Отговори
# 45
Добро утро!

РачеHug! Все в най-неподходящия момент изникват усложнения. Tired

Пак сме в детегледачески комбинации, след като снощи от ДЯ казаха, че Велена е с леко зачервени очи и няма да я приемат, без бележка от доки, а той пък днес е едва следобед.
Въобще не виждам, как ще отскоча на обяд до вкъщи, да я сложа, да спи, както обещах.
Rolling Eyes

Спорен ден!
Hug

# 46
  • София
Честито увеличение Смини. Дано шефа по-често се сеща за такива жестове:)
Щом е в мола няма да пропусна да отида, но с извлечение на забраната за тютюнопушене и ще им  вдигна подходящ скандал Simple Smile Така да мразя цигарите, а в детските клубове е изрично забранено тютюнопушенето. Даже се сещам за няколко подходящи майки за подкрепление Wink
Мисче, направо настръхнах като четох. Какъв е този грип? Страхотия.  Hug Дано вече не ви хваща.
Енви, направо се плаша, ако имаме 2-ро дете как ще се справяме. Като гледам какво чудо е при вас и при Мисчето. Много е трудно като няма баби, на които да се разчита.

# 47
Еми най-сладък си е, обаче Юлче, бива ли така? Щадете детето,  от сега се преработва и заспива от умора.

Да се учи да помага. Няма да си изтощаваме снахичката от работа  Naughty
Вече знае да пуска пералня и да си отнася чиниите до мивката. Цяло постижение, като се има предвид, че познавам големи мъже, които не ги умеят тези работи.

МисЗ, дано Лекса и мъжа ти се оправят по-бързо.

# 48
Добро утро на всички  Grinning
Стенли и днес си го оставих тук, за да му мине напълно. Вчера доктора каза, че му няма нищо и да го пусна на ясла, но по-добре така, на мен ми е съвестно със сополи да го пусна при другите деца. Юлче, сънчо е супер  Hug и аз си гласувах за него, не само защото си е нашия сънчо, а защото е най-сладък.
Раче, кофти е това с работата  ooooh! и на мен сега ми се обаждат за още интервюта за работа и изобщо не ми е ясно кво ще правя, сега е вкъщи...........после стачка без да знам до кога, а не ми се изпускат възможностите, които ми дават  Confused
Мисче, дано повече нямате такива премеждия, че то си звучи като филм на ужасите това вашето  #Crazy
Смин, честито и със здраве да си я харчиш.

# 49
Добър ден,

тук стана голям бахър, бррррр  Confused  3 градуса а сноЩи валя сняг  Shocked

Ра4е, кефиШ  Mr. Green  Елате в на4алото на май и да видиШ как мога да вдигам кръвно на мениджъри и тем подобни  Mr. Green

Мис, ужас  Shocked  Какво е това 4удо, 4ак 42°  #Crazy  Дано скоро вси4ко е zад гърба ви  Praynig А zа вариант о пер мислили ли сте?  Thinking

Милена е в ужасна фаzа, zа най малкото неЩо иzбухва в рев. Таzи сутрин я питах дали иска да яде хляба със салам и тя се раzрева  Crazy

Отивам да готвя  Wink

# 50

Мис,....... А zа вариант о пер мислили ли сте?  Thinking

Пусто любопитство  Mr. Green ама какво е това  newsm78

# 51
О пер е моми4е от друга държава (има и мом4ета), коята идва обикновенно zа 1 година, живее в семейството и иска да нау4и еzика, помага с децата и малко домакински работи. ПлаЩа й се престоя (т.е. живее и яде беzплатно в семейството) и някакви джобни, не zнам то4но какви са условията....  Thinking

# 52
  • Русе
Привет!

Мисче, ужас!!! #Crazy Пък сега и без баба да помага... ooooh!
Моя приятелка гледаше деца в САЩ докато учеше и вземаше 400$ на месец, ама беше отдавна, де...

