Германската Нова Медицина на д-р Хамер 2

• 144 313
  • 1 097
  •   2
Отговори
# 75
Christian , добре дошъл.   bouquet
Много се радвам, че вече си тук.

# 76
Christian, много благодаря за отговора. Надявам се стресовете ти да приключат скоро!  bouquet

# 77
  • София

Някой срещал ли е (поне не помня да съм попадала в темата) или има ли мнение за заекването и как го тълкува ГНМ?

# 78
  • Sofia
Здравейте, откривам ви сега и ще се върна да си дочета всичко от първата страница.

Да ви споделя и моите терзания. От 2 дни се притеснявам ужасно много за малкият ми син, на когото му поставиха диагноза ветилиго. Той е с петънце още от раждането си, но напоследък след едно изгаряне на ръката и престой в болница това петно рязко се увеличи. Когато прочетох, че кожните проблеми са следствие на раздяла си помислих, че след като е роден така, значи самото раждане е отключващ фактор  newsm78 И исках да попитам дали моето притеснение води до по- сериозни последствия при детето ми?

Другата ми грижа  е баткото, за него имам постоянни притеснения, че нещо лошо ще му се случи. Или по скоро се притеснявам да не му се случат неприятности...При него досега не е имало сериозни болести, освен една пневмония с висока температура изкарана 1 месец след тръгването му на детска ясла. Явно това е бил преломният момент при него. Оттогава само отвреме на време има хрема...

Отивам да чета напред  Hug

# 79
Таблицата с вси4ки заболявания излезе ве4е на англ.език и струва 66 евро.МОже да се порь4а от сайта на Пилхар за всяка страна.

Цитат
едно изгаряне на ръката и престой в болница това петно рязко се увеличи.
Само ли е било детето в болницата?След раждането е отделено?
Активен конфликт на раздяла има.Вижте петната сьс силна лупа и не се стряскайте,ако видите
дребни "корозии".Това е нормално,невидимо с просто око.Следете ги с лупа и 6те видите как се променят,заздравяват.
Детето е много привьрзано кьм вас.Раздяла винаги 6те му действа с обостряне на симптомите.

Цитат
е баткото, за него имам постоянни притеснения
Вие имате конфликт може би,не баткото....

# 80
  • Sofia
Благодаря за бързия отговор на Christian  Peace

В болницата след изгарянето беше с мен, но се сещам сега че той доста тежко преживя раздялата, когато тръгнах на работа  Sad

# 81
Следете официалните страници,има постоянно нови неЩа,преведени на англ.еzик,видео и тн.

# 82
http://germannewmedicine.ca/documents/newsitems.html#GNM_Interviews

Смькнете си този транскрипт.МОже да го махнат.
Audio Tape Transcript
of an interview with Dr. Hamer, produced in 1992

http://germannewmedicine.ca/documents/seminarregistrations.html  Снимка с Хамер и Марколин

# 83
Във връзка с въпроса  - Защо всички членове на едно и също семейство се разболяват от рак.

По-скоро, според ГНМ, би означавало, че тези от разболяващата се фамилия мислят еднакво и тълкуват стресовите ситуации по един и същи начин, което не е чудно.
Абсолютно точен отговор. Simple Smile

# 84
http://germannewmedicine.ca/documents/newsitems.html#GNM_Interviews

Смькнете си този транскрипт.МОже да го махнат.
Audio Tape Transcript
of an interview with Dr. Hamer, produced in 1992

Май нещо не го намирам. Дали вече са го махнали? Thinking

# 85
Не са. Третото последно каре оградено с червено. Има и снимка на д-р Хамер.

# 86

Някой срещал ли е (поне не помня да съм попадала в темата) или има ли мнение за заекването и как го тълкува ГНМ?

ГНМ тълкува всички заболявания като лечебни кризи(Специални биологични програми за елиминиране на последствията от...) на конфликт причинени от остър и неочакван емоционален шок. Тези лечебни кризи настъпват винаги лсед разрешаване на конфликта, според ГНМ.

Заекването също обикновенно е причинено от подобен шок. Най-често от уплаха.
Според ГНМ няма хронични заболявания, а има реактивиране на едно и също заболяване при излагане на външни дразнители които напомнят за първоначалния шок. Т.е. получават се вторичен, третичен и т.н. емоционален шок.

Ако причината или моментът за първоначалния шок са известни, те могат да бъдат обработени и конфликтът елиминиран с ТЕС, което от своя страна ще доведе до изчезване на необходимостта от заболяването като лечебна криза на конфликта от шока.

При деца до 6 годишна възраст много често заекването може да се елиминира само като ги карате да говорят високо и леко носово. Дори да викат като говорят.
Виж тук повече инфо.http://www.emozdrave.info/forum/viewtopic.php?t=95
По-здрави!
Иван

# 87
  • София

Заекването също обикновенно е причинено от подобен шок.
Най-често от уплаха.

Ако причината или моментът за първоначалния шок са известни, те могат да бъдат обработени и конфликтът елиминиран с ТЕС, което от своя страна ще доведе до изчезване на необходимостта от заболяването като лечебна криза на конфликта от шока.

Благодаря за отговора.
Разбирам, че ГНМ тълкува приеманите болести за лечебна криза на решен конфликт. Това, което ми е трудно е да разбирам  какъв точно е конфликтът (особено когато не е мое преживяване).
Ок, опитвам се да приема, че е уплаха, но от какво? И всъщност ми е интересно, ако се тълкува от ГНМ, че е блокаж, кое точно се блокира като орган?
Цитат
При деца до 6 годишна възраст много често заекването може да се елиминира само като ги карате да говорят високо и леко носово. Дори да викат като говорят.

Това много ме учудва. Непременно ще прочета повече.

# 88
Някъде напред да са се коментирали трета сливица и чести боледувания на деца до 5 годинки?

# 89

ЗауШката е реШен конфликт на неЩо,което "нямам право да ям,не искам,но ми се насилва или ме е срам да си вzема,а много ми се яде".
В 27 седмица не бих каzал,че има риск,но пьк гледай да си похапваШ всичко,което ти се яде,zа да нямаШ подобен конфликт.

Това е доста интересно.За пореден път се убеждaвам в мъдростта на бг народ(не знам как е при другите).Но ние казваме,че на малки момченца трябва да се дава всичко за ядене,което видят или поискат.Щото ...знаете нататък как е.Същото е и при бременните жени.Оказва се,че  предците ни са имали инфо за това което може да стане...

Общи условия

Активация на акаунт