е нормалното или аз нещо не съм разбрала. А таткото видя как синчето му си смуче пръстчето, беше удивен направо и само за това говори.
От сега до раждането ще ходим всяка седмица за тоновете. Пуснаха ми кръв и урина. Питах доктора за Но-шпа дали трябва да пия, отговора беше при болка може да се пие до 36-37 г.с.
За Албена съм съгласна, че е курорта най-подходящ за семейства с деца, ходим там вече 3 лета, но това лято може и да пропуснем с бебока или ще отидем във Варна при баща ми за 2-3 дни.
Момичета, дайте идеи за мъжко име с Г, колкото и да мислим все не ни харесват.
Ven_j , честит Рожден ден и от мен   bouquet

# 146
имаме още една мама с бебе.........тази сутрин в 3.30ч,маринела фло е родила момченце с нормално раждане е било.и двамата са добре Peace.пожелавам им бързо въстановяване и скорошно прибиране у дома.а сега и отчета от мен-бебка е 2450 кг и 42 см.каза че за сега няма да излиза и ще се видим след 2 седмици,а след това може да е всеки момент.каза че чака да е 3500кг.до после мами.

# 147
Благодаря на всички за хубавите пожелания  bouquet
Да ни е честито и бебчето на Маринела фло , да е живо и здраво и бързо да се възстановяват и двамата Hug
За плажа не мисля че ще водя бебчо тази година ако ходя сигурно ще го оставя на някой да го гледа.
Аз след малко излизам да си направя подарък от свекървата  Grinning

# 148
  • In someone's dreams
Честито синьо съкровище на мама Маринела!

Да бъде най-послушното бебче и най-голямата радост на мама и тати!!!   party006

# 149
ven_j Честит Рожден Ден!  newsm59
Да си жива и здрава и най-сладкото бебче ти пожелавам април.
Весело изкарване на празника!   bouquet

Честито бебче на Маринела Фло. Да ти е живо и здраво и много да те радва. Бързо възстановяване и те чакаме отново при нас.

Общи условия

Активация на акаунт