Смини, с кеф да си харчиш увеличението!  bouquet

Бабълче, не съм го поръчвала каталога - явно са решили, че съм заслужил потребител.  Wink И ваучър получих, за нещо дето се беше изчерпало - и сега как да не поръчам пак? Mr. Green

Уф, Раче, Енви... Tired, ама все така става - в най-неподходящия момент се оказваш с болно дете, спешна работа и помощ отникъде...  #Cussing out

Наде, тя и твойта не е лесна сега, ама чак не мога да повярвам, че ще затворят яслата. Rolling Eyes

Днес като ходихме за епикризата на дундата, се възползвахме да се измерим при джипито - 93см/ около 13,5кг (беше 14кг с все яке и обувки)... - няма да стане балерина от Диди!  hahaha

Вени, като каза за поезия, и аз съм се пробвала на невръстна възраст (около 10г.), ама ми е останало в съзнанието само една безумна глупост:
Подвизите й безчет,
знай ги и една японка,
наша гордост - Баба Тонка!

Sick hahaha Joy

# 53
Подвизите й безчет,
знай ги и една японка,
наша гордост - Баба Тонка!

Joy

Братов4едка ми, на 10 год., скоро беШе написала в профила си в Скайп "Какво е японка беz ветрило, какво е китайка беz 4ервило, какво съм аz беz теб"  Shocked

# 54
Ильенко, как добре ми дойде твойта японка - Баба Тонка!!! Joy
Ммммне, наборките няма да са балерини. Велина е мъъъничко над 14 кг. Blush

Хайде и аз ще разпускам вече - то беше ден, то беше чудо!
Tired

# 55
  • софия
ето ни и нас...да се разпишем...прибрахме се от Варна. Рождения ден мина много хубаво /гледам са дали отчет присъствалите Joy/....снимки ще покажа ама друг път...че багажа още е в саковете Laughing

# 56
Благодаря на всички за положителната енергия Hug

Бубс, наистина много гадно е това с нашите смени. Ако нищо друго не ни засили към БГ по-скоро, това ще е. Ние винаги сме почивали заедно през повечето време и сега изведнъж хич.
 Така ще е докато един от нас не напусне ( което ми се струва най-вероятно на този етап), не намерим безплатна градина ( което е само мечта), защото ефтини тук просто няма или пак с роднина (което пък си мислих вече е приключило). Майка ми иска да се върне, ама не мога да я държа тук докато ми порастнат децата все пак. Иначе е готова за другия месец, много трудно и понася раздялата с децата, ама не се е минало достатъчно време за да и олекне.

Татянче, незнам колко по-ефтино ще ми излиза ако плащам на някой тук. Мислила съм си го варианта, но трябва някой без абсолютно никакви ангажименти. Предпочитам познат като че ли, иначе имаме място за тази цел. Ама и за година тук никой няма да пуснат, макса е 6 месеца.

Иленке, за Лекса ми струваше толкова миналата година и то само за 15 дни в месеца. Нали я водихме на гледачка, ама сега като са две. Градините са по $500  на месец и не работят уикенда на всичко отгоре, за това се спряхме на гледачка тогава. Отстъпка за две деца не правят. Ами че аз ако трябва да си давам цялата заплата на детската градина (или гледачка) няма смисъл да работя. Пък не ми се напуска, харесвам си работата, та за това този компромисен вариант. Да видим само до кога ще устискаме.

Юлче, снимката е трепач!

# 57
Ами Мис, и 6 месеца, все файда  Peace  Или майка ти, Щом тя самата иска, а на вас не ви пре4и.... Не zнам, не е хубаво така да се редувате с мъжът ти, да не можете да прекарвате време zаедно, много е гадно това  Sad

# 58
Къде сте всички  newsm78
Няма кой едно наздраве да каже и да сипе по нещо.

Я да видя сега дали ще има повече хора тук да си лафим  Mr. Green

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 19:41 от Nadeto

# 59
Наzдраве, Наде  Wink

Общи условия

Активация на акаунт