"Дневникът 38" - да отслабнем всички заедно

• 14 076
  • 299
  •   1
Отговори
# 120
  • У дома... някъде
Игуанке,ами щъка,играе,пили ми нервите понякога ама иначе не се оплаквам WinkКато ми се озъби с двата зъба насреща  hahaha и бързо ми минава Crazy
Вечерното ми меню ще е 2 чашки биричка  Embarassed,херинга на скара и салатка от варени картофки,моркови и грах Mr. Green.Минава за диетично само без бирката нали Joy

# 121
valeria81, ами не знам, добре се чувствам честно казано, а и според мен хич не ми е малко яденето. )))
ето сега пускам снимките на котката. )))

iguanka, мерси много, за съжаление блузата е за по-малък бюст и трябваше да взема 1номер по-голям от този, който си поръчвам, ама здраве да е. Като отслабна се надявам да ми стои по-добре. )))

http://images24.snimka.bg/005398531.jpg
http://images24.snimka.bg/005398532.jpg
http://images24.snimka.bg/005398534.jpg
http://images24.snimka.bg/005398536.jpg
http://images24.snimka.bg/005398535.jpg
http://images24.snimka.bg/005398551.jpg
http://images24.snimka.bg/005398553.jpg

# 122
  • София

Като ми се озъби с двата зъба насреща  hahaha и бързо ми минава Crazy

Незабравими моменти!  Hug Имам чуството , че съвсем скоро беше това, а то... мойте са вече на 10 и 15 г. Grinning  А менюто ти за вечеря е   smile3521 много вкусно. И биричката не бих отказала  Joy

Мирама,  Hug то и бюста неминуемо ще ти намалее като отслабнеш , така че ще ти е идеално блузката  Peace

Иле,  Heart Eyes мерси, миличка!   bouquet

# 123
МИРАМА котенцето е супер сладко     жалко че го няма  Cry  Hug
лиде а ти какво вечеря?
Валерия много сладко  Heart Eyes Радвам се  Hug

# 124
  • София
Котето е много сладко! Много обичам животни, но имам страшна алергия и не мога да гледам никакво животно, даже ако стоя няколко часа в къща, където се гледа куче или коте и се чувствам доста зле.  Weary

Иле, Heart Eyes ами аз съм забравила да се отчета с менюто , добре че ме подсети . Hug  Днес съм диетична и може  Mr. Green Ябълки и чай - три пъти, на обяд ориз , а на вечеря зелена салата - огромна порция. Мисля да се наградя и с чашка червено винце.  Mr. Green

# 125
браво  Hug пийни 1 чаша вино и от мен че аз уча  Mr. Green  Hug жалко че имаш алергия, аз пък имам мания за котки Laughing Heart Eyes

# 126
Ей ме на, банда  Sunglasses Как сме  Hug

След цял ден лекции, сега се връщам от пазар и съм бясна. Не можах да си намеря кисело млякооо  #Cussing out Егати големите магазини, егати ГерманияТА  #2gunfire И тиквички нямаше, а от утре почвам смесен режим и така им се бях наточила   Close А и рулца от раци нямашеее, абееее ужас, под всякаква критика. Утре май пак ще трябва да се ходи  ooooh! а то ми е баяяя далечко  Tired

Оффф, оплаках ви се. Сори, че ви надух главите, ама трябваше да си го кажа  Embarassed

Така днес прикллючвам с ударния режим и утре е големият ден на мерене и на отчитане на крайни резултати, дано да имам още някое минусче  Praynig Praynig Praynig

iguanka,  valeria81
, на мен лично филма ми хареса. Вярно, че подскачах от време на време, ама го гледах на тъмно и с усилен звук и като стане нещо неочаквано се стрясках  hahaha
pipyуууууууу, супееер, ще си правим компания с Дюки  Hug Hug Hug Надявам се да ти допадне  Party

Mirama
, честити придобивки! Със здраве да си ги носиш  Hug А котето е голям сладур, особено където се беше качило на скрина с чашите  hahaha

Скорпи, абе аз нещо съм пропуснала ти на какъв режим си  newsm78

Ако забравям некой да ме прощава - това е от глада  Joy още не съм яла и сега ще вечерям рибка  Whistling

До по-късничко  Heart Eyes

# 127
  • Cacao Land
Мяу, фини котенца Mr. Green Идвам набързо да ви видя, преди да си направя йогата Party

лиде, справяш се чудесно до тук, не бързай за никъде! Две седмици застой нищо не са. Аз бях горе-долу три месеца в застой преди да дръпна сериозно надолу. Не се обезверявай, нали ние сме с теб Hug

Мирама, много сладко котенце, жалко че нямаше снимка на теб с новите ти придобивки Sad

