Във Пловдив пролет е дошла, навън са всички мами и деца (Пловдив-16)

• 17 050
  • 308
  •   1
Отговори
# 90
Мамчета, много сте мили. Благодаря за топлото посрещане

# 91
Добре дошла на новата мама  bouquet
Значи скоро време ще се появи поредното пловдивско бебе Grinning

# 92
Добре дошла на новото майче. welcome

И скоро да ни се похвалиш с едно хубаво пловдивчанче. baby_neutral

# 93
Привет и то мен (рядко пишеща тук)!

Момичета, насочете ме, моля, токъде мога да намеря информация за детски школи по танци, плуване, музика....и други подобни.
Вчера бяхме на празника пред общината и Калина изяви силно желание да танцува с каките на сцената, чак до рев стигнахме Crazy
Аз взех координатите на хореографката на танциов ансамбъл Дилянка вчер (която ни каза, че сме малки още  Flutter), но се замислих дали няма и други такива, защото ще търся нещо максимално близо до нас.....но пр всички случаи съм решила да я пусна на всичко, което поиска, за да избере сама....

# 94
мисля 4е във военния клуб на центъра има школа по танци,но не съм сигурна Embarassed

# 95
Привет и то мен (рядко пишеща тук)!

Момичета, насочете ме, моля, токъде мога да намеря информация за детски школи по танци, плуване, музика....и други подобни.
Вчера бяхме на празника пред общината и Калина изяви силно желание да танцува с каките на сцената, чак до рев стигнахме Crazy
Аз взех координатите на хореографката на танциов ансамбъл Дилянка вчер (която ни каза, че сме малки още  Flutter), но се замислих дали няма и други такива, защото ще търся нещо максимално близо до нас.....но пр всички случаи съм решила да я пусна на всичко, което поиска, за да избере сама....

Вчера пред общината танцуваха и моите хора.
Балет Самодива - Даниела Трифонова, най-малката й група е тригодишни.
Но отдавна съм се отказала да рекламирам и препоръчвам нещо на някой си, защото открих, че това което за мен е ценно и важно като родител, няма общо с това, което търсят другите.

# 96
  • гр.Пловдив
Здравейте момичета!!! Simple Smile
Може ли и нас да приемете във вашата темичка. Моята дъщеричка Ваня е на 1г. и 3мес. Живеем до стадион "Христо Ботев" на ул. "Богомил" Hug

# 97
Еее най-накрая да се появи някой и от нашия район.Добре дошла  welcome

# 98
Каспър, исках на лични да ти пусна малко въпроси, с молба за координати, но ти е препълнена кутията Peace

# 99
Че вие сте на есен в градинка newsm78 -там има всичко и танци и бойни изкуства и пиано и английски- е то зависи от градината де! Моята дъщеря всичко опита там по една годинка и на нищо не се спря. сега новото ни предизвикателство е плуването. но най малкото дете е 5 -годишно!

Последна редакция: пн, 24 мар 2008, 11:04 от neonkaa

# 100
Добре дошли на новите мами.Пепе айде че те чакаме всички да се похвалиш с бебче.
Да честитя Великден на всички ,които празнуват днес.
У нас нали сме смесени/мъжо- католик,аз - източноправославна/ и празнуваме по два пъти Великден.
Тази година с голям интервал,но важното е повод за купон да има.

# 101
Каспър, исках на лични да ти пусна малко въпроси, с молба за координати, но ти е препълнена кутията Peace
Разчистих малко

# 102
Поздрави,Деси,на  половината от вашето семейство. easter

Последна редакция: нд, 23 мар 2008, 21:22 от barboranova

# 103
Деси и ние сме като вас, аз съм католичка, мъжо не, но важното е да има празник.
Иначе аз тази година нищо не разбрах от Великдена, толкова работа имах днес, че сега съм скапана и хич не ми е до празнуване. Tired
Лека вечер на всички. Hug

# 104
  • Пловдив
С риск Неонка пак да каже че съм много гостоприемна ........ Laughing Добре дошла на новчта мама Simple Smile Ами то аз и в живота съм си такава със всеки трябва добре да се държа,понякога ми играе лоша шега......ама дето казвам аз на мъжа ми като ме критикува....."ей,такава съм си трепи ме любиме все тая" Simple Smile   Joy

Общи условия

Активация на акаунт