Отговори
# 270
Vercho, според мен помпа е необходима. Бебето наистина е най-добрата помпа и изсмуква млякото най-добре, но не и в началото. Тогава лактацията не се е регулирала и гърдите са препълват, бебето е още много мъничко, спи и суче, а в нашия случай повечето време спи, понякога в началото бебетата трудно захапват гърдата. Докато организмът на майката се настрои да произвежда точното количество мляко за нейното си бебе минават няколко дни. Тогава може да ти помогне помпата, но не и да се изцеждаш докрай, а само за облекчаване на препълването.  Аз лично по-добре се изцеждах на ръка. А помпата ми трябваше, когато замразявах (трябва да е стерилна, а на ръка няма как да стане) кърма за случаи, когато не съм вкъщи или за дохранване ако някой път не му достигне, също и за въвеждане на каши в началото, защото взимах безмлечни и добавях кърма с цел за избегна приема на АМ (което си беше леко вманиачаване вече, де). Моя приятелка роди 2006-та в Шейново и веднага й бяха сложили бебето на гърдата да засуче. Поговори с лекаря и акушерката за това като раждаш Peace
При мен засега няма признаци за скорошно раждане, то ми е и рано де, дано задържа още време така Praynig Само дето се чувствам много изморена и все ми се полежава ooooh!

# 271
  • София
Здравейте Simple Smile

Като вестителка нямам търпение да съобщя една прекрасна новина

МАМА PISANKA-SLADURANKA ВЧЕРА НА ОБЯД Е СТАНАЛА МАМА НА БЕБЕ АНДРЕА - 3100 гр. 50 см! smile3501 newsm44 smile3521

Да е жива и здрава малката госпожица, много да радва и да слуша мама и тати!   bouquet

Леле ако знаете как се развълнувах !!!!!!!! Снощи ми е писала, родила е със секцио и сига като видях смс-а направо се разтреперих от кеф Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Изгоних мъжа от компютъра и бързам да ви съобщя Simple Smile

Еййййй супер започва бебевалежа Simple Smile

Хубав ден Simple Smile

# 272
Честито на новата мама   Hug  bouquet

# 273
ritka , Aquariel и аз съм същата  Embarassed Поне няма да се притеснявам . Днес за това течение пак ми изписаха КЛОТРИМАЗОЛ , но понеже ми го изписаха без преглед се чудя дали да го купувам. newsm78
Бибобибо не ги е срам тези хора #2gunfire

И на мен ми го изписаха без преглед и почувствах облекчение още на следващия ден.Само , че вагинални таблетки и кремче.Първо ми изписаха Гиназол , който въобще не ми помогна и след това КЛОТРИМАЗОЛ , с който се оправих.

честито на мама PISANKA-SLADURANKA  и на бебе АНДРЕА ,да са живи и здрави и двете !!!!!

# 274
Честито на мама PISANKA-SLADURANKA
Да й е живо и здраво бебчето и на двете - бързо възстановяване!!!
Леле как се зарадвах - голям кеф!!!

# 275
kalli, ама късмет - да раждаш все на една дата?! Няма значение - щом си му е дошло времето, да идва мъничето!

Момичета, да ви питам, дали и при вас е така:
Вечер заспиването ми е кошмар! Моята беба се е качила много нагоре, подпира ми яко бюста! Както казва мъжът ми - грижи се да ни ми увисне бюста!  Joy Ама вечер се задушавам, опитвам се хем да спя полуседнала, хем на една страна, ама трудно се получава. Слагам си една хавлия на 2 или 4 ката под корема, че ме боли, а една голяма хавлия м/у краката. И пак пъшкам и се въртя, все не си намирам място! Ако спя по-продължително надясно, като се събудя ме боли много горната част на корема, под гърдите. Но пък и наляво трудно се спи, схващам се... Иначе през деня съм добре, но трябва ли да легна, УЖАС!!!

Ох това все едно аз съм го писала.Ася и аз мразя времето за спане защото то не се спи е се мъчим.И аз по начина по който описваш се чувствам и много се дразня и изнервям, и най ми е трудно дишането.Дано това не продължи до края CryСтавам разхождам се от стая във стая и се дразня че татито спи и похърква даже #2gunfire Simple Smile

# 276
  • в илюзия
Честито на мама Писанка-сладуранка , да й е жива и здарва и много да я радва малката госпожица.
Така се радавм , че започваме да се обебваме.
milenag благодаря за отговора . Успокои ме , бях се притеснила , защото вече нали сме в 9 месец да не й стане нещо на беба. Отивам да купувам Hug

# 277
Честито на мама Писанка-сладуранка , да й е жива и здарва и много да я радва

# 278
Честито на мама PISANKA-SLADURANKA !

# 279
  • варна
Честито на мама PISANKA-SLADURANKA
Да й е живо и здраво бебчето и на двете - бързо възстановяване!
newsm51

# 280
ЧЕСТИТО НА МАМА PISANKA - SLADURANKA!!!

Да и е жива и здрава малката госпожица!

newsm51   newsm51   newsm51

# 281
  • Добрич
Честито на мама Писанка!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 282
Честито на мама Писанка-сладуранка , да й е жива и здарва и много да я радва малката госпожица.
Така се радавм , че започваме да се обебваме.
milenag благодаря за отговора . Успокои ме , бях се притеснила , защото вече нали сме в 9 месец да не й стане нещо на беба. Отивам да купувам Hug

.

За нищо.Дано се оправиш бързо

# 283
ЧЕСТИТО НА ПИСАНКА-СЛАДУРАНКА И ОТ НАС!  bouquet  bouquet  bouquet Да се слушате взаимно!
Започнаха и мамите, дето висяха по болници за задържане, макар и със секцио. Дано и нашият ред дойде най-сетне!

# 284
Честито на мама Писанка-Сладуранка!!!

Емма и моите документи това представляват PeaceЛелее какъв кофти ден си имала,а това с птиченцето на новата прическа Mr. Green и аз бях на фризьор вчера!!!

Мамита аз да ви почерпя,защото днес имам рожден ден Mr. Green И аз ставам на 21 Wink

Общи условия

Активация на акаунт