мами от АСЕНОВГРАД да си направим среща

• 14 391
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • Асеновград
Момичета малко съм притеснена.Племенникът ми се разболя от шарка-Варицела откриха му е на 13.06. но нали карантинния период е от 21дена,и сега сме в очакване точно преди да заминем на море да има изненади.Дано ни се размине.Но както моето момиченце така и на баткото сестричката са застрашени да се заразят,защото те непрекъснато играят заедно.Направо ужас дано имаме късмет и да остане само баткото ошарен.

# 91
http://humana.bg/club/index.php?option=com_datsogallery&Item … atid=1&id=187

моля ви дайте по един глас за Тошко.   bouquet

# 92
Ехооо,как сте момичета?
Дани дано Мимито да е добре и точно преди морето да не ви сервира някоя изнанада  Praynig Пиши как сте,целувки на Мими  Hug
Мими,гласувах за Тошко,извинявай че не седнахме днес при теб,но нали приспивахме децата,а ония с тази косачка много бръмчеше  Tired Другият път.
Ели,върнахте ли се от сватбата,айде пускай снимки да гледаме  Party
Красиииии,ти пък защо не пишеш  newsm78 калпазанка такава  Joy

# 93
Софи,и на всички,които ни подкрепиха,благодаря за вота.  bouquet

А за кафето,не се притеснявай,знам как е с приспиването  Mr. Green

# 94
  • Асеновград
Софче засега Мими е добре.Да се надяваме че всичко ще е наред.Зора е до края на месеца да не са се заразили,тогава горе долу изтича карантинният период.Ще стискаме палци и това е.Хубав ден на всички.

# 95
Здравейте мамчета на сладуранчета.Голямо пътешествие му спретнахме с милото, но нали си нямахме меден месец.Минали сме към 800 км.
Варна-Велико Търново-Плевен-Русе-Варна Ама си заслужава.Сватбата беше хубава ето и малко снимки

Ама какво коремче имам само.Булката е в 8-ми месец, а аз в 5-ти Joy

# 96
  • Асеновград
Добро утро момичета  Nature Sunny

# 97
Добро утро на всички.Как са дечицата.
Имам нужда от съвет.В неделя съм на рожден ден на близначета.Станаха на 4.Какво да им купя за подарък.Общо взето са презадоволени от играчки.А и дрешки си имат.В голяма чуденка съм.

# 98
Момичета,  в събота ще идваме да пазаруваме за стватбата на сестра ми.
Кажете ми, сватбените Ви магазини, до колко работят?
Само да не са до обяд, че чак от Плевен ще идваме.

# 99
  • Асеновград
Повечето сватбени магазини работят поне до 17ч.Успех сигурна съм че ще намерите прекрасна рокля.

# 100
И аз мисля, че ще работят до 17-18ч.
Влюбих се в Плевен.На 14.06 бяхме там на сватба в комплекс "Гривица".Страхотно беше.Сигурна съм, че и вашата ще е чудесна evak

# 101
tsvetkova_elica, Плевен е хубав град. Аз по принцип съм от Белене и сватбата на сестра ми ще е там. Но ни препоръчаха Асеновград, като място където ще намерим всичко. Лошото е,че можем само в събота да дойдем. дано не са до обяд магазините.

# 102
Евак, аз съм от Асеновград, а сватбата ми беше във Варна.Всичко беше купено от Асеновград.Имам приятелка, която се омъжи в Плевен и каза че в тамошните магазини нищо нямало.Сигурна съм, че ще намерите всичко необходимо.
Софче, Краси нещо не пишете напоследък.

# 103
Евак, аз съм от Асеновград, а сватбата ми беше във Варна.Всичко беше купено от Асеновград.Имам приятелка, която се омъжи в Плевен и каза че в тамошните магазини нищо нямало.Сигурна съм, че ще намерите всичко необходимо.

Аз пък имам приятелка от Плевен, която се омъжи в Асеновград, но си купи роклята от родния си град. Laughing

# 104

Аз пък имам приятелка от Плевен, която се омъжи в Асеновград, но си купи роклята от родния си град. Laughing

В крайна сметка всеки има право да купи това, което му харесва и от където му харесва.

Общи условия

Активация на акаунт