Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво може да означава ниският тон по време на бременност?
Какви са мненията за стерилизацията на помпата за кърма Avent?
Какви са препоръките за бебешка количка и кои са най-популярните модели?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво може да означава ниският тон по време на бременност?
Нисък тон по време на бременност може да бъде причинен от различни фактори, като стрес, умора, нерви или физическа активност. Обикновено, ако лекарят не изрази сериозна загриженост и насрочи преглед за друг ден, няма причина за безпокойство. Важно е бъдещата майка да остане спокойна и да следва съветите на лекаря.
-
Какви са мненията за стерилизацията на помпата за кърма Avent?
-
Какви са препоръките за бебешка количка и кои са най-популярните модели?
-
Какви са причините за нервността и стреса по време на бременност?
-
Какво е усещането за пукане в корема, което някои бременни жени изпитват?

Само дето се чувствам много изморена и все ми се полежава

Ама вечер се задушавам, опитвам се хем да спя полуседнала, хем на една страна, ама трудно се получава. Слагам си една хавлия на 2 или 4 ката под корема, че ме боли, а една голяма хавлия м/у краката. И пак пъшкам и се въртя, все не си намирам място! Ако спя по-продължително надясно, като се събудя ме боли много горната част на корема, под гърдите. Но пък и наляво трудно се спи, схващам се... Иначе през деня съм добре, но трябва ли да легна, УЖАС!!!
Ставам разхождам се от стая във стая и се дразня че татито спи и похърква даже