"Дневникът 38" - да отслабнем всички заедно

• 14 051
  • 299
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро  Hug Hug Hug

Не съм писала от доста време, но то е защото няма с какво да се похваля Tired
Браво за волята на всички вас - диетуващите, дано и аз скоро се взема в ръце Praynig

Иле много си сладки и ти и обувчиците  Peace

Тикве Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes как мина диското, заби ли някой дойч Wink Laughing

pipy страхотно кафенце - мерси много  и браво за разкараното килце  Hug

Целувки и до скоро   bouquet

# 241
Добро утро,момичета
пипе,илемерси за кафенцето.
илеЧ.Р.Д. на сестрати на патерица,че аз вчера не съм влизала и изпуснах да честитя на време
тиквеминус мернах,че има при тебе smile3501 Как беше диското вчера?
Днес времето при нас е много гадно и ще се застоим с малката вкъщи.Направо не ми се мисли,дано да пекне,че ще подлодея вкъщи.Иначе аз съм си диетична,ама резолтати нема ooooh!,сигурно,защото ми предстои МЦ.

Приятен и успешен ден на всички  Hug

# 242
  • София
Добро утро , милички! Hug Heart Eyes Hug

Дани, ИлеHug мерси за кафенцата!  Heart Eyes

Иле, много си сладка  Heart Eyes И котетата също даже и това дето"гледа лошо", а обувчитите са страшни!  Peace Като те гледам на снимките и си мисля, че никакви диети не ти трябват - изглеждаш страхотно  Peace

Дани,   Hug честито минусче   Peace- и още много след него!   Peace

Аз днес нямам минус , но и плюс нямам  Mr. Green забих тази седмица на 77,5  Thinking дано другата забия по-надоло  newsm78

Успешен диетичен минусов ден на всички сладки Дневничета!

# 243
  • София
Аз нес мисля да изкарам лунната диета от обяд до утре на обяд, така че преди малко хапнах кисело мляко и до довечера мисля да съм само на течности  newsm78

# 244
Здравейте,
нова съм Simple Smile
имам много килограми за сваляне, около петнадесет. В началото на май трява да съм в добра форма. Започнах от днес точковата диета. Някой доволен ли е от тази диета?

# 245
Лиде успешно лунуване.Аз толкова време гладна не мога да стоя.Дано утре да се похвалиш с минус

Каспела-Добре дошла,не съм я правила тази диета и не мога да ти помогна,но при всеки човек е различно,при един работи,при друг не

Така аз от утре съм на нова диета
Това е диетата на Ким Протасов из руските саитове четох,че е много ефикасна

# 246
Каспела-Добре дошла,не съм я правила тази диета и не мога да ти помогна,но при всеки човек е различно,при един работи,при друг не

Така аз от утре съм на нова диета
Това е диетата на Ким Протасов из руските саитове четох,че е много ефикасна
Благодаря!
Още се ориентирам в обстановката Grinning

# 247
Хайде и аз се излюпих  kyllmg

Диското беше супер. Това е едно сравнително малко шутгартско клубче, в което пускат hip hop. Аз не седнах цяла нощ. Музиката беше супер. Единствения недостатък беше, че имаше адски много хора. Едвам се разминаваш с народа, а за танци никакво място няма  ooooh! А и по-нагли хора от немците също няма  #Cussing out Ръгат се, блъскат се, никой не се съобразява. По едно време много побеснях и мойте приятелки и те, ама като размислих реших, че след цялото това ръгане и блъскане трябва да съм свалила 2 кила, стана ми смешно и така до края  Joy Joy Joy А като се прибирах имах чувството, че съм на Северния полюс - супер суд, егати вихрушката и вали сняг на парцали  #Crazy А аз тук цяла зима не съм си обличала нито пуловер, нито съм си обувала ботушите, а сега края на март ще трябва да ги вадя  Shocked Shocked Shocked

