ВРАЦА - 11

• 9 043
  • 276
  •   1
Отговори
# 120
Нищо,то ще ви прави компания,но важното е да си го направите на вас да ви е приятно,дори и само вие да сте си.Сега рядко се случва да се правят големи рожденни дни.

# 121
Отвън времето е страхотно,на човек да му се не взлиза в затворените помещения.

# 122
  • Бургас
Здравейте, момичета! Hug Желая хубав ден на всички, честит рожден ден на съпруга на Сончето, много да я обича и да я слуша:))) и весело изкарване! Как е в града? Вали ли? Тук в София е хубаво времето, но няма слънце, поне не духа от онзи силен вятър..
 Дими, значи с тебе ще си бутаме коремите по градинки и кафета цяло лято, а след нас няма? Ми хайде, да работят по въпроса Joy, колко е хубаво да си бременен:)!

# 123
  • Бургас
А, аз тъкмо питах за времето и тя бубето писала по темата:).Момичета, разкажете има ли някоя от вас раждала секцио във Враца, защото аз ще раждам така и се питам дали лекарите са добри при вас.

# 124
Вие кога ще се местите към Враца?

# 125
аз от писането на реферата,нямам време да вдигна глава от лаптопа.да ви питам,някоя от вас дали е посетила театъра и изложението да сподели има ли нещо интересно?

# 126
Здравейте много сте бързи.кога исписахте толкова много. Ако нее тайна някъде тука във Враца ли има изложение.
да ви се оплача, уж в петък на консултация, а те ме вкараха в болницата та чак днеска ме исписаха системи инжекции направо ужас ooooh! а и вчера такъв рожден ден искарах, направих си голям подарък Tired
Но за сега сме добре но трябва повече да почивам Whistling

# 127
Afroditka1783 какво е станало та са те вкарали в болницата.Иначе има изложение Изберете бългсрското за дрехи в театъра мисля че беше.Има едни плакати големи разлепени по града,макар че аз само на болницата съм го виждала понеже от там минавам всеки ден.

# 128
  • Бургас
buba_85, местим се около 1.04, най- късно на 5.04! Толкова се радвам, че ще сменим обстановката и така чакам това местенеее, искам вече да сме там. Мами, а има ли магазин за дрехи за бременни във Враца?

# 129
Има два магазина със сигурност,виж в албумчето съм сложила една снимка от работата ми там съм с едно костюмче (макар че се вижда половината само), купила съм го от единия магазин.Но има дрехи.Една блуза пък си я купих от едно гаражче на центъра което не е за бременни,но като ме видяха и ми казаха,че имат много хубави блузи които биха станали,видях ги харесах си и си взех една.Няма страшно.

# 130
  • Бургас
Ааа, супер..Simple Smileедно дънково, нали? Искам да намеря един приятел във Враца, Ради се казва, загубила съм му телефона, майка му е добра шивачка знам и ще и занеса всичките си летни дрехи за преправяне. Ама нямам големи жокери за изнамиране за него, 75 някъде е, рус, нисичък, със спорт се занимаваше, вдигане на тежести ли беше, бокс ли..В София живееше.

# 131
Здравейте момичета малкосе позагубих нямах нет има някакви аварий и по цял ден тъпея
Честит рожден ден на Афродитка newsm59 на патерица .Бързо оправяне , почивай си и  спокойно бременеене.
Честит рожден ден и на съпругът на Сончето много да те слуша
А baby_ за клуба -изтрила съм гсм-а подробности не си спомням Той неработеше и имаше една бележка на вратата.Съжалявам ,че немога да помогна
Добре дошла на Муциту  Hug  bouquet

# 132
Аз лично не мога да ти помогна по въпроса за човека който издирваш.

# 133
Муциту и аз не мога да помогна за човека който търсиш,но защо ли мисля че по описанието ти се сещам за кой говориш,но го знам само визуално,иначе лично не.да не се хваля,но ми остана още малко и приключвам с този реферат,обаче ме чака друг,който ще е доста по-дълъг от този и има да си пишаа.......

# 134
  • Бургас
Нищо, бубе, важното е, че имаш желание. Светът е малък, може да се срещнем някъде с него из центъра, то нали всички си идват събота и неделя..
ZuzyM, добре заварила, мила! Hug

Общи условия

Активация на акаунт