Германската Нова Медицина на д-р Хамер 2

• 144 115
  • 1 097
  •   1
Отговори
# 1 005
Да, имат връзка - "варицела вирус" се води като причинител за херпеса...
Но ние тук сме с друго разбиране за вирусите. Wink

# 1 006
Нена, херпес Зостер не беше ли свързан с прекарана варицела  newsm78? Нещо такова ми се върти, но не съм сигурна.

Това е всичко, което е писал Кристиян в предишната тема, но нищо не ми е ясно...

"Херпес Зостер... Накратко - когато имаме дразнител кожата се опитва да го отблъсне, т.е. създава "клетки плюс", т.е увеличава кожата, за да увеличи разстоянието с дразнителя.
  При улкус например, (дълбоки рани в кожата, които трудно зарастват) имаме "клетки минус", т.е. липсва ни някой и чрез намаляване на епитела се опитваме да го доближим до нас (до кожата).
  Хепрес Зостер е типично за дразнител от подобен характер
"

А и мен друго ме интересува както писах по-горе...

# 1 007
Дори официално Херпес Зостер се води НЕЗАРАЗЕН.
Бабата е обидена право в лицето от някого... Wink Може да е искал някой да я иzгони или да й е подметнал подобно неЩо....
В момента е в лечебна фаzа.

Цитат
но изконният страх си стои
Страх от zараzа води до кожен проблем.."искам да не сьм в допир"...и сьответно до обрив в лечебната фаzа.
При деца zостер не сьм среЩал.

Цитат
ако ние или децата имаме някакъв активен конфликт
Децата карали ли са варицела,дребна Шарка?
Ако да,нямат такьв активен конфликт.
Ти...ако децата са карали,ве4е си имаШ "вируса" в теб.
Херпес Зостер се води офиц.НЕЗАРАЗЕН Peace

# 1 008
Дядо ми вечно я обижда и все й повтаря да си ходи  Grinning и аз бях сигурна, че това е причината...

Не, децата ми не са карали шарки, освен т.нар. тридневна. Какъв активен конфликт би трябвало да имат, за да има риск от "прихващане"?

Значи аз не се притеснявам да не се "заразя", единствено не съм сигурна в състоянието на децата.

А щом се води официално НЕЗАРАЗЕН, защо са питали родителите ми дали са ваксинирани  newsm78

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 13:26 от nenaatoa

# 1 009
Децата,ако сте там и постоянно правите намеци или ги "паzите" да не се докосват може да си направят конфликт на място.Затова,всичко сьвсем нормално трябва да проте4е,все едно бабата й няма ниЩо.

Цитат
защо са питали родителите ми дали са ваксинирани 

И аz бих ги попитал сьЩото... Tired
Питай баба ти какво й е каzано право в лицето и много я е zасегнало?
И дали после някой й се е иzвинил или поне е говорил с нея zа това...

# 1 010
................

Поразрових се аз из статии разни и прочетох, че "болният от х.з. може да бъде заразен само за деца и възрастни, неболедували от варицела (но това се наблюдава рядко)".  и че "болният е заразноопасен до заздравяването на мехурчестия кожен обрив (обикновено около седмица след появата му)".

т.е. правя си изводите, че след 7 дни, когато отидем и ако случайно баба ми е все още "заразоносител" (което едва ли ще е), то ако децата ми се "заразят", биха искарали варицела, така ли е??? Което пък не знам дали е добре или не...

И аz бих ги попитал сьЩото... Tired
Питай баба ти какво й е каzано право в лицето и много я е zасегнало?
И дали после някой й се е иzвинил или поне е говорил с нея zа това...

Не мога да я питам в момента, но знам че от години почти дядо ми все я обижда  и й говори директно всякакви работи..... но това са си техни проблеми.

