ВРАЦА - 11

• 9 046
  • 276
  •   1
Отговори
# 105
Муциту, аз се казвам Ася и термина ми е на 12.05 - на първата страница можеш да разгледаш и другите маминки, които си пишем тук Wink Определено Враца е много по-чист и спокоен град от София така че стискам палци да си намерите хубава квартира  Peace
Бубето79 ще ми пишеш ли името в първата страница Rolling Eyes Мерси предварително  Grinning
Лека нощ от нас, момичета. Утре имам да ставам мнооого рано  ooooh! Стискайте палци всичко да мине наред, че ще ходя на София да си правя едни изследвания на хормони Praynig Приятна вечер на всички!

# 106
А аз съм Петя Grinning стана време и аз да ви кажа лека нощ,ще гледам Слави докато се унеса в сладък сън  sleepuu до утре

# 107
  • Бургас
Аз съм Атанасия. Малко странно име, ама:). Наричат ме Ата, Сия..както ви харесва. Благодаря на всички! Да, разгледах страничката. Мерси, бубе, че ме включи!
 HugПриятна вечер на всички!

# 108
Честит Рожден ден на afroditka1783  Моята честитка. Тя се е скрила и не ни подсеща, че трябва да хвърли по едно бонбонче  Whistling
Айде сега добро утро  Stop По последни данни, Мишенцето е влизала за последно в събота на обяд  Rolling Eyes Предполагам, че вече има още едно малко съкровище в нашия отбор  Hug
ZuzyM Кажи какво е положението в детския кът? Валя е малка, но племенника като идва, да знаем къде да го водят. Ето го  Племенника, сладурчо  Flutter
Red_Sonya Малкия сладур ти е одрал кожата  Flutter

# 109
Муциту -  Добре дошла при нас, Желая ти леко бременеене.

_baby - знам, а всички ме ядосват и казват че прилича на Емил, а аз им викам абе на майка си прилича бе.. Crossing Arms

да почерпя, Мъж ми има Ден-Ден днеска  bdbaloni

# 110
Е не се срамувайте де взимайте си... Mr. Green

# 111
Пу всичко си е за мен  Blush

# 112
добро утро Wink Red_Sonya много вкусна торта си спретнала Laughing да ти е жив и здрав съпруга smile3525  а аз като сънувам нощес,че тръгвам  да раждам и държа да ми сложат епидурална Joy и такива неща

# 113
ако е лош съня не го разказвай преди пладне.. Бабини дивитини ама...

# 114
Red_Sonya къде ще е партито за рождения ден  newsm68 да ти е честит рожденника и весело изкарване.
Муциту здрасти,аз съм една от бременните,мислих че ще съм последната която ще ражда,но ето че сега ти си последна.На мен термина ми е определен за 8-9.08.08г. На кратко ми казват Дими.
afroditka1783 честито на патерици.

# 115
Здравейте всички   bouquet
Специални поздрави на buba_85  и честита бременност от мен .
Разглеждах албума  и какво да видя нашата Дими на работа се снимала .  Joy Joy Joy Така ми беше домъчняло за склада и хоп видях си го  Laughing Laughing

# 116
Мерси,
аз като си нямам снимки като бременна,няма кой да ме снима и хванах та се мъчих с GSM-a да направя някоя снимка.  Joy

# 117
 Скорпионка, къде се губиш? Какво правят твоите сладурани?

# 118
OOOOOOOOOхххххх, къде се губя  ooooh! у нас и на разходки но нямам време много заа форум само от време на време се опитвам да чета обаче пък вие пишете пишете спирка нямате Laughing Laughing
Сладураните са добре , но голямата ми е малко проблем ....много ревнува  Crossing Armsи се сърди и иска внимание и е един малък ад. С нетърпение чакам момента когато ще тръгне пак на градина

# 119
Яд ме е че няма да има такова.. нямаме време за парти. Даже и роднини няма да каним (само майка му и баща му ще дойдат да го видят за малко). Иначе мисля да сготвя нещо по-изискано и да си вечеряме само двамата. ( е и бебето, но то само мляко може да яде)

Общи условия

Активация на акаунт