Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво може да означава ниският тон по време на бременност?
Какви са мненията за стерилизацията на помпата за кърма Avent?
Какви са препоръките за бебешка количка и кои са най-популярните модели?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво може да означава ниският тон по време на бременност?
Нисък тон по време на бременност може да бъде причинен от различни фактори, като стрес, умора, нерви или физическа активност. Обикновено, ако лекарят не изрази сериозна загриженост и насрочи преглед за друг ден, няма причина за безпокойство. Важно е бъдещата майка да остане спокойна и да следва съветите на лекаря.
-
Какви са мненията за стерилизацията на помпата за кърма Avent?
-
Какви са препоръките за бебешка количка и кои са най-популярните модели?
-
Какви са причините за нервността и стреса по време на бременност?
-
Какво е усещането за пукане в корема, което някои бременни жени изпитват?

Срещнах доста трусности първия месец, но после го кърмих до 2г и 4м. И още си търси да суче даже
Важно е да не се отказва човек и да е добре информиран за всичко, свързано с кърменето и лактацията

И един въпрос към по-опитните майчета: по отношение на цеденето. Казват, че бебето е най-добрата помпа и ако храниш на посикване би трябвало кърмата ти сама да се регулира. При това положение не ми е съвсем ясно къде идва мястото на цеденето
Разделен е на 2 части. Едната ще си я нося като тръгна към болницата, другата мъжът ми ще ми я донесе след като родя.
; после ходих при мойто АГ за консултация-чаках повече от час за да вляза, прегледа беше не повече от 5-7 минути, като ме гледа на видеозон около 3 мин. и ми каза, че тоновете на бебето били добри-като ви слушам вас по колко време ви слушат тия тонове......после чаках 40 минути да ми напишат едно направление за хоспитализация, което ми го дадоха в 2 екземпляра-защо са ми 2
, оказа се, че са преместили наш'то НОИ и се въртях бая време докато го намеря, там лелята ми прие декларацията за ПИК кода след като я изчаках да си свърши въображаемата работа за около половин час и след 3 дни трябва да ида да си взема кода-обяснете ми, че нещо не разбирам-защо трябва да ходя чак след 3 дни, при положение, че тя като ми вкара ЕГН-то(предполагам) и той тоз код сигурно си излиза автоматично????Аман от тъпотии!
Аз не искам да раждам още, обаче така съм се засилила да пера всичко, ей така, за всеки случай, че направо ме хвана шубето след нейните приказки. Ей ме на в 7.30 пуснах пералнята и после мисля още една, че нали щяло да вали уж и да става студено после