Дюкан определя правилата във великата битка с килата - 87 тема

• 45 072
  • 885
  •   1
Отговори
# 825
Сънче, мерси Hug

# 826
Момичета пре ударния период може ли да се яде горчица(от диетичната)? В рецептите от сайта има включена в някои рецепти,но в придуктите към диетата не пише май нищо....... newsm78

# 827
Здравейте, мацки!
Напоследък нямам никакво време, но чета по нощите. Вчера направих 1 месец на режима. Ако някой ми беше казал, че ще спазвам някаква диета, нямаше да му повярвам... Чувствам се страхотно! Е, надявах се да смъкна повече килограми за 1 месец, но и така е добре.
След колко време на режима е добре да се пуснат някакви мед. изследвания и какви?

# 828
  • Пловдив
Момичета пре ударния период може ли да се яде горчица(от диетичната)? В рецептите от сайта има включена в някои рецепти,но в придуктите към диетата не пише май нищо....... newsm78
Да, може да се яде горчица и през ударният период, ако е само като подправка на месото или яйцата. Peace

# 829
  • Пловдив
Да, може да се яде горчица и през ударният период, ако е само като подправка на месото или яйцата. Peace

# 830
  • Пловдив
Нещо ми се е скапал нета та затова писанието ми се мултиплицира...опитвам да го изтрия, но безуспешно. Съжалявам, ако ви отегчава, момичета!
Днес си взех резултатите от кръвния тест и от урината.
Всичко ми е в норми  Hug като само пикочната киселина е на горната граница. Предполагах, че ще има някакви увеличения заради многото месо и яйца, които консумирам покрай диетата. Ако имате наблюдение за подобни завишения и при вас някоя би ли ми посочила някакъв чай, който да пия за целта. JP-то ме посъветва да пия KIDNEY.

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 22:02 от Наирянка

# 831
МЪНКИ ти мойта рецепта за пълнен крем-карамел си видяла. Laughing

# 832
Изследванията задължителни ли са? PeaceА яйцата не увеличават ли холестерола? Rolling Eyes

# 833
  • Пловдив
Момичета благодаря за топлото посрещане!Днес първи ден ,закуска:кафе; обяд:пилешка пържола; вечеря:бъркани яйца и кисело мляко.Утре ще си купя овесени трици.Не знам къде ги продават ,предполагам в диетичните магазини.После пак ще намина! Hug
Добре би било да хапнеш нещо на закуска  Peace Опитай да включиш и междинни закуски също и не забравяй вода да пиеш  Peace Овесени трици има в диетичните магазини  Peace Успех   bouquet

# 834
Даниа, Боби, Цвети, Сънче, Вещи,Перле,Пиле, Росченка, благодаря за подкрепата! Резултатът, който постигнах от 22.11. е много добър -13 кг., промених изцяло начина по който изглеждам и мисля повече да не правя глупости. Обичам ви, момичета, без вас нямаше да постигна всичко това  bouquet  bouquet

# 835
Нещо имам проблеми със сайта Whistling

# 836
теди7, добре дошла!   bouquet Вмъкни и допълнителни хапвания... или поне още едно... УСПЕХ!  Hug
Ммг, честит 1-ви месец!  Hug
mariaid, нищо не е задължително, но е пожелателно! И да, повечко яйца- по- висок холестерол. Добре е ( поне според мен) по 1-2 на ден. Успех с диетата!  Hug
Свидничка, точно в целта! ( за аватара)  Hug
tji, браво! Hug
лора  Hug

# 837
надявах се да смъкна повече килограми за 1 месец, но и така е добре.
За 1 месец резултатът ти е направо прекрасен.
Момичета, лека нощ!

# 838
*Бубето*,ros4enka благодаря за съветитеbouquetУтре ще си набавя всичко необходимо и ще си хапвам повечко ,просто днес нямах нужните продукти вкъщи и затова хапнах толкова малко.Целувки на всички мадами! smile3525

# 839
 Wink Я! Станали сме два пингвина  Grinning
Бачи, за 29ти шА взема боба, стига да не го изям до тогаЗ  Shocked
  newsm78 Ако си в трета фаза, направо съм си в опасност.

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 23:00 от baci

Общи условия

Активация на акаунт