АПРИЛ месец вече наближи, бебчетата идват, по вода ще ни върви!

• 12 620
  • 318
  •   1
Отговори
# 150
Честито бебче на Маринела Фло! А мама бързо да се възстановява!   bouquet

# 151
  • Варна
Здравейте, мами!
Честито на рожденичката, да е жива и здрава!!!

И аз да се отчета след вчерашния преглед: бебка се чувства перфектно, вече сме 2500 гр., което даже учуди доки ooooh!, явно малко сме напред с килцата. Каза да се стягаме за средата на април. Плацентата също е много добре Peace Дадох кръв, урина и анален секрет, надявам се всичко да е ОК Hug

Това е засега от нас, до скоро Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 152
  • варна
Честито на Маринела Фло!Бързо възстановяване,а малкия много да папка и слушка!
Залаганията кой след кой ще е май съвсем не са успешни Joy

# 153
Честито бебче на Маринела Фло! А мама бързо да се възстановява!   

за вера много стиснати палци  Hug

# 154
Честито на кипърската ни мама Маринела Фло!!!!Да им е жив и здрав юнака!!!

Залаганията наистина не се оказаха верни......аз като претендентка за едно от първите места ще откарам до термин Mr. Green

# 155
hrisi-pisi ,благодаря ти , че ме успокои за количката.

Честито бебче на Маринела Фло !! Да са живи и здрави !! Ама тя съвсем в началото на 9-тия месец е родила.Ася20 , дай малко повече инфо за мама и бебо.

По повод ходенето на море с бебета - за първи път заведох дъщеря ми на море на 1 год и 3 месеца. Голям кошмар- темепература , разстройство , повръщане и т.н. На следващата година пак същото. Явно от смяната на климата. С това бебче няма да рускувам да го водя толкова рано на море.

ven_j  , да си жива и здрава   bouquet

# 156
Честит рожден ден на Ven_j!

Честито бебче на Маринела Фло!

Стискам палци на Вера. Нека всичко завърши благополучно!
 Praynig

# 157
Здравейте момичета при мен няма нищо ново утре съм на преглед и ще се отчета след това.
Честито бебче на Маринела Фло. Да ти е живо и здраво и много да те радва. Бързо възстановяване и те чакаме отново при нас.
ven_i  happy bd да си жива и здрава и най щастливата майка през април.
Лек ден на всички  Hug на тумбите

# 158
Честито бебче на Маринела, да и е жив и здрав и много да радва мама и тате!  Hug

Момичета, с това море и особено Албена....... направо се размечтах. Аз по принцип съм от Добрич и от както се помня, по цяло лято съм била на море точно там. Дори като студентка, докато още не работех - пак се прибирах за лятото и отново там. Последните години с мъжа ми ходим в Несебър, миналата година в Лозенец, но няма нищо общо  Cry
Тази година, живот и здраве, оставяме за през деня малката на баба и в Добрич, да се гледат двете, а ние с таткото на плажа  Party

Относно коланите за след раждане - и аз много се замислям, гледах ги тези в ДаНет, но не мога да преценя. Взех си само сутиен за кърмачки, май същия като на sisee, дано да върши работа.

А тази ваничка на CAM - май ще е най-купуваната от нашия априлски отбор - и ние имаме такава, синя  Joy

# 159
  • In someone's dreams
Леле, аз до сега от страх да не предизвикам съдбата не си бях записала телефон на вестител. Ама като гледам, че вече си имаме бебоци - doly_dog и sisee да знаете, че съм си записала вашите номерца /и на двете за всеки случай  Blush/.

А за морето, мъжо иска с бебо, ама мен ме е шубе нещо, толкова малък, не знам  newsm78. Да не се заричам от сега, ще видим.

