ВРАЦА - 11

• 9 042
  • 276
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Ааааа, litle angels, наистина ли се сещаааш! Супер! Simple Smile Ако го мернеш някъде, го дръпни за ръкава Joy и му вземи телефона, номера, де:)))

# 136
казаха че съм имала учестени контракции и ми биха папаверин и някакви системи. Имало опасност сако продължат да го родя в 6-тия месец. Shocked
Муциту не мога да ти помогна за човека Tired
Честит рожден ден и на съпругът на Сончето   bouquet много щастливи моменти
ще сложа в албумчето първите терлички които купих днес за бебо Crossing Arms, много ми харесаха дано не предизвикам съдбата Praynig Praynig Praynig

# 137
Ааааа, litle angels, наистина ли се сещаааш! Супер! Simple Smile Ако го мернеш някъде, го дръпни за ръкава Joy и му вземи телефона, номера, де:)))
  хихи,ами ако не е той newsm78

# 138
  • Бургас
afroditka1783, дано всичко занапред е наред!  HugПросто вярвай!
litle angels, хихи, ако не е той, този да намери шивачка:))))))

# 139
afroditka1783 дано всичко мине както трябва и да си изкараш бременноста до края

# 140
Аз имам една приятелка шивачка.Работи страхотно и поправки и нови .Аз лично само при нея си шия и то често 
Афродитка мила само спокойствие аз бях така само си почивай и хубави мисли HugВсичко ще се оправи

# 141
  • Бургас
Ето, ще ме запознаеш с нея, нали? Моят любим се притесняваше на какви жени ще попадна, да внимавам, ама ще ви похваля, че ме приехте супер и се надявам занапред наистина да си помагаме коя с каквото може. Друго си е. Инак- в тоя град, никой не познавам, освен една майка с дъщеричка, Гергана се казва, а дъщеря и Ана- Мария. Но е около 40 години. На ул. " Богомил" живее, и на нея и казах за квартира. Но някакси тя е ангажирана повече, не е с нашите мисли и трепети.

# 142
Муциту  може по на там като се оправи времето и се разберем да се видим от форума,да дойдеш и да се запознаем на живо.

# 143
  • Бургас
Да, ние вече се виждахме със софийските мами, беше много хубаво, разказвахме си полезни неща, тези срещи са прекрасни.

# 144
Сега слушах по z-rock за безплатните училища за бременни.Направили са допълнителни такива,казаха в кои градове, на кои дати и пак нямаше Враца,не е честно.

# 145
И мен ми се иска да отида на такова, кои са градовете има ли някаде на близо, че нали сега вече съм в болничен може да прескочиме. Hug Да не сте се срешнали вече без мене на кафе, ще си умра от мъка ако съм я пропуснала Tired

# 146
Добър вечер. Ние днес цял ден скитосваме. А вие сте се оляли от писане  hahaha Сядам за по малко да ви чета. Айде ще гледкам пей с мен. По-късно след като направя "Супа Кюфтета" (така и вика мойто мъж) и ако се докопам до компа ще пиша пак  Wink

# 147
Здравейте всички Stop Много сте активни днес....браво. Аз съм скапана. Нали ви казах, че ще ходя да си правя едни изследвания в София- всичко е наред  jumpuu
Афродитка, съжалявам за случилото се, ама спокойно, щом всичко е хванато навреме ще се оправиш. Почивай си повече  smile3524 На мен ми биеха инжекции папаверин от началото на бременността- май към 6-7 седмица, защото имах "зацапване" и за седмица ми мина.
Честит рожден ден на Соня на половинката- много да те обича и да те глези  Kissing Heart

# 148
mi6ence много се радвам,че всичко е наред,afroditka1783 ти се възстановявай и не бързай, _baby после да ми пратиш да я опитам Joy  аз ходих до изложението,но нищо не ми хвана окото.

# 149
Ауу, Ивелинче, много са сладки терличките Crazy

Общи условия

Активация на акаунт