мами от АСЕНОВГРАД да си направим среща

• 14 399
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Не сте сами.И аз съм тук.Но вие сте с малки деца и излизате, нямате време.А аз вече се чудя какво да правя.Но чета редовно.

# 226
Привет  Hug
Ох аз съм мн ядосана,защото уж имахме резервации за морето,а тази вечер ми се обадиха и ми казаха,че едни чужденци си удължават престоя и няма да има стаи за нас  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Направо съм бясна и сега се ровя като луда тука в нета и търся нещо в Китен,Несебър,Равда...

# 227
Не се ядосвай, ще си развалиш почивката.
По-голяма глупост скоро не бях чувала.
Какво като си удължават престоя, това не е твой проблем, ти имаш резервация. ooooh!
Със сигурност ще си намерите друг хотел.
Може би е по-добре, че е станало така, всяко зло-за добро. Heart Eyes

# 228
  • Асеновград
Софи,много неприятно,дано вече да си намерила друг хотел.
Ние във вторник заминаваме  Flutter

# 229
Здравейте на всички нови попълнения   bouquet
Аз влизам доста рядко напоследък.
Пепи,не си в грешка за майката с двете дечица.Тя е Peace
Следващия път ще й се обадим  Mr. Green

Краси,какво става с Ани?За кога е следващата пункция?

весел ден на всички Hug

# 230
Аз бях .....и аз ви разпознах.....но пусти срам   Blush   Не се обадих ....

# 231
  • Асеновград
Еееееее,Цеци, появи се най-после  Hug Hug Hug На 18 август е сондирането.Ние във вторник заминаваме на моренце към Варна,ще оставим Анито на майка ми,че не ми се рискува точно преди сондирането да я разболеем,и дори и да е с лека хрема или червено гърло трябва да отложим.Не,че тук е гаранция,но все пак няма да сменя климата.Като си дойдем от морето ще направим изследвания и на 18 отиваме  Rolling Eyes Дано приключим вече  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 232
~Цвети~, дали не се бъркам, но мисля, че си ти.Лятото си играехме като деца.Баба ми живее на "Гоце Делчев". newsm78
Как го обясних само.
Софче много кофти са ви прецакали.Но не се ядосвай.Дано намериш друг хотел.

# 233
  • Асеновград
Софче не се ядосвай ще си намерите по хубаво място.Типично за България да ти вгорчат почивката.
Аз да се похваля, вчера отпразнувахме рожденният ден на моята Мимка.Вече е на 4г.
Партито мина супер.Малката беше много доволна, получи страхотни подаръци.
Е това е от мен. Hug

# 234
Здравейте мами.Големи разходки си правите, никой не влиза.Другата част са на море.
При нас малко експлозивно тия дни, но всичко е наред.Жега е, бягайте на хлад.

# 235
Здравейте,не че пиша редовно,но отиваме на балкан за 5 дни и няма да си пишем и да се виждаме с някои мами из центъраПриятна и спокойна седмица.   bouquet

# 236
  • малкия йеросалим
Мими я сподели къде ще ходите на балкан,че и аз се оглеждам за някакъв вариант за планинска почивка ,но още не съм се спяла на нищо.

# 237
  • Асеновград
Здравейте момичета.
Ние също се стягаме за балкан.Запазихме си една вила на Павелско, Която е много хубава и има голям басейн.Миналата година пак бяхме там и останахме много доволни.
Това е от мен Hug

# 238
мони,имам вила в Борово(преди Кръстова гора е селото-оттам се минава) и ходим там на почивка.Имам много вили,които дават стаи и няколко хотелчета.Доколкото разбрах нощувката е 15 лв, на легло.Страхотно е там,няма да съжаляате ако отидете.

# 239
Елица,не се бъркаш Naughty.Аз съм.А ти да имаш сестра Таня или аз се бъркам  Laughing?Че за друга Елица там не се сещам Simple Smile.
Краси,Весело моренце  Nature Sunny photo.А на 18-ти вярвам ,че ще има успех.
Весела почивка и на всички балканлийки family
Йовка-ами ние бяхме седнали кажи-речи заедно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт