АПРИЛ месец вече наближи, бебчетата идват, по вода ще ни върви!

• 12 617
  • 318
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, мерси за линковете за тези пелени и за допълнителното инфо  bouquet, ще ги проуча, пък да видим кое ще се използва - тези или еднократните. Все пак еднократните са едно улеснение за нас, че иначе има да перем ooooh! ooooh!

Искрено завиждам на мамите, които ходят дружно да слушат тонове Laughing, много готинко Hug Hug

# 196
Честит син на Маринела Фло   bouquet  bouquet  bouquet

Да им е жив и здрав и много много радост да носи на мама и тати  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 197
VENI_I,Честит Рожден Ден!!!Да си жива и здрава и още малко ще имаш най-ценния подарък на света!!! newsm59
Маринела фло,честита рожбичка,много да ви радва и скорошно възстановяване!!! smile3504
Ох,момичета,докато ви изчета и забравих какво щях да пиша!!! Tired
Ами сега толкова и като се сетя пак ще се включа ooooh!!!!

# 198
ЧЕСТИТО И НА РОЖДЕННИЧКАТА И НА МАРИНЕЛА!!!
Аз първо да ви се похваля -днес свърших една мого деликатна за мен работа- ОБЕЗКОСМЯВАНЕТО!!!! Толкова съм щастлива че ми падна тоя дерт! По принцип винаги много ме е боляло с кола, но тоя път / то и космите ми силно плешиви станаха от бременноста/ беше повече от поносимо!!!! Така че вече съм готова и с прическата в случай че има изненади, ако не ще повторя след 20 дни!
За коланите- ползвала съм на ОПАЛ и съм много доволна - доста добре стягат, а и като цена са по поносими! И най важоното- можеш или да го пробваш на място или да го замениш ако не улечиш размера, затова се въздържам от поръчка по нета!
А иначе децата стават все по болни- малката я удари в ухото, а баткото не сваля темп. и кашля за световно , така че им взех АБ днес, колкото и да не исках! По тоя повод майка ми ме ядоса че съм чакала толкова време да ги доразболея! Водя ги у тях 2 дни че не мога да се оправя сама, а мъжо утре заминава за няколко дни извън града по работа и май ще се преселим на гости у баба !
Гледам - море обсъждате! Ауу как ми се ходи и на мен! За децата е задължително - много добре се отразява! Мъжа ми има леля в Бургас и та предложи да ги заведем у тях и да ги гледа , та поне те да отидат! Ще му мислим като дойде лятото!Може и да се замъкнем всички и тя да гледа бебето , ние- на плаж! Иначе и аз като Ясмина не мисла да вода малко бебе на плажа! А и първото море на сина ми - 1,6г. беше кошмарно - искарахме го в болницата,колата ни откраднаха...  та много страх брах със щерката като я водихме, - е  нямаше проблеми с нея! Ама с деца на море - едно наум винаги!!!
Май и моя пост доостааа дълъг стана   Heart Eyes

# 199
  • Popovo
Честито момченце на Маринела фло, да е здраво и усмихнато бебе, а на мама бързо възстановяване.

# 200
Здравейте и от мен, момичета, аз малко пропуснах последните няколко теми, но бързам да честитя на всички майки, които вече си гушкат бебетата. Да са живи и здрави ! Grinning
Стискам палци на и на Вера, дано скоро се похвали и тя.  Grinning

За протокола - ще раждам във Вита, засега нормално...и понеже съм на края на април може би ще посрещна много бебчета.  Hug

През почивните дни ще пазаруваме по-едрите неща, ще се похваля после.

Айде, лека вечер !

ПС: Леле, ама много теми сте изписали, ще се опитам да ги прегледам.

# 201
  • София
Здравейте пак Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН VENI_I!Да си жива и здрава и много много щастлива и скоро да си гушкаш най-здравото и перкрасно бебче Simple Smile

Ле ле как ви завиждам че сте се срещтнали днес, страхотни снимки Hug големи сте сладури Simple Smile

За първата страничка аз също ще раждам в Болница Вита, ще може ли да ме запишете? Simple Smile Благодаря ви предварително Simple Smile

# 202
  • София
Леле, направо съм се пристрастила към форума Embarassed До преди да изляза постоянно киснах тук, като се прибрах още от вратата припалих компютъра Simple Smile Вечер лягам след като съм прочела всичко, сутрин нямам търпение да изритам домашните на работа и училище, та да седна с вас да пия кафе Simple Smile

Това си мислех - как си говорим, обменяме мнения все едно сме в една стая, а де факто новината за родилата в Гърция мама дойде в България от Южна Африка  Joy

Вени, пък и Ясмина, я да ви питам нещо, защото сте като мен с 3-то бебче. Не ви ли гледат малко с насмешка познатите ? Не че ми пука, а мнооооооого се дразня. Ама всеки като ме види бременна и си вика "не сте се опазили" или нещо от сорта. Що хората не могат да повярват, че бяла жена на средна възраст (не се обиждайте, моля Wink ) с 2 деца, що-годе уреден живот и хубава работа може да поиска да си "наруши спокойствието".

Истината е, че при мен първите 2 деца не са планирани, а това 3-тото е съвсем съзнателно, предварително (и то с години) планувано  и нарочно заченато.

Даже майка ми не ми вярва...

