АПРИЛ месец вече наближи, бебчетата идват, по вода ще ни върви!

• 12 631
  • 318
  •   1
Отговори
# 180
ето знаех си ,че нещо ще забравя .......
честит рожден ден на Вени ,да си жива и здрава ,много щастлива ,бъди винаги усмихната и не се предвай пред нищо а след седмици един сладък бебок !!!  bouquet

# 181
  • Бургас
Лелееее, честито на Маринела  bouquet
За педиатрите - безплатни са наистина прегледите за деца, но при личния лекар. Ако водиш бебо на частно се плаща. Но изборът на личен лекар става с ЕГН и докато бебето няма такъв, наистина прегледите се плащат. Друг е въпросът, че могат да си затворят очите докторите. Аз на сина ми си му плащах консултациите докато не взехме акта за раждане. После едни дружки ми казаха, че не трябвало да плащам, та питах в здравната каса Rolling Eyes Там ми обясниха това, което писах горе. Остава вероятността да са ме излъгали в ЗК newsm78
За плажа - аз мразя да се пека Confused и сме се разбрали лятото мъжете ще се къпят в морето, а ние с девойката ще ги контролираме от кафетата по плажа Crazy Не мисля, че в количката под чадърче ще и стане нещо. Иначе на Градина ще идем заради Кали, да запознаем бебешоците Grinning

# 182
Ех, как няма да пропусна и аз  Joy

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ВЕНИ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО КЪСМЕТ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И СЛАДКО, УСМИХНАТО БЕБЧЕ!

# 183
  • варна
Това дали се плаща или не на педиатъра за първите посещения явно зависи от самия доктор.Досега  нашата педиатърка и стотинка не е поискала. Здравеопзаването до 18г.е наистина безплатно.ЕГН-то не сещам точно,но май ни казаха какво ще е още преди акта за раждане да е издаден официално-при записването на бебето в болницата казаха Егн. newsm78

# 184
  • София
Хелоу Simple Smile

ЧЕСТИТА РОЖБА НА МАМА МАРИНЕЛА ФЛО ! ДА И Е ЖИВО И ЗДРАВО !

ven_j ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО !

Ох и ние преди малко се прибрахме с Ценителката Simple Smile Aquariel, Cenitelkata и Тодоран, благодаря ви за страхотния ден, за помощта и за придружаването Simple Smile Много сте милички  Hug Надявам се пак да се видим  bouquet Качвам снимките в албумчето  Mr. Green

Някоя мама беше питала за отзиви за ТК  newsm78 Ами аз лично днес бях за първи път там, досега ме следяха в МД, и искам да ти кажа, че съм адски очарована от отношението на всички... Така, че май май на там отиват нещата за раждането, още повече че се видях и с моя познат лекар от там. Два пъти ми ги измериха тоновете, защото първия път нещо на докторката не и се видяха добре, но най-вероятно защото бебока спинкаше Simple Smile Пак благодаря на момичетата за успокоението, защото така се шашнах, че не помня как се качих до втория етаж   bouquet Но втория път всичко си беше 6 Simple Smile след пиенето на кафе горкото го дрогирах и бяха едни дискотеки в корема ми  Laughing Laughing Laughing

Стефинка, разбира се, че не се сърдя Simple Smile ама  и ти изглеждаш доста добре Simple Smile

Верчо, моля те пиши как е минало пътуването, защото и аз се каня другата седмица да пътувам до Троян Simple SmileСтискам ти палци *ВЕРА! А между другото, някой знае ли в коя болница е постъпила !?  newsm78

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 16:48 от Barbie^girl

# 185
Абе и аз гледам, че АНА КАРЕНИНА преглежда темата - да ни пише - плссссссссссссс     Praynig Praynig Praynig  

# 186
  • Бургас
Теди, нищо не ме учудва вече в тая държава Tired Така както си действат както им скимне с декларациите за припознаване, така и сигурно процедират с ЕГН-тата и прегледите Whistling На мен скоро ми се наложи да вадя две абсолютно еднакви удостоверения от ГРАО в две поредни седмици и двата пъти ми искаха различни документи, за да ми издадат удостоверенията. И като вдигнах скандал втория път се оказа, че за да ми издадат въпросното удостоверение, е било необходимо само да ми чукнат ЕГН-то ooooh!

# 187
  • Варна
Честит син на мама Marinela_flo! Да им е жив и здрав и много добричък!

Радвам се, че всичко е минало нормално! Желая й бързо въстановяване и скорошно появяване отново сред нас ася20 като научиш повече подробности пиши  Hug

Може в темата да не чете Ана Каренина, а таткото, който влиза с нейния профил  smile3530

# 188
Честита рожба на Marinela_flo!

Честит рожден ден на ven_j!

Момичета, най-вероятно не е Ана Каренина на линия, а таткото, който както ви казах сутринта ми беше писал на лични.  Peace Но ако все пак е тя, нека се включи, много ще се радвам!

Vanyivan, Marinela_flo си има син, май нещо си се объркала!   Joy

Добре дошли на новите мами! И аз бих препоръчала Тина Киркова!

# 189
Честит Рожден Ден,Вени!Нека тази година бъде незабравима за теб и ти желая едно наистина много леко раждане!  bouquet  bouquet  bouquet
Маринела Фло Честито бебче!Бъзо възсановяване на теб и пак сред нас да се появиш!  bouquet  bouquet  bouquet
Колкото до въпросът за Тина Киркова първият път съм раждала там и съм доволна,затова и сега пак там ще раждам,лично аз съм доволна! Peace

# 190
  • варна
Няма значение кой се скътава зад Ана Каренина-тя или таткото!Нека някой да пише,че всички тръпнем в очакване!Моля ви! Simple Smile

# 191
Честит рожден ден,Вени!  bouquet
Бързо възстановяване и послушно бебче ти желая,Маринела Фло!  bouquet

Пролетни поздрави на всички от мен Hug

# 192
честито  бебче на Маринела фло. да им е живо и  здраво  бебчето и много  да му  се радват

# 193

Vanyivan, Marinela_flo си има син, май нещо си се объркала!   Joy

Уф...Много съм разсеяна - явно нещо не съм разбрала. Извинявам се baby_neutral

# 194
момичета незнам много за маринела.научих от другата тема-''бременни чужбински мами''.последно като си писах с маринела каза че бебето си върви по-големичко,но дано сега е добре.ако има нещо ще ви пиша Hug.аз за килограмите съм качила само 1кг Shocked-нищо не е.досега общо 18 Laughing.лека вечер и до после.

Общи условия

Активация на акаунт