Съмнение за мисед

• 8 105
  • 49
  •   1
Отговори
# 30
  • Плевен
Успех PeaceЛека бременност  bouquet

# 31
Лека бременост и едно и две да са пожелавам ти да сте живи и здрави и мн щастливи и без проблеми от тук нататък  Hug

# 32
Спокойно, при мен в 6г.с. се видяха два сака, единия по-малък от другия, в 7г.с вече се беше резорбирал единия, май беше кухо яйце. Не съм имала нито кървене, нито нищо. Стискам палци, всичко да е наред.

# 33
# 34
При мен това се случи и се оказа,че всичко е наред. Да не ти казвам само какво преживях. Ехографите не са точни, изчакай според мен. Аз съм такъв случаи и с двете си бременности. Затова не прибързвай, гледай да си запазиш спокойствието и изчакай. Успех!

# 35
  • София
 newsm44 Честито, лека и безпроблемна бременност!

# 36
В Петък вечерта направих кръвоилзив и ме приеха по спешност в Тина Киркова. Нямаше пулс и се беше свил до големина като за 7-ма седмица (а аз вече наближавах 11-та), диагнозата беше мисед и ме кюртираха.

# 37
В началото на темата ми стана много мъчно , след това се зарадвах , а най - накрая направо се разплаках .Съжалявам за всичко , което си преживяла . Дано скоро забременееш и си родиш живо и здраво бебче .

# 38
 Cry и двете ли?

# 39
  • София
Искрено съжалявам за случилото се  smile3518

# 40
Съжалявам  Confused

# 41
Искрено съжалявам,знам какво е,случи се преди месец и половина.Кураж,миличка! Hug

# 42
В началото на темата ми стана много мъчно , след това се зарадвах , а най - накрая направо се разплаках .Съжалявам за всичко , което си преживяла . Дано скоро забременееш и си родиш живо и здраво бебче .
Аз също   Sad Съжалявам...

# 43
  • Пловдив
Съжалявам, мила!!!  Cry Cry Cry Кураж!!!  Hug

# 44
Прегръщам те силно и ужасно съжалявам. И аз съм го преживяла.

Общи условия

Активация на акаунт