Мами, като тръгнете на запис на тонове в ТК следващия път свиркайте. И аз ще дойда.

А за болниците - аз твърдо гласувам за Тина Киркова newsm10. И двете ми деца са раждани там. Вярно сравнително отдавна, но бях адски доволна и то без ничии протекции.

# 203
  • Временно
Доста време не съм не съм писла,така че първо ЧЕСТИТА РАДОСТ НА ВСИЧКИ ОБЕБИЛИ СЕ АПРИЛСКИ МАМИ!!!!ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗРДАВИ МАЛКИТЕ СЛЪНЦА!!!!

Честито и на рожденичката ven_j!!!Всичко най-хубаво!!!  bouquet

Аз утре съм на преглед,милото за първи път няма да може да ме придружи,затова майка му ще идва с мен ooooh!.Аз му казах,че не искам,но на него щяло да му е по-спокойно,ако не съм сама.

За морето на мен това ми е направо болна тема.Никога не съм била другаде лятото,освен на морето.Там съм израсла и дори и да не обичам много да ходя на плаж,обстановката,атмосферата,всичко там е много по-различно отколкото в София.Да не говорим за въздуха.Пък и друго си е при мама Hug.Още от сега водя преговори с милото ,живот и здраве,ако всичко е ок да ни изпрари с бебка там поне за два месеца. Peace

# 204
хехе станахме цяла делегация  Joy ама много е забавно така и приятно ,те срешите ни ще станат пред Тина Киркова вече  hahaha
Доли нали знаеш и ти си добре дошла  Hug
Ваня а ти по-принцип ходила ли си досега ? Да не сме се разминали някои път срамота ?
Забравих ти в кои квартал си ?

# 205
  • Разпиляна във въображението
Честит ново бебче! Да е живо и здраво

# 206
Вени, пък и Ясмина, я да ви питам нещо, защото сте като мен с 3-то бебче. Не ви ли гледат малко с насмешка познатите ? Не че ми пука, а мнооооооого се дразня. Ама всеки като ме види бременна и си вика "не сте се опазили" или нещо от сорта. Що хората не могат да повярват, че бяла жена на средна възраст (не се обиждайте, моля Wink ) с 2 деца, що-годе уреден живот и хубава работа може да поиска да си "наруши спокойствието".

Истината е, че при мен първите 2 деца не са планирани, а това 3-тото е съвсем съзнателно, предварително (и то с години) планувано  и нарочно заченато.

Даже майка ми не ми вярва...
Това с гледането 0 постоянно усещам такива погледи- като тръгна по улиците с 2-ма дивака на почти 3 и 7 г. и големия корем - чудят се хората май мои ли са?
А иначе при мен е обратното- 2-те са планирани, дълго чакани а 3-тото - дар от бога! Но всичките ми познати до един много ми се кефят от никой упрек не съм чула, напротив- даже ми завиждат! Само че аз взех да се панирам нещо, особенно след тази екшън седмица с болести!

# 207
Ей,ама това новите теми ги нямаме за нищо! Mr. Green
Вени, Честит Рожден Ден!Пожелавам ти много здраве,щастие и леко раждане! Hug
Маринела, да ти е здрав и послушен бебока!На теб много щастие! Hug
Вера, стискам палци,при вас всичко да е наред! Praynig

Аз вчера ходих до В.Търново в Хиполенд,да си поръчвам количката(Кенгуру Вижън),но се оказа,че я нямат в момента.Казаха ми,че след 1 седмица чакат внос и евентуално тогава да се обадя,да ми кажат,дали е пристигнала,че не били сигурни дали я има в поръчката!!!После,ако я има,трябва да се поръча на място с капаро и да се чака още 1 седмица,да я доставят в Търново,и чак тогава да отида да си я взема! ooooh!  И като попитах,дали ще мога да си избера цвят,защото съм си харесала в зелено,момичето ме погледна ей така: Shocked, каза че изобщо не знае да има зелени,тя не е виждала и при тях карали само червени и сини!!! #2gunfire
Та,по този повод реших,да си я поръчам по телефона от някой магазин,в който ги предлагат.
Сисе, ти от кой магазин си я купи твойта! А тези колички не бяха ли български? newsm78

# 208
  • София
хехе станахме цяла делегация  Joy ама много е забавно така и приятно ,те срешите ни ще станат пред Тина Киркова вече  hahaha
Доли нали знаеш и ти си добре дошла  Hug
Ваня а ти по-принцип ходила ли си досега ? Да не сме се разминали някои път срамота ?
Забравих ти в кои квартал си ?

Не съм ходила до сега. А иначе съм в Зона Б5, болницата ми е близо. Миналия път като раждах отидох пеша до там Simple Smile

# 209
anabana , защо не си я поръчаш от тук ? Фирмата и склада им се намира в Ловеч, даже ако се обадиш и се разберете, мисля, че и на място можеш да отидеш да си я вземеш! По телефона ти казват и какви цветове имат в наличност. А и дори да си я поръчаш ще ти излезне по-евтино, отколкото ако правиш поръчка от магазин в София или Варна (става въпрос за разходите по транспорта).
А ако се регистрираш на сайта - задаваш си въпроса и до 24 часа максимум ти отговарят, аз мислех от там да си поръчвам кошарката, че тук нямаше такъв цвят, но в последствие намерихме...

Общи условия

Активация на акаунт