Германската Нова Медицина на д-р Хамер 2

• 144 226
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 765
   Но го признава само един равин от еврейска организация, която се дистанцира от престъпните деяния. Това как би помогнало? Или да не питам много още? Wink

# 766
искам да попитам за скарлатината.
от в4ера детето е обринато , тази сутрин се събуди целия в грапав обрив и ситни пъпчици по корема, слабините, гърба и най вече покрай устата и зад ушите. мъжът ми го е завел на лекар и са му казали скарлатина>
възможно ле е това де е решение на конфликта му с детскта градина?аз окончателно взех решение да напусна работа и да остана вкъщи да го гледам защото много тежко изживя дядо коледа. добре вървеше на градината и с желание ходеше но се уплаши от Дядо коледа и не го водих няколко дни. пак отитах да го заведа миналата седмица и единия ден стана особено драматична раздяла,както никога досега с много рев вкопчване в мен, изглеждаше мн отчаян и уплашен и не искаше да ме пусне,но нямаше начин, бях поела неотложен ангажимент.веднага след това се върнах да го взема и беше спокоен както преди и повече не е ходил-това беше на 18 декември.
освен това миналата седмица като си говорехме за децата от градината синът ми ми сподели,4е една от лелите го е ударила по главата защото е дърпал друго дете. повтори ми го няколко пъти в следващите дни и като стане дума за градината изпитва панически ужас и страх и казва че госпожата ще го бие и че дядо коледа ще го вземе и затова не иска да ходи. аз направо побеснях! ходих да я търся  въпросната госпожа, но вече е в отпуск

забравих да спомена 4е му е изписан антибиотик заради възможни усложнения и нещо противоалергично и препоръка за много течности

# 767
Цитат
аз окончателно взех решение да напусна работа и да остана вкъщи да го гледам

Мисля лично,че това е добро реШение.За детето поне. Peace
Как обаче установиха,че е скарлатина???? Вzеха ли секрет от гьрлото???

Цитат
нещо противоалергично

Значи иzписват "неЩо противоалергично" при скарлатина?????

ЗаЩо не отидете при друг лекар преди да сте дали антибиотика,zа да не си навлечете повече неприятности??

# 768
Крис, това е страхотна новина, СИГУРНА СЪМ ЧЕ ЩЕ ПРИЗНАЯТ ГНМ. Д-р Хамер е толкова благороден човек, излъчва смирение, доброта и мъдрост, светъл ангел слязъл да помогне на човечеството. Крайно време е да се почувства добре от това, което е открил и да получи заслуженото за труда си най-вече морално удоволетворение.

# 769
  • Виена
И аз вчера разбрах за признанията на равина. Буквално настръхнах! Не мога да повярвам, че все пак има надежда за верификация. Крис, малко страшно звучи това за истинска война. В какъв свят живеем?!? А за д-р Хамер... Дано наистина да се почувства добре и удовлетворен. Но все пак толкова дълго стоял конфликт... Дано да е подготвил себе си за признанието, което заслужава.