# 160
Честито на рожденничката и честито момченце на Маринела Фло!
Да се отчета и аз.  Вече сме 2500 гр., 43 см, Hug  а аз съм качила 16 кг.  ooooh! На мен до сега никой не ми е мерил тоновете на бебето. Задължително ли е преди раждането? И друго да ви попитам. Миналата седмица си избрах педиатър за бебето. Каза ми като изляза от болницата да и звънна и щяла да дойде у дома, но докато бебето нямало ЕГН посещенията били платени. Споделих с приятелка и тя каза, че в първата седмица педиатърът е длъжен да извърши 2 дом. посещения и те са напълно безплатни.  newsm78 Каква е вашата информация?
Иначе за лятото и на мен много ми се ходи на почивка, но ще е най-вероятно на планина. То аз и сега бих хукнала да пътувам някъде, че направо вече изперквам в тоя град, а и едни настроения са ме обхванали...  Cry Хубав ден на всички!  bouquet

# 161
  • в илюзия
Veny_j Честит рожден ден . Всичко най-хубаво и  едно прекрасно малко слънчице през април Не си най -малката и аз съм на 21

Честито на мама Маринела фло. Да и е жива и здравав рожбичката и много да я радва

# 162
  • Пловдив
Честито на мама Маринела Фло!!!!Да им е жив и здрав юнака!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Браво и на всички с хубави новини от прегледите!
Неди, на мен Док ми обясни, че прави записа, за да прогнозира това в идните няколко дни  възможно до възникне някакво фетално страдание или може бебче да се стои спокойно.
Що се отнася до посещенията на педиатъра - това с ЕГН-то си е жива спекулация  Confused Ами да съдим тогава общините, че не го генерират в деня на раждането и ни навличат разходи... Мисля, че в здравния справочник имаше теми по този повод.

# 163
  • Пловдив
Честито момченце на Маринела Фло!
За морето-от опита с първото ми дете вече знам, че по принцип бебетата са най-безпроблемни между 2 и 6-8 месеца. Минали са коликите, не са почнали зъбите...Но! Задължително ходене на място с добра хигиена, в близост до мед.помощ (ако недай се Боже се наложи). Затова и си мисля за Албена- никога не ни е пипвал там ентеровирус (драйфус и дрискус Sick), Варна е на 20 минути, където има добра боница и ей такива неща си мисля ,защото сме длъжни да ги предвиждаме с бебоците. Затова са ми и в повечко изискванията за хотел- да е близо до плажа, да има сянка.....А и задължително юни или септември, за да не трябва да тичам за по 15 минути до плажа и обратно. Със сина ми ме беше шубе, ама вече съм обръгнала на изненади Laughing. А и като гледам чужденците как ходят бременни или с бебета на видима възраст 20-30 дни newsm78 Миналата година на плажа в Албена до нас се разполагаха 2 семейства с общо 7 Shocked деца, от най-малкото в количката, през непроходило ...... докъм 4-5 годишно. Чудех се даже едната майка дали не е забременяла с едното, преди да е родила предното-толкова малка им беше разликата. Хората спокойни, децата си играят или спят, или ядат, драми-няма. И как гък не чухме от всичките тези деца newsm78 Трябва да мина май един курс на обучение с моя малък-голям Дзвер Mr. Green

# 164
  • София
Миналата седмица си избрах педиатър за бебето. Каза ми като изляза от болницата да и звънна и щяла да дойде у дома, но докато бебето нямало ЕГН посещенията били платени. Споделих с приятелка и тя каза, че в първата седмица педиатърът е длъжен да извърши 2 дом. посещения и те са напълно безплатни.  newsm78 Каква е вашата информация?

За първи път чувам такава глупост!!! Не се хващай с тоя доктор, щом още от първия ден търси възможност да те "изцеди".

За меренето на тоновете на бебето - да, задължително е, разбира се. Най-вече за твое спокойствие.

А по отношение на почивките с малки бебета аз мисля, че всичко си е до дете. Братовчед ми и жена му техните и двете от кърмаческа възраст ги разнасяха като куфари ( то в порт-бебето така и изглеждаха Simple Smile ) навсякъде, пък никакви ядове нямаха. А има деца, дето не им понася и на по-късна възраст да ги заведеш.

Голямата я заведохме на море за първи път на 3г. Не искаше да се съблече на плажа, до последния ден стоя с гуменки и чорапи (не даваше да я докосна, камо ли да я съблека). До морето не искаше и да се доближи. Гледаше на плажа като на по-голям пясъчник. Малката ми дъщеря я заведохме на море тъкмо навършила 1 год. Беше супер.

Сега живот и здраве мисля Септември да се пробваме... пък ще видим, до тогава може и друг акъл да ми дойде.

Общи условия

Активация на акаунт