Днес ме домързя да се тегля. Ще го направя в неделя, за да видя какво съм направила след 5 смесени дни  Twisted Evil Иначе съм си строго режимна  Peace Вчера ме караха да пием някакви бири, ама аз не се дадох  Crossing Arms Това май ми се случва за първи път (от 3 години насам)  да съм толкова нахъсана и решителна  Party

А сега ви почвам по ред на номерата  Crazy

Mirama
, надявам се да си изкарваш супер в Румъния   bouquet

valeria81, присъединяваш ли се към дюканските дневничета   Flutter

sireni
, добре дошла при нас и успех с режима   bouquet

vodka_s_led
, какво направи със "стягането"  Whistling

iguanka, първо да ти е жива и здрава сестричката ( малко на патеричка)   bouquet Снимките са ти много хубави  Heart Eyes И благодарско за кафенцето!!! Мммм  Crazy

pipy е ха честито ти минусче  Hug

Миранди, честито аватарче  Hug

Chocolata  newsm51

Smile!, бишкоти ли чувам  newsm66

galiq_82, айде и ти в строяяяя  Twisted Evil

nel15, дано кантарчето мръдне скоро  Praynig Кажи на кратко какво представлява тази нова диета  Flutter

lideto70, успех с лунната   bouquet

Каспела
  welcome

Хубав петъчен ден!   bouquet Тук не се работи и учи, защото неделя е Великден  Crazy Crazy Crazy

# 248
И аз се прибрах затрупана с лекции и контролни ooooh! ooooh! ужас! Така че тея дни няма май да ме има много в темата hahaha
тикве радвам се че хубаво си прекарала  bouquet

# 249
  • София
Хоп , пак съм тук , че довечера и утре не знам дали ще се доредя в къщи до компютъра.  Thinking

Каспела   welcome добре дошла! И успех с диетата !  newsm10

ТиквичкаHug цяла нощ танци и ръгане-блъскане може и повече да си свалила  smile3521

Иле,   Hug успех с ученето!  newsm10

На всички пожелавам приятен следобед и много хубави емоции!

# 250
здравейте минавам на бързо 4е нямам много време
каспела добре дошла и успех
сирени и на теб добре дошла и успех
пипи браво за минуса
аз нещо съм пуснала котва моя кантар не мърда Sad
успешен ден на вси4ки  bouquet Hug

# 251
Здравейте,момичета.Да почерпя едно следобедно кафенце
тикве-браво на тебе,весело си си прекарала.За диетата после ще обеснявам,че сега нямам много време.
  ИлеИле успех с контролните и ученето
miglena11спокойно ще отчете кантара минуси щом си режимна

# 252
добър ден!
напоследък ми се отвори доста "работа" и нямам време да попиша малко повече. утъпках пътеката хладилник-компютър  hahaha Joy Joy
нел, благодаря за апетитното кафенце. Ей сега и аз ще си направя едно Simple Smile Как изкара РД? Какви подаръци получи?  Hug
тиквичке, много се радвам че пак започна купоните. изкарай и един заради мен
лиде, а дано повече минуси. От твоята клавиатура-в божиите уши  Praynig

# 253
MissCaprice Много добре си прекарах,то всъщност 2 дена го празнувах,че на един път нямаше как да стане.Това с хладилника е позната ситуация newsm55  Joy Embarassed
тикве,диетата на Протасов се състои от 5 седмици през първата ядеш само зеленчуци,по 1 варено яйце на ден,по 3 ябълки,сирене,кашкавал,извара,кисело мляко.
През другите седмици е доло-горе същото,с малки промен.Общо взето това е една от най-коментираните диети в руските сайтове.
Ако някой изжяви желание ще я пратя на лс.

До по-късно,милички,ако мога разбира се да се добера до компютъра,че вечер не можем да си го разделим smile3515 с мъжо Twisted Evil

# 254
 GrinningБлагодаря за приветствията! Hug
Много е интересно тук.
   bouquet    Много сте мили Heart Eyes!Радвам се,че и аз се включих Hug

Общи условия

Активация на акаунт