Отговори
# 225
Честит рожден ден, Кате. Много здраве, много усмивки, много игри и подаръци. newsm67
Снеж, честит празник  bouquet

Честито Благовещение  bouquet

Ох, на мен нещо ми се е свила душицата тия дни  Cry Ако може вашата положителна енергия, нещата да се оправят

# 226
Честит рожден ден на Катето- весело и безгрижно детство!
Честит празник на всички мама! На бременните безпроблемна бременност и лека раждане, на бебе правещите- успех и скоро да чуем "благата" вест и ние.
Рени, аз го записах в частна , защото ме е страх да не увиснем без никаква накрая!
Черепаха, стискаме палци.

# 227
Честит Рожден Ден мило Кате!
Много здраве и страхотно детство!

baloni bdbaloni baloni
Снеж,  честит празник и на теб!
 baloni
Мами, честито Благовещение!

smile3525

ЯнчеHug Praynig с теб сме

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 09:21 от десито

# 228
  • София
Честит рожден ден, мило Катенце! Да растеш здраво и щастливо детенце и много да радваш мама и тате!

Честито Благовещение!

Янче, имаш я!
  Hug

Прекрасен ден на всички!

# 229
Янче,  spoko  newsm17 !

# 230
Янче, стискаме палци и дано скоро всичко е наред  Praynig

# 231
  • София
Честит празник на рожденничката и майка й!!!  bouquet

Честито Благовещение! Дано Света Богородица закриля всички ни. Praynig

Янче,  Praynig Hug

# 232
  • София
ЧЕСТИТ 2 РОЖДЕН ДЕН НА ЕКАТЕРИНА!
Много щастие на нейната майка и сбъдване на всичките й желания!

Янче, стискаме палци  Praynig

Честито Благовещение!

Тони продължава да се справя отлично в яслата, и аз съм изключително радостна, а за една майка няма нищо по-хубаво от спокойствието на детето й. Чакам с нетърпение рожденния ден и Великден, за да си починем хубаво, някъде на зелено и .... РД мисля да бъде в детски клуб, а с част от бабите и дядовците, че те при нас са в повече да се почерпим в домашна обстановка.

Дея, честита победа!

# 233
Скарлет, напълно те разбирам  Wink Толкова е успокояващо като видиш как детето ти отива с усмивка на ясла и ти казват колко е спокоен вътре и как си играе по цял ден. Пожелавам го на всички  Hug

# 234
Мноооооого вяла активност!
Проверявах, да не сте се изнесли в новата тема, ама не сте...
Що така!?

Confused

# 235
Честит 2ри Рожден Ден на малката Екатерина!
[/size]Да ви е жива и здрава,Снежи! Heart Eyes Много смях, игри и щастливи мигове й желая!
Весел празник и наздраве!
[/color]

# 236
4естит рожден ден, мила Екатерина   bouquet  Да си жива, zдрава и все така оби4ана    bouquet

Снежи, 4естит праzник  Hug

Ян4е,  Praynig  Praynig  Praynig ...ако мога да помогна с неЩо, само кажи  Hug

При нас е дълбока zима  Shocked

# 237
  • София
Скарлет, напълно те разбирам  Wink Толкова е успокояващо като видиш как детето ти отива с усмивка на ясла и ти казват колко е спокоен вътре и как си играе по цял ден. Пожелавам го на всички  Hug

И аз така - дано да мога да го кажа скоро!

# 238
Ох, на мен нещо ми се е свила душицата тия дни  Cry Ако може вашата положителна енергия, нещата да се оправят

Praynig Praynig Praynig

# 239
  • София
Вярно много пусто тук, а хем е лошо времето.  Thinking

Да ви се оплача, аз нещо пак се тръшнах болна, не че съм оздравявала де, ама поне някакво подобрение имаше. Пак почнах да кашлям и пак ми се разпищяха ушите, все едно духов оркестър имам в главата, идва ми да си ги откъсна, ще се побъркам! Доки каза, че са ми се вдлъбнали мембраните и опасността от инфекция била голяма, щото гърлото ми било незнам-си-какво, та от днес съм на АБ - първия в моя съзнателен живот. Много ми е нещастно.  Cry

Хайде, пишете повече, че да ходим в празничната тема вече и настроението да става по-весело! И аз почнах като Рени да подготвям Валката за ЧРД-то - запалих свещичка да го уча да духа, ама то се оказа, че си можел. После му показвах колелета, да си избере какво да му подарят баба и дедоуу за РД, ама той взе, че си избра едно розовко и мисля да не му зачетем избора.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт