А за преводите - трябваше да се отчета, нали съм поела ангажимент.
Това детенце е доста зле, трябват доста пари за опрацията, а до момента събраната сума е много малка

засега ще стискаме зъби, ще го ображдаме с още повече внимание, ще намалим/смекчим наказанията и ще се надяваме да мине скоро. Мартеа, много хитра идея това с гъделичкането, ще опитам при нужда. Продължавам да мисля, че не е от ревност, но кой знае... ще поработим и в тази насока за всеки случай

от нас!!!Много мило ми стана като ми писа Мартея,по между другото мислех да ти пиша 

Познахме, а 
Искаш да кажеш, че вечерта нищо му е нямало на детето и изведнъж сутринта се буди с подуто око ли?!
Много тъпо и просташко. Отначало ми беше смешно, но сега така ме дразни! Та вчера, както си се оригваше, явно е изкарала и стомашен сок и като писна, че имало "fire" в устата й. Пищи и не спира, какво ли не ми мина през ума, докато навържа нещата. Помислих, да не е отпила някаква киселина, въпреки, че такива нямаме в къщи и до преди една минута беше уж под мой контрол
Правили са Великденски лов за шоколадови яйца, прибра се с една торбичка с намерени лакомства. После са майсторили и великденски кейксчета. Отгоре ги бяха украсили с две миниатюрни пилета, който дребната реши да опита на вкус. Чак като хапна едното и се закашля от човката му ми повярва, че са само за украса

Горката душица, колко ли и е запарило. Дано да спре да го прави.

,пълен смотаняк.
Запознах се с Веселин Маринов - не беше потен