ВРАЦА - 11

• 9 049
  • 276
  •   1
Отговори
# 90
Детски партита правят и в сладкарницата от другата страна,само не помня как се казваше сладкарницата.

# 91
Май се казваше Наслада,а и там какви торти имаа  cook

# 92
Ха здравейте и от мен.Човек не може да ви изчете брей писали сте писали сте та няма край Crossing Arms
Ха Честита нова тема първо много е готина както и предните.И аз се казвам Славка.
Днес цял ден бръмкам с колата и нямам време де ви видя що сте писали.

# 93
С твоята кола или с колата на детето?  hahaha

# 94
Дам. И в Криводол вчера беше много хубаво времето, а сега един дъжд се лее...ама пролет е...затова са измислени компютрите- да седим пред тях и да гледаме гадното време през прозореца Joy
Като спомене Криводол и се сетих...вярно си пишем и в друг форум и то май само двете.... Rolling Eyesха-ха-ха...всъщност и там вече май не си пишем..ама тука има повече навалица и е по-интересно...ти май по друг начин се казваш там  Joy Flutter
хехе...най-после се убеди, че си говорим и на друго място Party  Там само минавам вече да проверя какво сте писали Whistling Аз по детенцето те познах- или щеше да е страшно съвпадение в един ден да се родят 2 бебета и двете да се казват Галена Joy а и двете да са от Враца

# 95
  • Бургас
Здравейте, момичета! Идвам и аз при вас!:) Аз съм бременна в 4 месец и съм много щастлива! Hug Ще живеем с приятеля ми във Враца от 1.04 нататък. Той е родом от там. Днес замина да търси квартира. Ще бъда благодарна да ме приемете и да се радваме заедно на спокойна и приятна бременност! Желая ви го от сърце! А в случай, че имате предвид под наем двустаен в центъра, пишете тук или на бележка, моля! Хубава вечер! Heart Eyes

# 96
Мимка, вече нямам търпение да дойде този прословут девети месец... сега съм все на тръни като ме позаболи тук-там и все си мисля да не почвам да раждам  #Crazy newsm78 Embarassed  Нещо се вманиачавам, а Миро ми вика, че май имам прекалено много време да се заглеждам в себе си  Laughing
А като дойде деветия месец, ще ти се иска да свърши по-бързо, хем да ти не тежи повече, хем да гушкаш малкото човече  Hug
Не мисли за раждането, а си мисли че ще стане когато си му е времето. Настройката е много важна  Peace

# 97
Муциту добре дошла сред нас Hug ние гледаме Пей с мен,по-интересно ми се струва от Мюзик Айдъл._baby   много сте сладки с Валя пу пу Grinning

# 98
Добре дошла Муциту Айде още една пупа  preggo  Wink Вече сте 6  Crazy
Мерси litle angels  Blush

# 99
Здравей и от мен на новото мамче  bouquet Дано ти е приятно при нас и леко бременеене ти желая Hug
Вече станахме великолепната шесторка Party 
Ами Мимче, аз уж да не мисля за раждането или когато го правя уж гледам да е позитивно.... ама къде успявам, къде не Whistling newsm78 Иначе съм сигурна, че настройката с която се отива към родилното е много важна, ама като се има предвид, че не обичам никак болници... дано всичко мине леко Praynig
Какво ли става с Ивето- тя май края на тая седмица й беше термина Thinking Стискаме палци, Иве  bouquet

# 100
ей сега видях че днес си имаме рожденничка-afroditka1783  newsm59 nbirthday да си жива и здрава и на финала едно прекрасно и здраво бебче baby_neutral

# 101
Охооо, Честит Рожден Ден и от мен, afroditka!!!!  bouquet
Много здраве, щастие, късмет и любов да има в живота ти и да си най-доброто мамче с най-кроткото бебче Hug Весело изкарване на празника!

# 102
  • Бургас
Колко сте мили! И аз го усещам! Това е прекрасно! Леле, 6 сме, казвате, а освен мишенцето, кои са другите бъдещи мами? Моят термин е за 4.09, а вашите? Имам хиляди въпроси, за хубавия ви град, аз много го харесвам, за заведенийца и лекари и въобще за това дали наистина можем да си отгледаме на спокойствие и чист въздух едно бебче, без никой и нищо да ни безпокои?! Защото тук в София предполагам знаете колко е скъпо и мръсно. Благодаря ви от сърце за бъдещите отговори, когато можете. Hug

# 103
Леле ама сте се разписали, сутринат влязах за малко- а сега не мога да смогна да ви прочетаSimple Smile
_baby помня, че Слънчо и ZuzyM бяха ходили до този център ( отдавна бяха писали), доколкото си спомням, май се плащаше нещо и за възрастните, ама не помня- ZuzyM ако си спомня да каже.
МуцитуДобре дошла и леко бременеене Hug ,  ей сега ще те добавя на първата страничка Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 22:34 от Bubeto79

# 104
afroditka1783, Честит рожден ден!Много здраве и късмет!  bigdance2
Муциту, welcome

Общи условия

Активация на акаунт