Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво може да означава ниският тон по време на бременност?
Какви са мненията за стерилизацията на помпата за кърма Avent?
Какви са препоръките за бебешка количка и кои са най-популярните модели?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво може да означава ниският тон по време на бременност?
Нисък тон по време на бременност може да бъде причинен от различни фактори, като стрес, умора, нерви или физическа активност. Обикновено, ако лекарят не изрази сериозна загриженост и насрочи преглед за друг ден, няма причина за безпокойство. Важно е бъдещата майка да остане спокойна и да следва съветите на лекаря.
-
Какви са мненията за стерилизацията на помпата за кърма Avent?
-
Какви са препоръките за бебешка количка и кои са най-популярните модели?
-
Какви са причините за нервността и стреса по време на бременност?
-
Какво е усещането за пукане в корема, което някои бременни жени изпитват?

!!!Не зная,нямам представа от какво може да е,но явно е нормално щом повечето сме го чували.
!!!

В понеделник сестра ми има час при същата лекарка(тя ни следи бременността и на двете и бяхме решили да раждаме с нея) и ще чакам да разбера на нея какво ще и каже.Но засега везните май клонят към раждане при дежурна смяна.Като се замисля всички ние сякаш сме родени с избор на екип!!! 
глупости на търкалета ,много съмнителна тая работа ,не ти трябват никакви екипи от тоя сорт .... 
еййй писан ми вече
От вчера ми рисува картинки на майки с бебенца, явно и той се вълнува, че ще става батко
в краен случай ...........ще се лети
!!!
.СМС-а е: "На 13.03 се роди Димитрис на Маринела_фло.Тежи 3400,51см.Бебчо е в ковиоз,заради затруднено дишане ."
.