Само не разбрах защо и ти би попитал за ваксинирането.... извинявам се  Thinking

# 1 011
Баба ти е била в болница и предполагам е била и на система zаради болестта?
Не zнам какьв отговор очакваШ от мен..
По ГНМ няма опасност от zараzа нито zа теб,нито zа децата.
По офиц.медицина,което сьм учил,zнам и на практика сьм преживял,zараzяване не става при Херпес Зостер.
По логиката,която си описала и чела от някьде,би трябвало дядо ти и всички около баба ти да са с Херпес Зостер сега. Peace

Цитат
Само не разбрах защо и ти би попитал за ваксинирането.... извинявам се 

ЗаЩото официално се твьрди,че ваксината води до Х.Зостер в по кьсен стадии.
И zаЩото(пак офиц),ако си карал варицела като мальк,може да караШ Х.З като вьzрастен.
Т.е. ако са каzали ДА,какьв иzвод са Щяли да си направят?Че може да се очаква всички да го иzкарат ли?
Нямам думи zа глупостта на някои колеги....
Иzлиzам сега...до после..

# 1 012
Ок - благодаря ти много! Точно това исках да разбера и картинката ми се изясни вече, благодарение пак на теб! Hug
Искам само да се извиня, ако неволно съм те раздразнила с нещо, защото май останах с такова впечатление... Heart Eyes

# 1 013
nenaatoa, Херпес Зостер наистина не е заразен. Майка ми изкара такова нещо още докато дъщеря ми беше бебе. Нито съм пазила себе си, нито бебето от нея. Е, не е била в такова тежко състояние като баба ти (нито е влизала в болница, нито е имала пъпки на видими места по тялото), но я болеше много. Самата тя пи АБ (защото си се лекува по традиционната медицина). Не е ваксинирана с ваксина срещу варицела.
А самата варицела децата ми изкараха доста по-късно.
С две думи, не мисля, че има нещо страшно.  Peace

# 1 014
Цитат
Искам само да се извиня, ако неволно съм те раздразнила с нещо, защото май останах с такова впечатление
Как можа да си го помислиШ????? Shocked
Нали каzа ведньж,че ме раzбираШ zаЩо понякога са ми такива отговорите.
Понякога от бьрzане се получава така...
Иzвини ме ти,ако с неЩо сьм те подвел.  bouquet

# 1 015
Нали каzа ведньж,че ме раzбираШ zаЩо понякога са ми такива отговорите.
Понякога от бьрzане се получава така...
Иzвини ме ти,ако с неЩо сьм те подвел.  bouquet

Разсмя ме..... запомнил си значи!!! Да, все по-често се улавям, че отговарям точно като теб...
Няма никакъв проблем и ти благодаря още веднъж за поясненията   bouquet
Благодаря и на другите, които ми отговориха!!!

# 1 016
# 1 017
Крис, знаеш ли някакви подробности около смъртта на жената на Хамер. В англ. сайт пише единствено, че така и не е могла да преживее загубата на сина си (доколкото знам е имала рак на гърдата), но няма никаква информация за причината на смъртта. Това се е случило около 4 години след като Хамер открива принципите на ГНМ - 5-те биологични закона и т.н. Та, мисълта ми е не е ли могъл да й помогне? Дали се е случило в студената фаза, ако още не е решила конфликта, или в топлата, когато го е решила? Не ми се вярва да е допуснал нов конфликт на страх от смъртта, когато е получила диагнозата.

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 12:00 от Grace'

# 1 018
Iсторията е дьлга,цялото му семейство е терориzирано след смьртта на сина му и по време на сьбитията с принца.
Жена му е имала 4 пьти рак,иzлекувани ,но почива от инфаркт на около 50 в рьцете на Хамер.
Хамер е получил рак на тестисите.Принц Савойе е получил рак на костите.
Цялата история я има по италиански сайтове много подробно.Само името на прица в гугл дава сьЩо реzултати.

# 1 019

За незнаещите английски и за нечетящите сайта на Марколин -

преведох от там за Медицинските теории и съм ги качила в  https://share.acrobat.com/adc/adc.do?app=share, имейл и парола ги знаете.

файлът се казва СТАНДАРТНИ МЕДИЦИНСКИ ТЕОРИИ; няма да ги копирам тук, защото имат доста картинки и схеми, които аз не знам как да слагам във форума, така че, който иска може да си ги свали и да ги прочете.

Съдържа: Теорията за метастазите, Теорията за инфекциозните болести, Теорията за вирусите, Теорията за имунната система, Теорията за токсините и Теорията за карциногените.

Общи условия

Активация на акаунт