Удължаване на косата- 6

• 27 617
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Скоро ще я снимам и чисто права

Тони, чакаме снимки и с права коса.  Heart Eyes Hug

# 181
Shocked Знаех си, че ще ме подкрепиш! ooooh! Outta Joint

Яна точка бейби си е удължила косата... Whistling
За да не ти подсказвам, само ще те попитам
какво точно трябва да направи, за да
й е по- естествено и да се слее по- добре? Wink Whistling
мии според мен трябва да се филира удължената,за да се попрелее
и да се боядисат еднакви
Whistling Whistling Whistling Whistling

# 182
# 183
В събота бях на рожден ден и ми се поопуши косата та я мих в понеделник.Миенето и сушенето минаха добре,разресжането-също без проблем и с минимален брой паднали косми.Определено с моята си коса имам повече проблеми при ресане след миене Crazy Crazy Crazy
Стана една мекичка,пухкава и бухнала,но в края на деня краищата стават сухи и стърчащи.
Я кажете какъв е трика да стои дълго мекичка и блестяща newsm78

# 184

Мими23...страхотна си, и косата и цвета са ти убиец. Heart Eyes[/b]

Мерси  bouquet

# 185
...
Я кажете какъв е трика да стои дълго мекичка и блестяща newsm78
Аз й слагам и маска, и течни кристали по краищата Wink

п.п....гледам, че има доста нови подпълнения... Thinking
...що не спретнем нов конкурс, че нещо напоследък
взе да става скучно у форума.... ? Wink

# 186
zdraveite momicheta
pak nehsto ne mi se e iziasnilo
moje li da si kajete mnenieto spored vas koi shtipki za tresi sa po dobi
malkite ili golemite
niamam v momenta snimki da pokaja i na dvata vida no predpolagam che se doseshtata
golemite sa tezi koito na kraichetata dolu imat mn malki glavichki
 Simple Smile

# 187
zdraveite macki i moje li da se prisaedinq vav va6iq klib:):)ot vas se zapalix tolkova po tazi kosa:)sega si imam ve4e i sam mnogo , mnogo dovolna:)

# 188
  • София
zdraveite macki i moje li da se prisaedinq vav va6iq klib:):)ot vas se zapalix tolkova po tazi kosa:)sega si imam ve4e i sam mnogo , mnogo dovolna:)

Можеш да се регистрираш, да покажеш снимки и да се присъединиш към клуба.  Laughing

# 189
zdraveite momicheta
pak nehsto ne mi se e iziasnilo
moje li da si kajete mnenieto spored vas koi shtipki za tresi sa po dobi
malkite ili golemite
niamam v momenta snimki da pokaja i na dvata vida no predpolagam che se doseshtata
golemite sa tezi koito na kraichetata dolu imat mn malki glavichki
 Simple Smile

Миличка ....дай на кирилица моля ти се.... Praynig  МногУ труднУ тЪ чИтем... Rolling Eyes

# 190
Аз си мисля да си купа коса от Extend и да ида в Магама или Дива да ми я сложат...какво ще кажете? Искам и косата и поставянето да е качествено, а от четене на темите това измислих...Simple Smile
А имам въпрос към djolii i Slav4e_Av4e - кажете, вашият метод удължаване на кичури дали е подходящ за тънка коса??? Харесва ми това, че изглежда много естествено.

# 191
Аз си мисля да си купа коса от Extend и да ида в Магама или Дива да ми я сложат...какво ще кажете? Искам и косата и поставянето да е качествено, а от четене на темите това измислих...Simple Smile
А имам въпрос към djolii i Slav4e_Av4e - кажете, вашият метод удължаване на кичури дали е подходящ за тънка коса??? Харесва ми това, че изглежда много естествено.

Ами мила,аз съм с тънка коса и няма никакъв проблем,те в Магама си преценяват,даже за косата която си сложих беше добре че съм с тънка коса защото и тя е като моята.Проблем е ако имаш косопад или е много изтощена косата. Hug

# 192
Някой да има представа къде най близо до центъра може да се купи козметика на CHI  ?

# 193
Проблем е ако имаш косопад или е много изтощена косата. Hug

Ааа, за щастие нямам  Praynig - даже ми е естествен цвета и ми е жива и здрава косата, самоче си е тънка и не е кой знае колко  Rolling Eyes. Преди година ми беше много дълга и в момент на умопомрачение си я подстригах до раменете и нещо нямам търпение да дочакам да ми порасне - решила съм, че ще я удължавам - само искам да избера най-добрия начин, затова още се бавя Simple Smile.

# 194
Ако някои иска треси ето един хубав интернет магазин,  където може да се поръча онлайн... Peace

http://www.-spam088-.com/shop.php

http://www.-spam088-.com/product.php?id=1176&company_id=14&a … amp;subcat_id=108

Общи условия

Активация на акаунт