Отговори
# 75
Скарлет, пълен комплект дрехи за преобличане, елече /да стои в шкафчето за всеки случай, че предстои  и спиране на парното/, памперси, лигавник, голяма кърпа /това е по-особено при нас - за подмиване при нужда/, евентуално вода. Успех! Peace

Ванче, как е Юли?
Hug

# 76
Мило Магинце, честит рожден ден!
Бъди много весело и здраво детенце!
Радвай мама и тати във всеки един момент!
Целувки от Алекс!

Мила Ели, честит празник!
От сърце ви желаем весел ден!

Честит рожден ден, Татянче!
Бъди здрава, щастлива и заобиколена с много любов!

Честит рожденик и на Ексчето!
Да е жив и здрав и да го слушкате много!
Весел празник и на вас, мило семейство!

# 77
  • Русе
Честит 2-ри Рожден Ден на сладкото ни Маги!

Да расте здрава, умна, щастлива, красива и безгрижна - за радост и гордост на мама и тати!
Бабълче, честито ти порастнало момиче!

Честит Рожден Ден, Татянка!

Да си винаги здрава, усмихната  и изпълнена с оптимизъм, а късметът и любовта да са вечни твои спътници!

Честит рожденик и на Ексчето!  bouquet

Леле, чак и сняг ли имате в София?!? Shocked

Скарлет, както ти е казала енви - пълен комплект дрехи за преобличане, а ако не сте махнали памперса и ще се учите там - поне 3-4 чифта слипчета, панталони и чорапки. И аз държа там допълнително елече или суичър, защото се е случвало да я навлекат с резервната блузка при по-хладно време или слабо парно. Хайде, успех и бърза адаптация на Тонката! Hug

# 78
  • 2 етажа над тавана
Благодаря ви, скъпи приятелки, за пожеланията! Hug

Рожденичката ми заспа, след като се нарадва на част от подаръците. Е, отказахме се да ходим до детския клуб, че то в тоя сняг до там щяхме да станем вир-вода мокри. Здраве да е - не е края на света.

Сега се надявам да не сдаде багажа пак форума, че да успея и аз да изкажа своите пожелания.
Татянка, честит рожден ден, мила!  Нека слънце озарява дните ти, радост и усмивки – лицето ти, любов и благополучие – сърцето ти и топлота и уют дома ти! Бъди винаги обичана и обичай с цялото си сърце!!!

Ексче, да ти е жив и здрав и твоя рожденик! Да те радва много и да ви глези теб и малката принцеса!

# 79
  • софия
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИТО

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ГОЛЯМАТА НИ РОЖДЕННИЧКА! ТАТЯНКА, НАЗДРАВЕ!

# 80
Татянка, честит рожден ден и на теб мила! HugПожелавам ти от здраве да не се отървеш и да си все така готина и отзивчива съфорумка  bouquetДа си обградена от любов и разбирателство Heart Eyes.
Ексче, честит рожденник и на теб.  bouquet

# 81
Татянка, честит рожден ден и на теб мила! HugПожелавам ти от здраве да не се отървеш и да си все така готина и отзивчива съфорумка  bouquetДа си обградена от любов и разбирателство Heart Eyes.

# 82

Това как го сътворих и аз не разбрах #Crazy Embarassed.Не ми дава да си изтрия постовете, за което се извинявам.
Ама пък поздравите са от сърце Flutter Hug
Енви, Юли е добре да чукна на дърво.Подкашля и се сополиви, но си е у нас с мама и дори мисля в петък да ги закараме в Търговище да постоят 10-ина дни.Смятам, че кашлицата е от сополките, и док.смята така.Дори сиропи не давам вече.От петък е на лекаството за астмата и спря тази нощната кашлица буквално на втория ден.От първи април обаче е на ясла/няма кой да го гледа вече/ и се моля да са попреминали вирусите и да се стабилизира вече за по-дълго здравичък.Станал е меко казано непоносим Twisted Evil покрай тия боледувания и ни върти на малкият си пръст,ама ще влезе в релси като си тръгне на яслата Peace
Мисчееееееее, как ще се справяте идея нямам но шапка ви свалям за ентусиазма  bouquet

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 13:16 от ~ВАНЯ~

# 83
4естит рожден ден, мила Маги   bouquet  Бъди винаги Щастлива, много zдрава и усмихната  Hug

Ели, 4естит праzник, мила  Hug

Мерси zа пожеланията  Hug  ....нека ви по4ерпя малко  Wink

А кой ни прати снега???  Twisted Evil

# 84
Честит рожден ден на порасналите майки и деца! Да сте живи и здрави!

# 85
Ах, Ван4е, мерси, 3 пъти zа Щастие, а?

И аz така в немската тема по4ерпих ПЕТ пъти  ooooh!

# 86
Ах, Ван4е, мерси, 3 пъти zа Щастие, а?

И аz така в немската тема по4ерпих ПЕТ пъти  ooooh!
Ами то от либоФФФФФФ Heart Eyes

# 87
Леле, какви вкусотии  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 88
Охооооо...рожденните дни са започнали вече! Така ме е погълнало ежедневието, че не усещам как минават дните.                     
                           ura  ura  ura  nbirthday  ura  ura  ura

на порасналите ни момичета и на Татянка!!!

Пожелавам ви от здраве и късмет да не се отървате!

Ние сме ОК, щуротиите не спират, караниците също, но ние е невероятно забавно заедно!
Двамата са станали уникален тандем, говорят си, измислят си игри, защитават се!
От началото на месеца записах Люс в ДВГ "Патиланци" и Йо е с нас на репетициите и се слага да пее при големите, учителката казва, че талантът му е очевиден, пък да видим какво ще стане. Има идея за празника на града да го вземе да пее, но не знам дали ще стои, дали няма да се срамува от толкова много хора и да засече. Люс също е музикален, но не е толкова артистичен, пък и него повече го влече свиренето, не пеенето.

Редовно чета темите, но ей сега като седнах да пиша и всичко ми изхвръкна от главата, но да знаете, че съм преживяла всички болести, всички постижения, всички хубави и неприятни неща случили се с вас, през времето, в което не съм писала.

# 89
"разгневена майка преби медицинка сестра в детска ясла"

Очаквайте такова заглавие  #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out
В 12.30 ми се обаждат - елате да си вземете детето, има температура  Shocked Confused Имам клиент и не мога, пращам Пешо, води ми го...абсолютно  Н И Щ О му няма, игрив, не е топъл  Thinking Прибираме се, мерим температурат - 36.7  Laughing Обаждам се в яслата да питам как са мерили температурата - и те - ми с ермометър, питам - и колко беше - 37.5 в дупето  #2gunfire #Cussing out Всичко това го праяи оня злобондер  #2gunfire #Cussing out Нямате си представа колко се ядосах, то хубаво, от една страна - здраво ми е детето, но от друга  Naughty И казали на татито, че бил тъжал и в момента в който Али се затичал към него и тя му казал - ето. тъжи, вижте как ви се радва  ooooh! И трябва да го заведете на лекар и се прибрала  ooooh! ooooh! #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт