Отговори
# 60
  • софия
хай наздраве и от мен Laughing

# 61
  • София
О, определено имам нужда от едно питие тази вечер! Close
Ще се възползвам! Wink
Нервно ми, насъбрала съм срещу домашните и имам чувството, че ще избухна! newsm61 smile3515

# 62
  • София
 newsm24 След като си приспах мъжете мога и аз да ударя едно с вас, че и на мен ми дойде нанагорно днес.

# 63
  • 2 етажа над тавана
Може ли и на мен малко питие, преди да се хоризонтирам Whistling

Днес на мен пък ми беше доста спокоен ден. Като изключим, че ходих да се карам с майсторите на горния етаж, ама карай. Настроила съм се на празнична вълна и малко съм станала по-мекушава към разни дразнители. Grinning

И понеже утрешния ден ми се очертава доста натоварен и едва ли ще имам време да се добера до компютъра, искам от сега да ви сложа нещо дасе почерпите за здравето на порастващото ми утре дете.
Заповядайте!

и малко тортичка за подслаждане

# 64
Бабъл, мерси за почерпката, ама поздравленията утре.
В нашият блок два дни все нещо няма. Вчера до обяд нямаше вода, дойде водата, за 5 часа спря тока, дойде тока, спря асансьора, а аз съм на 10 етаж, спря и топлата вода. Днес нямахме ту ток, ту вода , ту асансьор, както дойде. Сутринта ходих да давам кръв за Васерман, спукаха ми вена и сега ръката ми е надута. Айде стига съм се оплаквала, отивам да пия едно вино и да лягам.

# 65
Честит Рожден Ден на милата Маги! Да расте здрава, щастлива, умна и добричка! Бабъл, наздраве и мерси за угощението!

Да се учи да помага. Няма да си изтощаваме снахичката от работа  Naughty
Е те т'ва е късмет, и на мъж и на свекърва случи мойта щерка  Hug.

МисЗ, кофти е това с различните смени. Дано намерите наи-добрия за вас вариант!
Ние пък сега вадим зелена карта на едната баба, мислим и на другата да извадим, живот и здраве. Хем ми харесва да сме самостоятелни, хем искам Мимата да израсте близо до тях, а не да ги вижда веднъж на 2 години. Дано не бъркаме  newsm78.

Иленка, много е сладко стихчето, сигурно доста си се гордяла навремето с него  Laughing.

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 06:25 от Зaрка

# 66
Честит рожден ден на Маги. Весело детство и много късмет в живота й пожелавам. И весело изкарване на празника.

# 67
Честит роджен ден на порастналото ни Магинце Hug Heart Eyes.Да расте здрава, весела, безгрижна и волна птичка.

Ели, честит празник на теб, мила мамо!Да се гордеете с дъщеричката ви и много радост да ви носи  bouquet

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 07:54 от ~ВАНЯ~

# 68

МИЛА МАГИ!
С НАЙ-СЪРДЕЧНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ, БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И МНОГО ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
БАБЪЛ, ЧЕСТИТО И НА ТЕБ - МНОГО ДА ВИ РАДВА МАЛКАТА ЧАРОВНИЦА!

Hug  bouquet Hug

ТАТЯНКА, Heart Eyes
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ, МНОГО ЩАСТИЕ И ЛИЧНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ,
ДОСТАТЪЧНО СИЛИ И ЕНЕРГИЯ ЗА ПОСТИГАНЕ С ЛЕКОТА НА ВСИЧКО НАЙ-МЕЧТАНО!

Hug  bouquet Hug

# 69
Честит рожден ден на Маги! Да расте с усмивка, да се радва на безгрижно детство и да е винаги жива и здрава  Hug

Ели, честит празник! Още дълги, дълги години да се радвате на този прекрасен празник   bouquet

Татянка, честит рожден ден   bouquet С много уважение и любов да те обсипят любимите ти хора, с много здраве и усмивки да им се радваш и да си истински щастлива  Heart Eyes

# 70
  • София
Ели, да ти е честито порасналото момиче! Да е винаги весела и жезнерадостна, много здрава и щастлива!

Танче, на теб пожелавам много щастие и любов от любимите ти същества, много хармония и удовлетворение!

Момичета, моля заявявайте датите за Пленума, за които искате резервация!

И честит последен сняг/ надявам се/! Laughing

# 71
  • София
Мило ми Бабълче,
да ти е живо и здраво момичето! Все така дейно и находчиво! На теб от сърце ти желая здраве, пооооовече спокойствие и да те слуша всички домашни с двете уши!

Танче,
Честит Рожден Ден!
Желая ти здраве, много късмет и още повече щастливи мигове с любимите хора!

# 72
Маги, честит втори рожден ден. Много здраве ти желая мило дете, много безгрижност, много игри и подаръци. newsm67
Ели, честит празник изпълнен с много радост и гордост  bouquet
Татянка, честит рожден ден  bouquet Здраве, радост и усмивки Grinning

# 73
  • София

Маги, Честит 2 рожден ден!

Татянка, Честит рожден ден и на теб!!!

Този сняг, дано да е последен, е ужасен! Падна ми и настроението и всичко.
А от утре Тони тръгва на ясла и ми е едно свито, свито...... Споделете, какво носите в раниците, за да не забравя нещо.

# 74
Този сняг и на мен ми скапа настроението  Confused
При нас има една частна детска градина и таксата е 300 лв, звучи доста по-нормално от другите по центъра  Thinking
Дайте идеи за РД  newsm78 Нещо тия клубчета и тия цени  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт