Пазаруване чрез www.bgshopper.com

• 31 048
  • 225
  •   1
Отговори
# 120
Аз пък им Благодаря,че ги има.Направих страхотни покупки - и с мито и без мито,цената винаги ще е по-ниска от БГ  Hug

# 121
http://shop.guess.com/ProductDetails.aspx?style=58849-21&ima … amp;root_category|596=WOMEN'S%20ACCESSORIES&category|623=Jewelry&browse=1&rpt=Department.aspx&pt=ProductListing.aspx  ako si pora4am 2 takiva griwni, az sam ot Rousse kolko 6te mi izleze total spored vas dolu gore da znam  Hug i sigurno po pi6tta 6te doidat nali
blagodarq

# 122
моля някой да ми пи6е какъв им е скайп юзера ,мерси

# 123
  • Прекрасна ВАРНА
http://shop.guess.com/ProductDetails.aspx?style=58849-21&ima … amp;root_category|596=WOMEN'S%20ACCESSORIES&category|623=Jewelry&browse=1&rpt=Department.aspx&pt=ProductListing.aspx  ako si pora4am 2 takiva griwni, az sam ot Rousse kolko 6te mi izleze total spored vas dolu gore da znam  Hug i sigurno po pi6tta 6te doidat nali
blagodarq

отпрати им запитване за това което си си харесала,те ще ти отговорят каква е цената и ако те удовлетворява потвърждаваш поръчката.

# 124
  • Прекрасна ВАРНА
SKYPE ИМЕ-BGSHOPPER

# 125
Момичета, видях си дрешките и обувчиците-страхотни са. Скоро ще давам втора поръчка, да зарадвам каката и баткото.

# 126
blagodarq

писах им от страницата,където е свържете се с нас, но нямам отговор,та затова питам за скайп името ,аз пуснах търсене и ми излезе BGShopper , no ne me odobrqva i pi6e usa

отпрати им запитване за това което си си харесала,те ще ти отговорят каква е цената и ако те удовлетворява потвърждаваш поръчката.

# 127
  • Прекрасна ВАРНА
valentina_p ще ти отговорят,но няма да е веднага.най-вероятно ще е утре с часовата разлика....

# 128
в момента са онлайн Wink

# 129

BGShopper  е скайпа.Онлайн са в момента.Преди малко разговарях с тях.

# 130
мерси за барзите отговори, но о6те ми стои на скайпа обмисля6т пълномо6тно, и на мейла нямам отговор  newsm78, вие на български или на английски говорите с тях, за да се подготвя  Embarassed

# 131
аз тъй като на скаипа не са ми дали пълномощно немога да ги виждам кога са онлайн.Хайде утре 6те пи6а какъв е резултата че и аз нямам търпение д апоръчам.лека нощ

# 132
вие на български или на английски говорите с тях, за да се подготвя  Embarassed
На български, те са българи.  Simple SmileЩе ти отговорят на мейла, изчакай малко, затрупани са с поръчки. А на скайпа може да пробваш направо да им пишеш, без да са те включили в техния списък, към 14,00-15,00 часа са онлайн вече /с изключение на събота и неделя/.

# 133
  • Прекрасна ВАРНА
днес трябва да ми пуснат поръчката към България,много се забавиха,но се извиниха за закъснението Simple Smile

# 134
  • Прекрасна ВАРНА
а някой знае ли по-празниците дали ще почиват куриерските фирми newsm78

Общи условия

Активация на акаунт