ВРАЦА - 11

• 9 026
  • 276
  •   1
Отговори
# 180
И аз съм чувала че зехтина е най-ефективен за мазане,а съм и виждала мами които си мажат бебчетата със зехтин.А и нали се води,че е естествен продукт.Моята майка постоянно използва маслинени продукти и е много доволна,като козметика говоря.

# 181
Уауууу ама вие хич не си поплювате. Половин ден ме няма а вие сте изписали 3 страници.  Hug немога да смогна да ви изчета
А, аз тъкмо питах за времето и тя бубето писала по темата:).Момичета, разкажете има ли някоя от вас раждала секцио във Враца, защото аз ще раждам така и се питам дали лекарите са добри при вас.
На мене ми се наложи спешно секцио. Влизах в патологията и преди да ме настанят ме прегледаха и се оказа че няма  да влизам в патологията ми в операционната. Така се бях уплашила, пък то все едно че мигнах и всичко мина. То по скоро ме беше стах за Крис отколкото от операцията.. даже не осъзнавах и какво става.

А колкото до кремчетата.. мазах се с какви ли не, ако мъжа ми разбере колко пари съм пръснала по кремове ще ми откъсне главата. То не бяха Виши, Мустела, Лиерак и какво ли още не...на корема нямам нито една стрия обаче краката и дупето...
На Виши кремчето за бременни е много хубаво, не оставя петна и мирише хубаво, но е малко скъпичко.А на Лиерак, то е гелче така хубаво се нанася че да ти стане кеф да се мажеш с него и пак, петна не оставя, и пак е малко скъпичко. А мустелата си знаете това си е козметика за мамаита и бебета.. няма какво да ги хваля. Но при всички тях има едно но, НЕ ПОМАГАТ, до кожа си е

# 182
хехехе...ако й върви химията като порасне значи е вярно това за предишния живот Grinning
Eee стига де,  че то аз сега да крадем ли  Joy
Бебо го къпех с джонсън с бадеми - мирише много хубаво. Имам и на Нивеа бейби, но не ми харесва как мирише. Иначе всичко ни не на Нивеа. Сега сме на сапун на Bubchen=

# 183
Eee стига де,  че то аз сега да крадем ли  Joy
Бебо го къпех с джонсън с бадеми - мирише много хубаво. Имам и на Нивеа бейби, но не ми харесва как мирише. Иначе всичко ни не на Нивеа. Сега сме на сапун на Bubchen=
Че то срамна професия има ли tooth Хихи- шегувам се Whistling Сайта е пълна измислица според мен, но исках да ви разведря в тоя мрачен ден  #Silly
Чакайте да ви се оплача- искам да си взема комплект за изписване ама да е плюш, а не памучни или каквито са там тези по-тънките материи. Обаче понеже идва лято магазините не зареждат вече плюш и не мога да си намеря никъде нещо което да ми хареса... защо не се сетих по-рано, че може да стане така ooooh! Та ако някоя от вас попадне в някой магазин на комплект- поне да има пелена и възглавничка ( а дрешките може и отделно да си ги купя) и ако са сини и са плюш- ВИКАЙТЕ МНОГО СИЛНООО  Grinning
Аз за мазането на бебчо съм решила със преварен зехтин, защото и в Часът на мама казаха, че е много ефикасен и рядко се изриват от него. Ама за къпането много се чудя трябва ли да взимам от тези шампоани за коса и тяло? newsm78  Пише, че не изсушавали кожата, като сапуна...  Rolling Eyes

# 184
Тъй като сме по-чувствителни (обринахме се от пелените на Памперс), много внимавам с какво мажа и мия малката. От както се е родила  използваме преварен зехтин а за дупето си купувам едно кремче от Узунов, което е против подсичане и съм страшно доволна. А иначе я къпя с  душ- гел за коса и тяло на Хип

# 185
Относно зехтина преварен на водна баня и аз съм чула ,че е много добър,но не съм опитвала,малката я къпя със сапун Бочко ,ползваме и такова кремче на Лавена са и са супер...не мога да разбера ,защо хората бягат от български продукти ,като някой от тях са супер,иначе се мажем със олио Пенатен..,а лекарката ми каза да не ползвам Нивеа ,защото прави алергии,но в началото ми казаха да и мажа само дупето да не и запуша порите по телцето..но т.к в началото се белеше по крачетата мажех и тях ..сега вече мажа и гръбчето и ръцете,чудя се да и взема ли и шампоан и гел душ....но незнам какви?

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 12:46 от ianitza

# 186
Мишенце,
Пробвай да потърсиш в магазините в ОКС ,там е пълно с какво ли не!Аз се напълних с такива костюми,но жалко ,че ще ни станат малки докато почнем да ги носим.Защо ти е възглавничка???

# 187
Ами искам да има и възглавничка, за да мога да я използвам в количката и да са еднакви с пелената. Но в крайна сметка допълнителна възглавничка ще взема и така...то пелена да намеря. В ОКС като ходих последния път преобладават сатенените и памучните пелени. Ще пробвам този следобяд да отида пак да пообиколя, ама ако си дойде татито по-рано от работа.

# 188
Аз от комплекта за изписване, още си ползвам възглавничката с пелената  Peace

# 189
Аз също си ги ползвам още, за количката Simple Smile Нашите са ги взели от Мечо Пух, а иначе май видях онзи ден и хубави комплекти в магазина на пазара-Малчо.

# 190
Аз също си ги ползвам още, за количката Simple Smile Нашите са ги взели от Мечо Пух, а иначе май видях онзи ден и хубави комплекти в магазина на пазара-Малчо.
Малчо е магазина в ОКС нали?

# 191
здравейте много сте бързи бе хора докато се разправям в болницата с моите болничи сте исписали свят нещо Thinking
и аз отивам при охлювите и се захващам да ги видя Joy Joy Joy
а относно мазането аз карам на зехтин, всички с това ме съветват вечер преди лягане на едно памуче с повече разтриване и за сега нямам проблем. Peace
бях си взела и за болницата в едно шишенце но понеже постоянно ни гледаха ми беше неудобно и го исползвахме за салатите беше вкусен hahaha
В ОКС наистина има хубави неща

# 192
  • Бургас
Здравейте, момичета! Тук валиииии, а при вас? Вероятно също.  Пожелавам ви приятен ден! Heart Eyes

# 193
този в ОКС не знам как се казва, говоря за магазина който се намира на пазара.

# 194
този в ОКС не знам как се казва, говоря за магазина който се намира на пазара.

Общи условия

Активация на акаунт