Отговори
# 15
  • София
Здравейте!

Сонята пие АМ преди да я заведа на ясла. Докато го иска ще и го давам.
А днес се събуди в 6:30. Толкова рано не беше ставала, но май кучето я събуди.

Юлче, и ние нямаме телефон. Миналия път продължи към 10 дена. Ние почти не го ползваме, но си се налага и е гадно да си плащаш за нищо.

Кисело мляко купувам само Герма. Соня не ги обича Данонино -тата.

# 16
Айде на снимките - топли, топли, качих всички  Hug

# 17
Янче, нарочно не обявих, защото Дани беше все още болен.

# 18
Чудесни снимки!
Децата са пораснали толкова много!
Нищо общо си нямат с миналогодишните бебета-рожденници!

Hug

# 19
Присъединявам се към написаното от Енви  Hug  Снимката на Теди и Али на пърzалката е много сладка, а на Роди й zавиждам zа целувките  Crossing Arms  Wink  Кака Рая тръгна да си купи 4анта, а?  Laughing Сладурана  Heart Eyes

# 20
Татянка, на мен ми е любима тази снимка, много е мила.
Там където са пред ТВто - посредата е Ники на Краси - документирано е, че е послушно детето, да не се оплаква така  Mr. Green
А Али си търсеше целувки от Роди, той много си я харесва нея  Flutter

# 21
  • 2 етажа над тавана
Здравейте в новата темичка.

Вени, страхотно заглавие Hug  bouquet

Роди, добре завърнали се Hug

Тинче, аз теб визирах да кажеш за тапети като питах  Mr. Green Wink А за магазина на Мадрид как може да не се сетя ooooh! Хем ми е близо, хем го знам, голям съм заплес Whistling
Мойто оранжево ще е в кухнята, така че цвета не ме притеснява. В спалнята няма да сменям тапети - здрави са, не са мръднали, поне там ще си спестя това упражнение. Там само нови пердета ще сложа за освежаване и боядисване на тавана и дограми и вратата. Налудничавите ми идеи хвърлят в смут Спас, ама да е мислил като се е женил за мен. Последно се втрещи от намерението ми вратата на кухнята отвътре да я облепя с рецепти, придружени със снимки, и отгоре да лакирам, както и подобно нещо да направя в стаята на Маги - пак на вратата отвътре, но да е със детски картинки от списания. Оцъкли се тотално на идеите и плановете ми, помисли, помисли, пък рече - "Амиииии, че добре, както искаш" и се почеса по главата. Mr. Green

Юлче, сподели за зоопарка - излезли ли са вече животинките навън, че и аз съм с намерение да ходим newsm78

Снимките са страхотни, толкова са пораснали дечицата Hug

Ще ходя да видя какво става в темата за пленума. Whistling

# 22
Ще ходя да видя какво става в темата за пленума. Whistling

Иди иди, на мен ми иzбива на смях  Laughing

# 23
  • София
Е, стига де, Танче, нали трябва да знам къде отивам! И дали ще можем да се поберем в стаята!/ аз съм зодия дева - мрънкането ми е заложено/

Снимките са много хубави, рожденничката е голяма сладорана, а, Роди, твоя малчуган е голям чаровник/ още мин. лято го забелязах аз!/

# 24
Бабъл - семейство котки се припичаше на слънце, слонът направи едно показно как пикае слон, тревопасните тичкат и просят солетки. Мечките заемаха и те разни умилителни пози.
В сградите не съм влизала заради малкия човек.

Вени,  Hug Много ценя хората, които познават и приемат недостатъците си.

# 25
Днес ли беше първият работен ден на Рачето!? newsm78

# 26
  • Русе
Привет!

Вени,   bouquet за темичката!

Много са ни сладки варненчетата! Heart Eyes А, кака Рая е такова нежно цвете! Flutter Никича може и кротко да е стоял, ама гледа пакостливо (знам го аз този поглед!). Mr. Green

Венианд, аз нищо не давам преди ясла - няма време, пък и ние отиваме точно преди закуската в 8.00ч. Ама, пък не виждам нищо лошо в АМ сутринта - щом си го иска. Peace

Ренка, можеш вместо Хустагил да даваш Биокс Тими (сироп от мащерка) - български еквивалент, но с много по-приятен вкус. Иначе, е права юлчето, че трябва да се гледа вида на кашлицата. Друг безопасен, който става за всякаква кашлица е Проспанът. Умкалорът още не съм го пробвала, но съм се запасила - за следващия път. Blush

# 27
Здравейте снимките са супер, започнаха рождените дни  Hug Hug
И ларедутски дрешки виждам  Laughing

# 28

И ларедутски дрешки виждам  Laughing

И обувки, и ранички, ами аз, Жени и Краси си ларедутствахме, та няма как  Mr. Green

# 29
Много сладки снимки, а децата наистина са много пораснали  Heart Eyes изглежда се е получил весел празник  Grinning
Аз все пак отидох на интервюто за работа, но ще има още едно, та за сега нищо не се знае.

Общи условия

Активация на акаунт