ВРАЦА - 11

• 9 052
  • 276
  •   1
Отговори
# 75
Мимка, вече нямам търпение да дойде този прословут девети месец... сега съм все на тръни като ме позаболи тук-там и все си мисля да не почвам да раждам  #Crazy newsm78 Embarassed  Нещо се вманиачавам, а Миро ми вика, че май имам прекалено много време да се заглеждам в себе си  Laughing

# 76
ZuzyM дай mail да ти пратя офертата

# 77
аз тъкмо похвалих бебо че си кротува,и ето пак започна да се обажда Joy но така и трябва.

# 78
Изпратих Hug

# 79
Да видях и аз ти пратих офертите.
litle_angels хубаво е да побутват,само да не се проявяват като футболисти  Joy

# 80
Да видях и аз ти пратих офертите.
litle_angels хубаво е да побутват,само да не се проявяват като футболисти  Joy

да и аз съм на това мнение.а времето направо се излага,вчера едно слънце а сега мъгла Sad

# 81
Дам. И в Криводол вчера беше много хубаво времето, а сега един дъжд се лее...ама пролет е...затова са измислени компютрите- да седим пред тях и да гледаме гадното време през прозореца Joy

# 82
Ох аз като го гледах снощи го дават цяла седмица едно дъждовно и студено,та даже единия ден щяло да вали и дъжд и сняг.Чак някъде събота и неделя щяло да се пооправи малко.Много гадно,днес се очудих че гърми и светка.

# 83
Въпрос:Какво представлява детския кът и за колко годишни е
Питам,защото ни предстои рожден ден и ми се ще да е нещо различно ,като си нямаме детски клубове.

# 84
Зузу може и на Дунав, там където са Форнетите. Или при ДНА  Peace

# 85
_baby Форнетите какво е сладкарницата ли

# 86
Детския кът е една площадка с лулки,пързалка,карбалка,не го оглеждах много,но е точно до барчето.Дървени са конструкцийте в пясък,има някакво като паяжина децата да се завират в нея от въжета.Иначе гледах вчера,че и на мини голфа ходиха децата,има няколко писти за мини голф.
http://www.prikazkata.com/page.php?n=19174&SiteID=454&view_id=19174 тук има снимки от мини голфа.

# 87
вижте бременни мами какво намерих- полезна инфо за бременността  Simple Smile http://www.worldnn.com/serv/Document?Action=show&DocID=1986196594

# 88
Дам. И в Криводол вчера беше много хубаво времето, а сега един дъжд се лее...ама пролет е...затова са измислени компютрите- да седим пред тях и да гледаме гадното време през прозореца Joy
Като спомене Криводол и се сетих...вярно си пишем и в друг форум и то май само двете.... Rolling Eyesха-ха-ха...всъщност и там вече май не си пишем..ама тука има повече навалица и е по-интересно...ти май по друг начин се казваш там  Joy Flutter

# 89
_baby Форнетите какво е сладкарницата ли
Точно под магазин Пантоф и Бившия ресторант Дунав. Демек блока с кафе Форум но най-последното. Беше всичко по лев, беше магазин на Джеф (доколкото си спомням), и какво ли още не. Сега мисля, че ще има успех, защото са много вкусни нещата там. Аз най харесвам Форнетите с шунка и кашкавал, тези с кашкавал и сусам от горе също ги харесвам много. Минавала съм от там и съм виждала да правят детски партита с балони, украса и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт