/! 
Камиж, дано бързо се оправи Ники и да не се наложи да влизате в болница!

Деспинка, кураж!
Дидке, благодаря, че питаш!
Ходихме, времето беше с нас.Изкарахме си много добре!И аз се сетих за Иви....Лека й пръст!
/! 

Ходихме, времето беше с нас.Изкарахме си много добре!

! Лека бременност желая и на финала здраво, красиво бебе с благ характер
Гушки за Насче

Честита ти втора бременност и аз да пожелая накрая едно здраво бебе, независимо от цвета на къделката-розова или синя 

Мисля, че една консултация с психолог ще е най-доброто решение-и за вас, и за него. И, между другото, не си мисли, че грешката е непременно в теб, и аз си мисля, че преекспонира чуждо поведение. Никола как започна да мляска, да говори на "га" "ша га направя
" и разни бебешки работи-всичко е от яслата, в къщи никой не се държи така 

Аз не съм се лишавала кой знае колко по време на кърменето, просто явно има някаква чувствителност детето. Какво да ти пожелая-не знам, много е трудно с тези алергии, изпитала съм го на гърба си 

Много ми е хубаво, че мога да споделя с вас такава прекрасна новина. 

Знаеш ли, точно за теб си мислех преди няколко дни - как имаше проблеми, докато беше бременна с Павелчо и как за щастие всичко мина по вода 

На моето смръщване, свекърва ми казва - ама тя е искала. Аз й казвам, че тя утре може да поиска и цигари да й купят, едва ли ще го направят. И в неделя като излязохме на разходка само двете с Миша - беше слънце, разбрана, кротка, разходихме се много хубаво, приказвахме си, ядохме пица, толкова беше приятно. После се обадихме на баба й, да дойде и тя, и това дете в секундата, в която я видя, взе да се лигави, да прави номера, да хленчи. Много ме е яд така. Детето се чувства супер с тях, радва им се страшно много, аз съм спокойна като е с тях, но ако са малко по-строги, ще бъде само от полза това. А те я оставят да ги върти на малкия си пръст.
Съответно вече като й се скарам за нещо, тя започва да плаче за баба. 

.