Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява SLR фотоапаратът и как се различава от DSLR?
Какви са основните разлики между SLR и DSLR фотоапаратите?
Какви са основните характеристики на DSLR фотоапаратите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява SLR фотоапаратът и как се различава от DSLR?
-
Какви са основните разлики между SLR и DSLR фотоапаратите?
-
Какви са основните характеристики на DSLR фотоапаратите?
-
Какво представлява фокусното разстояние на обективите и какво означава за снимките?
-
Какви са основните характеристики на фотоапаратите за начинаещи?
Пусни я във форума на LivinEtc.
Много хубави неща си купила! Бухал-лампата и слончето са супер попадение! Аз ще купувам от същите колички! И верно имаме същия жираф, аз сложих и маймунка до него в кафяво, видях че вие имате мечо
Дори можеш да се договориш, ние се обадихме за единия заем (щото нали сме бедни и нямаме достатъчно пари за даунпеймънт сме с 10-80 заем) и им казахме че ще дадем едни пари към главницата, и те ни свалиха лихвата и предоговорихме. 

И на мен ми предстои подреждане на детска стая, но още много не съм се ориентирала какво искам.
Иди обяснявай, че е от бъг... Защо само в източна Европа го има това??
Децата ни на всички са хубави,и ние всички се радваме да ви гледаме как растат. Качеството на снимките няма никакво значение! Или с какъв апарат е снимано.
Хареса ми и как стола си приказва с леглото