# 770
Здравейте, първата тема прочетох и втората съм преполовила вече...
И по немските страници започнах да чета, но има още много за четене... Много информация и всичко ми изглежда толкова правилно... Просто съм възхитена. Hug Мога само да съжалявам, че не съм се запознала по-рано с GNM.
Искам да попитам за табелата, която сте сложили в първите страници на темата. Като си я запазя на PC-то, после като я увелича, не се чете. Мога ли от някъде другаде да си я копирам или някой да ми я прати на e-mail или skype. Ще съм много благодарна.
И още един въпрос имам. На дъщеря ми и излязоха някакви подобия на брадавици; Dellwarzen ги нарече педиатъра, а Хомеопата само Warzen. Започнаха да се появяват около две седмици преди избиването на първите две зъбчета, което беше съпроводено с бронхит. Първите излязоха точно на края на зърното на лявата гърдичка. В началото бяха като пъпчици - съвсем мънички. После се появиха две на лявата ръка (от вътрешната страна, ако има значение) и две между лявата мишница и кръста. В един момент някои от тях се уголемиха и изглеждат като Dellwarzen. Общо взето променят се. Понякога имам чувството че от сутрин до вечер има разлика. Но някои са си все така на мънички пъпчици. Това вече 4 месеца. Тя не ги пипа.
Четох, че щом е по кожата, конфликта е раздяла (ако правилно съм разбрала). Мислих, мислих, но не мога да се сетя тя да е била разделена с някой или нещо любимо. Тя е много привързано дете, но сме си винаги двете. Досега никога не съм я оставяла без мен. Единствено ходи с баща си всеки ден по час на разходка, но това е от как се е родила. И се радва, като и обличам якето и слагам шапката.
Може ли да е нещо друго? А дали ако е конфликт е решен или е активен?
И един последен въпрос към Christian: Как може да се намери специалист е DE, който е запознат с GNM и би я прилагал върху пациентите си?

# 771
Ако това стане,може би Ще настъпи истинска революция.Предполагам и се страхувам най вече от истинска война. Peace

А когато ГНМ бъде официално призната и стане ясно колко време са заблуждавали хората, наистина може да настъпи нещо голямо.
Аз все още не съм казала на мъжа си какво чета толкова усилено напоследък. Просто не съм сигурна как ще реагира на подобна истина. Неговият син (от първата му жена) е починал от рак. Открили са му го на годинка и в продължение на 3 години е било истински кошмар - химиотерапии, 11 операции и много болници... Cry Той сам ми е разказвал, че лекарите са най-голямата Мафия (Christijan извинявай). Казвал ми е, че той е сигурен, че ракът се лекува, но информацията не достига до хората, защото ако го излекуват, няма нужда от скъпо лечение, което така или иначе е обречено на провал. От рак е починал и дядо му, който му е бил като баща. И това на 60 години, само два месеца след като му откриват рак...
Толкова е тъжно как мъчат хората и крият истината от тях... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 23:59 от Lolita007

# 772
...МожеШ да намериШ терапевт,ако се регистрираШ вьв форума,напиШеШ поне 5 мнения и тогава.Иначе няма да ти дадат.Предполагам,че може и да ти пиШат по поЩата,а не по нета.А може и да искат лично да те видят преди това.
http://www.gnm-forum.com/board/
Ursula Homm е минала кьм Scientology явно,има предупреждение от Хамер.Да не се хванеШ zа нея,тя е на пьрвата страница. ...
МожеШ да намериШ теzи 2 книги в книжарница или библиотека.Полеzни са,zа ГНМ са,покаzват точни конфликти и реШението им.
http://www.amazon.de/Heile-dich-selbst-Teil-Urtherapie/dp/398071 … 20/ref=pd_sim_b_1
Lolita, този отговор ми даде Christian на същия въпрос. Wink

# 773
Christian, благодаря ти за отговора, не са му изписали противоалергично, моя е грешката, не съм разбрала правилно по телефона като съм говорила с мъжа ми(той го заведе на лекар). антибиотика е клацид и калциев глюконат също са изписали.
днес е добре детето, все още има обрив, но е весело, има обаче необичайни за него вкусови желания, неща, които досега не е обичал, сега ги яде.

# 774
Лекувате скарлатина с Клацид????
Значи не е скарлатина...или това не е лекар...

Цитат
синът ми ми сподели,4е една от лелите го е ударила по главата защото е дърпал друго дете
.
Това сега чак го про4етох и  реалиzирах... Shocked
За лелката едно малко конфликтче zа след работа...ей така в грьб да й иzрьмжи някой силен татко...

# 775
German New Medicine Master

Protocol about the conference at the bureau of lawyer Erik Bryn Tvedt on 17.12.2008

With following participant:
Ms. Erika Pilhar
Ms. Olivia Pilhar
Mr. Ing. Helmut Pilhar
Ms. Vera Rechenberg
Ms. Arina Lohse
Chief Rabbi Dr. Esra Iwan Gоеtz
Ms. Bona Garcia Ortin
Dr. Ryke Geerd Hamer

The conference participants gather in great concern from the point of view, that every day further 1500 people in Germany alone will be poisen to death with chemotherapy abuse and morphine. With the help of the German New Medicine® almost all relevant patients could survive.
This condition, by which until now more than 20 million Non-Jewish patients died, only in Germany, is the topic of this conference.

The conference participants have asserted that:

1. For 27 years the German New Medicine® has been discovered and known. And at around this time because of an article of the World Chief Rabbi Menachem Mendel Schneerson in the Talmud, all rabbis in the world are committed to ensuring that all patients Jewish faith will be treated with this in the past called “New Medicine” and now “German New Medicine®“.
This therapy has a survival rate of 98 %.
2. The worst was, what also Chef Rabbi Dr. Esra Iwan Gоеtz confirmed, that under the same article in the Talmud all patients Non-Jewish faith should be made a therapy after the German New Medicine® impossible. Almost inconceivable is, according to confirmation by Chief Rabbi Dr. Esra Iwan Gоеtz, that not only all rabbis had known that the German New Medicine® is correct and have ensured that no Jewish patient could be mistreated with Chemo and Morphium, but also all Jewish professors and especially oncologists, the great majority, deliberately apply double treatments and mistreatments.
3. Also, as Chief Rabbi Dr. Esra Iwan Gоеtz confirms, is the boycott of the German New Medicine® not a matter of ignorance, error or the lack of information, but a systematical planned world-wide genocide.
4. Faced with this monstrous crime, which about approximately 2 billion people have fallen victim to in the past 27 years, the conference participants find it for urgently needed to announce and point this crime in human history out to the world public. Even among the Jews there are groups, such as the “WORLD UNION FOR PROGRESSIVE JUDAISM”, to which Chief Rabbi Dr. Esra Iwan Gоеtz belongs, who don’t want to identify themselves with this crime.

For this reason we call on all honest people to ensure that this crime will be stopped, and even all Non-Jewish patients come into the benefit of the German New Medicine® treatment.
With Chief Rabbi Dr. Esra Iwan Gоеtz, we call on all rabbis and in the medical field the oncologists in particular to “Stop this crime and this global genocide of the Non-Jewish patients”.

Dated at Sandefjord 17.12.2008

Signatures of all participant

Lawyer Erik Bryn Tvedt attests the accuracy of the conference protocol including signature in his office.

Lawyer Erik Bryn Tvedt

# 776
Eto vkliuchvam se i az.Ot niakolko dni cheta temata i vsichko mi e bezkraino interesno.Predi godina mi otkriha rak na gardata ,posledvaha 2 operazii i himioterapia.Biah vliazla v temata za rak na gardata v BG-mamma obache neshto ne mi  beshe tam miastoto i takmo da izliaza ot tam kogato vidiah napisanoto ot Christian saobshtenie za germanskata nova medizina  i eto me tuk.Mejduvremenno se okaza che kogato sam se publikuvala nickname mi savpada s tozi na druga jena i ne znam kakvo se e poluchilo no se publikuvah oshte vednaj za vseki sluchai , za da niama dublirane niakakvo ...sega se vrashtam da cheta i sam mnogo blagodarna na sazdatelite na tazi tema za poleznata informazia.

# 777
Добре доШла  bouquet
Дано темата ти помогне да оzдравееШ zавинаги.

# 778
Blagodaria Christian,
Tova ,koeto cheta e naistina unikalno...I kakvo izliza ,che vsichko opira do rabota s uma i kontrol na emoziite , a vsashtnost nali povecheto alternativni metodi do tova se svejdat t.e. patishtata za postiganeto na zelta samo sa razlichni...

# 779
Прекалено бьрz иzвод си си направила.Не е така.
И това не е така.
Цитат
kontrol na emoziite

Общи условия

Активация на акаунт