Във Пловдив пролет е дошла, навън са всички мами и деца (Пловдив-16)

• 17 342
  • 308
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро ,майчета
време е за кафенце
Пожелавам на всички успешна и слънчева седмица sun

# 106
Добро утро ,майчета
време е за кафенце
Благодаряяяяяяя и на теб желая мнооооогооооо усмивки.  kaffeetrmker_2

# 107
Добро утро ,майчета
време е за кафенце
newsm10 Peace Присъединявам се и аз към свежото пожелание!
Добре дошли на новите мами  Hug Hug и чакам новото съкварталче да се появи, да го запозная с една кака дето вилнее в този район  Mr. Green Да си гушкаш скоро мъничето и се обади да излизаме по комшийски  Peace

# 108
Добро утро,или добър ден,незнам вече.
Моя мъник го съсипаха колики и сега вече спи.
Само се чудя дали да излизаме навън,или времето не е подходящо.
Немога да определя,но май няма да се въздържа и ще хукнем за малко към 14:00ч.по улиците.
Иначе дано да е слънчева седмицата.
Не ми се седи в къщи ,на разходка ,макар и за малко е по-добре.

# 109
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug
Времето е едно такова никакво, ту пече, ту се мъчи да вали...а аз се каня в събота да мия прозорци Rolling Eyes
Приятни разходки на всички!
За който не е видял -
Срещата може да се повтори пак  Simple Smile

Движение на българските майки                               
организира
пролетна благотворителна акция
за събиране на дрехи, обувки и играчки / нови и втора употреба /
 под надслов " Детското лице с усмивка ний да украсим - за първа
пролет дрешка да дарим! "
Събраните неща ще бъдат разпределени между домовете в:
 Зелениково, Нареченски бани, Асеновград, Калофер и Широка лъка.
Акцията ще се проведе в гр. Пловдив на 22.03.2008г. от 10 до 12ч. на детската площадка в градската градина до ресторант"Сентрал Парк".         
 тел. за връзка:0899858881

Отново да напомня, че утре е срещата  Peace
Оставихме дрешки, радвам се, че помогнах Peace

Добре дошли на новите мамчета! Hug

# 110
Ооооооооо недей-и аз я мислех тази работа за прозорците,но виж какво казват  Rolling Eyes                         http://dnes.dir.bg/2008/03/24/news2806092.html

# 111
  • Пловдив
Ооооооооо недей-и аз я мислех тази работа за прозорците,но виж какво казват  Rolling Eyes                         http://dnes.dir.bg/2008/03/24/news2806092.html

Ама аз за събота се каня, до тогава надявам се да се е изваляла тая кал и тъкмо да я измия. Whistling

# 112
  • Пловдив

Ама аз за събота се каня, до тогава надявам се да се е изваляла тая кал и тъкмо да я измия. Whistling
хи-хи и аз се каня,ама да видим.......то и за тази се каних,ама нали кухня си правим,да я сглобят и тогава
Весела седмица на всички Simple Smile

# 113
  здравейте,
    не пиша често тук, но и аз да кажа добре дошли на новите момичета.
  И аз живея на Богомил, но срещу старото кметство.

Лек ден от мен и приятни разходки.

# 114
оооох и аз за прозорците се самонавивам   Laughing мислех тази седмица, ама ще изчакам калищата сигурно, че после ще ме е яд  Crossing Arms

# 115
Деси,
какво даваш за коликите на твоето бебче?Аз съм много доволна от билките на баба Дора.
Незнам дали сте чували за нея ,но аз не разбрах че имам бебе.
А относно прозорците .....ужас това е нещото което най-мнпго мразя да правя ,но няма начин и мен ме чакат Sick
Времето ни се усмихна
Приятни разходки милички
От мен и моят палавник една  голяма прегръдка Hug

# 116
Аз съм чувала за въпросната баба, но НИКОГА не бих дала на детето си нещо подобно. Знам, че не казва какво точно садържат тези чудни лекове. Но много ме съмнява, че за да действат така на бебетата, най-вероятно има нещо, което не трябва да стига до ушите на милите родители. Успокоителни или разни "леки" дроги. Кой знае. Поне аз не смятам, че от разрешените билки за бебета, само въпросната баба е намерила решение за коликите, а целия останал свят е в неведение. Лично мнение разбира се!  Crossing Arms

# 117
Само искам да кажа ,че за тази баба Дора знаят дори и доста педиатри в града.
Но всеки сам решава кое е добре за детето му .Много съм далеч от мисълта за дроги и опоиващи средства според мен доста силно казано.

# 118
Те не само педиатри знаят, много хора са чували, но това нищо не значи. На мен ми е много интересно, как си го обясняват родителите това, че децата им са излекувани като с магия. Искам да подчертая, че не се заяждам! Наистина какво си мислят, че дават на децата си? И защо да е силно казано, че може да има упойващи билки?!? Според мен е не само възможно, но и мнооого вероятно!!   Peace

Да допълня само, че наистина всеки сам решава кое е добро за детето му, но тук по-скоро ми изглежда, кое е по-добре за родителя?!? Няма плач, бебчо спи,  просто рай!  Hug

# 119
Деси,
какво даваш за коликите на твоето бебче?Аз съм много доволна от билките на баба Дора.
Незнам дали сте чували за нея ,но аз не разбрах че имам бебе.
А относно прозорците .....ужас това е нещото което най-мнпго мразя да правя ,но няма начин и мен ме чакат Sick
Времето ни се усмихна
Приятни разходки милички
От мен и моят палавник една  голяма прегръдка Hug
Аз давам Саб симплекс и чай от анасон,но си го правя сама.
Какви са тези билки,дай да видим,щом имат такъв ефект.
Аз на големия давах индийско орехче навремето.Е то си е упойващо,но нали не се мъчеше детето.
Сега това като го гледам как се гърчи и неможе да спи,пак се замислям дали да не взема орехче да давам.

Общи условия

Активация на акаунт