ВРАЦА - 11

• 9 049
  • 276
  •   1
Отговори
# 60
а аз ще си пиша реферата smile3523  а феталната морфология ми се размина Sad

# 61
Защо ти се е разминало??

# 62
така се стекоха нещата,но няма значение.ние с бебето сме добре,това е най-важното.от днес в театъра започва изложението на българските производители,може да отида следобед с мама,стига да не завали.да ви се похваля имам познати 3 числа от тотото Laughing

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 13:14 от litle angels

# 63
А днес няма никой на линия при положение,че навън ту вали, ту не вали.

# 64
Здравейте и от мен! Нещо се поизгубих тия дни, ама почивните гледам да не ги прекарвам пред компа. И без това съм се размързелувала нещо в повече Embarassed Пък съм чувала, че разходките помагали за по-лесно раждане newsm78 и тренирам  Laughing Вие как сте? Бебочковците ви как са? Искам и аз да ида на Приказката... ама нашия тати е все зает и се връща късно от работа Crazy

# 65
Може ли на първата страница да ми напише някой и мойто име? Rolling Eyes Ася се казвам  Party

# 66
Аз пиша реферата и затова ме няма,но от време на време влизам да видя какво правите Simple Smile

# 67
Никой ли не знае нищо за Детския център при банка ДСК  newsm78

# 68
Мойто бебче вчера сутринта като се раздвижи по едно време няма спиране,днес пак същата работа.Има си един период от деня в който си бута и това.Даже сега докато пиша пак побутва.

# 69
_baby аз нищо не знам за този център Sad  buba_85  мен преди 1 час така ме риташе немирника Laughing,сега явно спинка или си кротува в пупата на мама Hug

# 70
Аз не знам нищо за този детски център Thinking
А относно бутането... моя бебок преди 2 вечери се прави на акробатче- такова ритане и въртене му удари че ту стърчеше крак, ту ръка, ту главичка Joy А аз и таткото гледахме така  Shocked Беше хем забавно, хем много странно...дали не се опитваше да се обърне с главата надолу newsm78

# 71
Направете другия път снимки когато му се показват рачичките и крачетата да го видим

# 72
После и мен ме беше яд, че не се сетихме тогава да направим клипче. Не знам при вас как е, но аз като легна вечер по гръб и то почва с "изпълненията"  Grinning Дано довечера пак се вдъхнови и ще го снимаме Party

# 73
Ще видите в деветия месец какво бедствие си имате в корема  Joy Тогава ще ви четем и ще си спомняме  Laughing

# 74
Чакайте малко как сте започнали да пишете немога да ви смогна.Нас ни нямаше почивните дни бяхме на природа.Децата тичаха,скачаха имаше много слънце иМарти е поизгорял,а каката направо чернее с нея няма проблем.Искам и аз цени за Приказката

Общи условия

Активация на акаунт