КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 10

• 24 702
  • 298
  •   1
Отговори
# 225

ПУ ПУ ПУ ДА НЕ ТИ Е УРОКИ АМА И ТИ СИ МНОГО КРАСИВА . МНОГО ОБИЧАМ ХОРА С ТРЪПЧИНКИ НА БУЗКИТЕ
Blush  Blush  Blush  Blush  Blush
Засрами ме..... хи-хи-хи

Зичеее,браво за стихчето.Много ми хареса!   bouquet

# 226

ПУ ПУ ПУ ДА НЕ ТИ Е УРОКИ АМА И ТИ СИ МНОГО КРАСИВА . МНОГО ОБИЧАМ ХОРА С ТРЪПЧИНКИ НА БУЗКИТЕ
Blush  Blush  Blush  Blush  Blush
Засрами ме..... хи-хи-хи

Ти не беше ли оперирана от срам във втори клас голямото междучасие, защато мен тогава ми го махнаха hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Браво маме много е хубавко  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

# 227
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
А спрете се де.  hahaha Дорде разгледам на Миша снимките с половинките лица и хоп минали сте на другия лист.  Crazy
Мише , ма как няма да те защитя , нали всички тук сме си  приятелчета, хубави , диви и щастливи.  Hug
Мерси за кафенцето на Шпунц.   bouquet
 Деска ми ти кога спиш бе жена в 6 часа в нета.  Shocked
Еееее Зичееее , велика си , направо сме готови за другата тема  Heart Eyes - имаме заглавие , стихче и май и картинка.  newsm78
Айде бе , много срамежливки се навъдиха , девици се изкарахме.  Joy Joy Joy

# 228
Жабче Като каза картинка във фотошопа има една опция май където прави сбръчкосани хората ако искате може да си направим нашите снимки и да си ги изтипосаме най отпред  Joy Joy Joy Joy Joy

# 229

Ти не беше ли оперирана от срам във втори клас голямото междучасие, защато мен тогава ми го махнаха hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy  Joy  Joy  Joy Ами може нещо да не са доизрязали,щот' отвреме навреме се появява срам..... Joy  Joy  Joy

# 230
  • Пловдив
Е аз докато  съчиня стихчето всички се показахте от дупките си еййй  
Изписахте пак темата ударнички такива.
Мастерче -знаех си че не само душичката ти е красива.
 Само че трябваше по голяма да сложиш че ние сме малко недоскиф с лупа ще трябва да я гледам
Жабче -нали обещах за стихче затова.
Дидка айде преспивай и на раздумка идвай.
Шпунц ти ту се появяваш ту изчезваш не ти е чиста работата
МОНИ ----ОБИЧАМЕ ТЕЕЕЕЕ...ОПРАВЯЙ СЕ ВЕЧЕ...

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 10:49 от zi4e

# 231
Жабче Като каза картинка във фотошопа има една опция май където прави сбръчкосани хората ако искате може да си направим нашите снимки и да си ги изтипосаме най отпред  Joy Joy Joy Joy Joy
   hahaha Joy Joy Joy Ще припадна от смях  rotfImbo rotfImao rotfImbo Мило момиче, че на нас не ни трябва фотошоп  Mr. Green те годините и грижите вече са ни сбръчкосали и въпреки козметиката .... не сме като на 20. Laughing По скоро ни трябва  фотошоп дето да ни изтрие бръчките или "пълна промяна"  Mr. Green

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 13:44 от Didia

# 232
Здравейте приятелки! Много благодаря за пожеланията!
Днес съм малко по добре, и реших да ви пиша.
Аз знам че всички сте с мен за което ви благодаря. newsm51
Лек и успешен ден.

# 233
МОНИИИИИИИИИ,браво на тебе  .Все по-добре ще ставаш.Минава ти вече... bouquet   bouquet    bouquet   bouquet   bouquet   bouquet 

Зиче,не можах по-голяма снимка да сложа....нямам.....

# 234
МОНИииииии , радвам се да те видя.

Мише , направи проба с мама и мен , да видим кви убавици ше ни сътвориш.  Joy Joy Joy
Дидка да ни направи още по сгънати иска Миша. Joy Поне търпи поправка , ем ще ни сгъва , хем разгъва. hahaha

# 235
Отивам да взимам вики от у-ще и после ще ви пиша  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 236
  • Пловдив
МониииРадвам се че си по- добре мила значи вече ти улучиха антибиотика най-после.
Големи целувки от мен

# 237

Дидка да ни направи още по сгънати иска Миша. Joy Поне търпи поправка , ем ще ни сгъва , хем разгъва. hahaha[/i][/b][/color]
Жабче, на мен по ми харесва разгъването   Laughing то за сгъването е ясно.Все на там ще отиваме и да искаме и да не искаме.Преди няколко години мен така ме сгъна , че още не мога да се разгъна , а и едва ли ще стане някога. Cry Добре,че намерех приятели и подкрепа тук при мамите щот си бях отишла като едното нищо. Peace

# 238
Диде , я се стегай у кръстО. hahaha НИ сЪ даваме без бой. Здрави , прави и кУрави сме.  Joy

# 239
Диде , я се стегай у кръстО. hahaha НИ сЪ даваме без бой. Здрави , прави и кУрави сме.  Joy
newsm10 Ми нали това казах .... сега спазвам написаното от теб   Laughing но добре,че имаше кой да ми отвори очите  Embarassed щот се бях предала.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт