ВРАЦА - 11

• 9 016
  • 276
  •   1
Отговори
# 210
и аз се присламчвам към леглото newsm46 то жегата ще дойде,но питате ли нас които тогава ще раждаме  ylinfant

# 211
Аз  хванах юни и беше много жега и много кофти, но няма да разказвам, да не се разочаровате.

# 212
Добро утро Shocked
След около 1 час, настъпва астрономическата пролет. Ставайте да я посрещнем  Joy

# 213
Добро утро и от мен Simple Smile
като гледам небето ми изглежда да е пролетно днес, но ще видим към обяд дали ще има разходчица.

# 214
Добро утро Shocked
След около 1 час, настъпва астрономическата пролет. Ставайте да я посрещнем  Joy
Ами честита ПРОЛЕТ на всичкииии   bouquet smile3525
Добро утро, маминки Party

# 215
хайде честита пролет и добро утро Grinning

# 216
Добро утро и от мен.
Пролет, пролет ееххххх. Вярно че е слънчево но е и доста студено, аз излезнах да си събирам прането от простора и ми замръзна сопола направо. Дано към обед да се затопли.

# 217
Бзззз много е студено, а го дават около 10 градуса. На мен не ми прилича на 10  Sick

# 218
Здравейте момичета, Честита Пролет!!!
На мен днес ми е малко мързеливо,ама се надявам да не е цял ден.
Аз като гледам прогнозите за времето не го дават много обнадеждаващо.

# 219
А аз имам да пиша още 7 въпроса Sad сигурно и до библиотеката ще ходя

# 220
Аз пък тъкмо си нахраних охювите  newsm62  Тая игра ако я бяха направили мааалко по-бърза щеше да е по-интересно.

# 221
Добро утро и от мене сега се надигам от леглото, повече се излежавах ама не ми се ставаше.  Rolling Eyes
И аз се зарибих с охлювите но са бавнички. Отивам да си пия хапчетата и идвам да ви пиша Peace

# 222
аз се радвам на ритниците на бебето Joy

# 223
радвам се litle angels моето вече всеки ден имам чуство че хоро играе вътре като почне та чак забравя да се спре, от сега няма умора,Но спор няма много е приятно

# 224
Петя, ти вчера май каза че си сънувала че раждаш... е на мен тая нощ ми се случи  Laughing Това ми е за трети път откакто съм бременна Thinking
Нашите футболистчета малки нямат спирка... погалете си коремчетата от мен, момичета  pregnant

Общи условия

Активация на акаунт