ВРАЦА - 11

• 9 022
  • 276
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, момичета! Тук валиииии, а при вас? Вероятно също.  Пожелавам ви приятен ден.

Не, не вали.Даже се опитва да пробие някакво слънце. Simple SmileИначе е студеничко,а сутринта имаше сняг.

# 196
  • Бургас
Благодаря, Грета!:) Момичета,  с какво се занимавате, какви професии упражнявате? Някой само надомна работа върши ли? На мене ми се работи във Враца като дойдем, живот и здраве, статична работя някаква, мисля по въпроса..ще се радвам да дадете идеи. Hug

# 197
Момичета,имате ли вода ?Аз живея в "Младост"от сутринта нямаме.Някой да е чул нещо по въпроса? Rolling Eyes

# 198
Здравейте момичета,
аз днес няколко часа нямам интернет.Тук примерно,в един магазин за козметика търсят момичета да продават с компютърна грамотност,но това едва ли ще е за теб да стоиш цял ден.
Относно водата,аз съм в Медковец при нас вода сутринта нямаше когато излязах,тук в ОКС-то имаме вода,но сега звънях до вкъщи и казаха,че не е идвала от сутринта.

# 199
  • Бургас
Аз отсега питам, ама ще започвам към 5.04 най- рано, а те дотогава може и да са си намерили..И наистина, да не е за цял работен ден. Благодаря, бубе.

# 200
Магазина на пазара май се казваше Симба - детския  Rolling Eyes

# 201
_baby, май наистина се казва Симба  Laughing

# 202
Без да искаш си познала, защото това на ОКС-то май се казва Малчо.

# 203
вече съм на линия.ходихме със съпружеското тяло пак на София,че нали последна година в Техническия и му се налага от време на време да отскача до там,а аз му правих компания.тръгнах с нагласата че там може да не вали и да си направим раходка,но уви цял ден снеговалеж.а вие сте писали,писали Simple Smile ще хапна след малко и айде в леглото защото пътуването ме измори  dontknow

# 204
Споко, идва хубавото време.

# 205
и на мен така ми се струва,като гледам тука небето какво е ясно и луната как свети Grinning

# 206
Още малко остана и ще има да четем разни постове: "Леле колко ми е жега", "Егати горещината" и т.н.  hahaha
Имах един приятел и той казваше: -Жената или е болна или е недоволна  Joy

# 207
 Joy Joy Joy май е прав този твой приятел hahaha за мамите с бебета ползващи памперси SLEEP&PLAY  вижте тук
http://www.radiofresh.bg/sap/create_account.php  сега като разгледах по-обстойно не е кой знае каква игра

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 21:36 от litle angels

# 208
Хей здравейте! Аз си взех от магазина на ОКС една пелена с възглавничка Party Много са сладки- с бяла дантелка отстрани. И аз съм много изморена, въпреки че днес нищо не съм правила кой знае колко натоварващо. Та мисля да лягам вече. smile3507 Лека нощ от нас и приятни сънища на вас и на бебчовците ви bye
А за времето- как ми се иска вече да казвам "Леле, колко ми е жегаааа" ...  Whistling

# 209
здравейте момичета при нас цял ден няма нет Tired Cry а вие сте писалиииииии
магазина на пазара 100% е симба но в ОКС не съм сигурна
тази вечер се каня да си легна от рано че снощи бебо не ме остави да спя голямо ритане ме рита цяла нощ smile3508 rotfImao rotfImbo  но беще до някъде приятно да го осещам:love001:
ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ

Общи условия

Активация на акаунт