Вале, къде се затри, бе хубавице newsm78? Специално за теб идните дни ще наснимам новото легло, че може и себе си да поснимам малко Embarassed Само да си оправя фотоапарата... Hug

Каприсче, джедирка, нали сме сериозни вече, да не ме предадете, ей Crossing Arms Simple Smile

Иле, желязна дисциплина, браво! Приятно четене, и аз това ще правя тази вечер Sick

пайпи, колко дни смяташ да караш ударната фаза? Пожелавам ти успех, пиши по-честичко как се чувстваш Peace

Миранди, оправяш ли се вече? Звучиш ми притеснително Confused

Смайл, хубави снимки, само да не ми се обидиш, но ми се сториха, че са ти малко широчки в дупето Hug Пожелавам ти съвсем скоро да ти станат още по-широки, само незнам как ще муфтиш татко си за субсидии Laughing

Тикве, мен като ме боли венец го мажа с онзи крем за венци, дето мажат бебетата с него, като йм никнат зъбки Mr. Green С теб съм утре Praynig

миглена, браво за сваленото килце!!!!

Скорпе, кило за 6 дни хич не е малко даже! Поне си изграждаш хубави навици и не мреш от глад Peace

галче, къде си, до къде я докара Heart Eyes?

Много цун и гун от мен за сега, по-късно ще направя включване с отчета за днес, нали съм обещала Hug

# 128
Хайде момичета аз да се отчета, днес голямо ядене му дръпнах. ))

обяд - както казах 1сърма и една пълнена чушка
в 18ч една ябълка
вечеря - полуготови спагети Чойс (отвратителни са станали, добре че само 1пакетчета купих)
по-късно мисля да хапна някакъв плод

утре съм на работа за няколко часа, а и като гледам времето и ако вали ще е гадно и няма да може да се разхождаме с Калина

Целувки на всички, мерси за милите думи за котката, просто милата се разболя и така...

а с дънките, някой трябва да ме снима, ама не съм много да ме гледат хората. )))

# 129
Момичета още съм болно и продължавам с антибиотика... хапвам си и доста обилно  Confused

# 130
Шоки ами според мойте килограми май 10 дни ще са твърде малко  Embarassed,но ще се пробвам  ooooh! а ти влизаш в ритъм  smile3501

# 131
Ааа шоколадче ти още преди обеща снимки-ама после нъцц... А пък леглото е доста важна част от стаята (за мен любима нали съм поспалана).  Mr. Green
мирама  Hug
тикве да можех да ти донеса малко мляко Rolling Eyes  Hug
Миранди кой АБ пиеш?
пипи  Hug

# 132

Зинат  Sick 2 доза вече  ooooh!

Утре, ако събера сили започвам плодуването, трябва си воля и психическа настройка обаче  ooooh! Няма да ви казвам колко кила съм вече...  Embarassed

# 133
Миранди, слънце, оздравявай миличка и изобщо не се притеснявай за хапването, защото най-важното е здравето  Heart Eyes Hug

Шоколадче, на мен не дупето ми е проблема. Дупето отслабна и сега даже си го харесвам. Искам да отслабна на коремче и паласки, защото там съм все още пухкава...  ooooh! Ако отслабна още, дупцето ми ще се стопи съвсем, ама предпочитам да нямам дупе, отколкото да съм с тумбак на катове  Crazy

А Валерия се чудеше дали ми ги е купил татко - мцъ - милото ми ги купи за 8ми март  Heart Eyes
А дай боже след около месец да не се притеснявам кого да измуфтя за спонсорство, а да си ги купувам сама - нали от 1ви април почвам работа  Mr. Green

Тикве, оплаквай си се миличка - така яда минава по-бързо... Нас не ни притесняваш изобщо Peace

Мирама, като изключим спагетите от които не си доволна, останалата част от менюто ти звучи много добре.

Скорпе, ако свалях твърдо по кило на седмица, щях да съм много доволна, ама нейсе...

Лиде, аз съм в застой от лятото...  ooooh! Верно хапвам си непозволени неща, ама пък гледам да се ограничавам и съм се закотвила на тея пусти 57 кила  Crossing Arms Ама няма да се предавам. Пък! Ще си сваля и останалите килограми ако ще и турско да стане. Всичко е до нагласата, а ти поне си положителен човек и съм убедена, че ще се справиш с целите си!  Hug

# 134
милата  Sad ... а не мислиш ли че не е добре да почваш с диети и плодове още дни след боледуването newsm78

Зинат  Sick 2 доза вече  ooooh!

Утре, ако събера сили започвам плодуването, трябва си воля и психическа настройка обаче  ooooh! Няма да ви казвам колко кила съм вече...  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт